Oltatni vagy nem oltatni: az itt a kérdés!

Ha mégis, akkor mivel: még nagyobb és fontosabb kérdés…….

Minden médiát akaratlanul is fogyasztó nyugati lakosnak a fenti kérdés jár a fejében már hetek óta….

Ha egy pillanatra elfelejtené, akkor azonnal valamilyen barátja, rokona, kollégája, TV vagy rádióműsor azonnal ismét eszébe juttatja…

 

Az alábbi összefoglaló segít helyesen dönteni a megrémült és félrevezetett, de az eszüket mégis használni hajlandó honfitársaimnak:

 

 • valós járványügyi helyzet szemben a média ijesztgetéssel
 • elérhető oltások összehasonlítása
 • miért kellett bevezetni a RNS/élő vírus alapú oltást
 • milyen elképesztő hülyeségeket lehet hallani az úgynevezett „szakértőktől”
 • őszinte válasz a fenti nagy kérdésre – kategóriánként (mindenki eldöntheti, hogy melyik csoportba tartozik vagy szeretne tartozni)

 

Tudom, hogy igen veszedelmes a hivatalos agymosó propagandával szemben nyilatkozni, de az orvosi lelkiismeretem nem engedi, hogy tovább hallgassak….

 

Alapigazság

 

Bármilyen orvosi kezelés elrendelésekor – műtét, gyógyszeres kezelés vagy védőoltás – az orvosnak mérlegelnie kell a várható előnyök és a lehetséges veszélyek arányát. A gyógyszer vagy védőoltás alkalmazása csak akkor indokolt, ha a várható előny túlsúlyban van a lehetséges veszélyhez képest.

 

A mi esetünkben

 • az előny: a Covid fertőzés és halálozás megelőzése,
 • a lehetséges veszély: a Covid védőoltás mellékhatásai.

 

Valós járványügyi helyzet szemben a média ijesztgetéssel

 

Már 1 éve másról sem szól a média, csak hogy hány fertőzött és hány halott volt a mai napon vagy a „járvány” kitörése óta. Ha sokáig nézem a napi híradót – én is el kezdek félni. Minden híradás után nekem is pár percbe telik, mire visszazökkenek a valóságba, eszembe jutnak a valódi, általam kezelt Covid betegek esetei, amelyek nem különböznek lényegesen az előző évek háziorvosi tapasztalatától.

 

Nézzük a Covid vírus hivatalos halálozási adatait a valódi világjárványokhoz képest:

 

 • Tüdőpestis – fekete halál (1347-1351) – a fertőzöttek 40-50%-a halt meg 5 év alatt (1)
 • Bubópestis (541-542) – a fertőzöttek 30-40%-a halt meg 1,5 év alatt (13)
 • Bubópestis (1665-1666) – a fertőzöttek 25%-a halt meg 1,5 év alatt (1)
 • Spanyolnátha (influenza) (1918-1919) – a fertőzöttek 10%-a halt meg 1,5 év alatt (2)
 • Covid (koronavírus) (2020) – a fertőzöttek 0,4%-a halt meg 1 év alatt a megfélemlítő hivatalos statisztikák szerint (1)
 • Covid (koronavírus) (2020) – a fertőzöttek csak 0,1%-a halt meg a független orvosi vélemények szerint (3)

 

Vagyis már 1 éve 1.000 ember normális életét lehetetlenné teszik, korlátozzák a munkáját, családi és közösségi életét, elveszik az emberi szabadság jogait, hogy 1 idős krónikus beteg életét megmentsék!

 

Most nézzük a személyes tapasztalatokat: lassan mindenki családjában, baráti körében az elmúlt 1 évben voltak valós, PCR teszttel igazolt, Covid-os betegek, de néhány nap, 1-2 hét otthoni pihenés után gyakorlatilag mindenki meggyógyult.

 

Szadai háziorvosi tapasztalat: 1 év alatt 122 PCR teszttel igazolt Covid-os betegünk volt, amely szám a valóságban vélhetően 200-300 fő között lehetett, mivel csak akkor kértünk PCR tesztet, ha a beteg vagy a munkáltatója ragaszkodott hozzá. Egy esetet leszámítva, senkit sem kellett kórházba küldeni, senkit sem kellett lélegeztetni, stb.

 

Csak 1 idős krónikus betegünk halt meg a kórházban, aki mindent meg is tett ezért:

 • nem szedett D-vitamint,
 • nem szedett C-vitamint,
 • nem szedett multivitamint vagy Béres cseppet (a nyomelemek miatt fontos), ráadásul
 • beoltatta magát influenza oltással, az egyértelmű tanácsom ellenére.

 

Összefoglalva, a jelenleg is zajló Covid fertőzés messze nem meríti ki a pandémia követelményeit, jelentéktelen veszélyt jelentve az átlag lakos számára, pld. 65 év alatt a várható halálozási arány 0,005%, ami azt jelenti, hogy 20.000 fertőzöttből várhatóan csak 1 fő fog meghalni. (3)

 

COVID oltások összehasonlítása alkalmazási előírás alapján

 

Összetétel:

 

Александр Матийчик, [09.03.21 10:11]

 1. Hagyományos fehérje alapú oltás – kínai Sinopharm

Valódi SARS-CoV-2 törzzsel állítják elő, amelyet Verosejtekbe oltanak, tenyésztik őket, majd kinyerik és inaktiválják a vírusokat, így a vakcina a koronavírus csak teljes fehérje burkát tartalmazza (8)

 

 1. Új RNS vagy elő vírust tartalmazó oltások

2.1. Pfizer-BioNTech vakcina (Bill Gates tulajdonában lévő BioNTech fejlesztette ki, míg a Pfizer csak gyártja)

Egyszálú, 5’-capped messenger RNS (mRNS) – örökítő anyag, amely bejut az emberi sejtekbe a SARS-CoV-2 S-antigén termelése érdekében (9)

2.2. Moderna vakcina – amerikai

Egyszálú 5’-cap struktúrát hordozó messenger RNS (mRNS), amely bejút az emberi sejtekbe, hogy koronavírus fehérjét termeljen (10)

2.3. AstraZeneca – angol

SARS-CoV tüske glikoproteint kódoló rekombináns (génmódosított) csimpánz adenovírus, amely megfertőzi az emberi sejteket, hogy a SARS-CoV-2 vírus S fehérjét termeljenek (11)

2.4. Sputnik V – orosz

2.4.1. 1. adag – SARS-CoV-2 tüske-fehérjéjének génjét tartalmazó, génmódosított 26-os szerotípusú adenovírus

2.4.2. 2. adag – SARS-CoV-2 tüske-fehérjéjének génjét tartalmazó, génmódosított 5-ös szerotípusú adenovírus, amelyek megfertőzik az emberi sejteket, hogy a SARS-CoV-2 vírus S fehérjét termeljenek (12)

 

Biztonságosság (várható mellékhatások)

 

Ebben az elérhető Covid védőoltások egyformák – mindegyiknél csak kb. 3 hónapos klinikai vizsgálatok állnak rendelkezésre, ahol első sorban a vakcina hatásosságát, illetve az első napokban tapasztalt, az életkilátások szempontjából jelentéktelen, mellékhatásokat  közlik, mint pld. gyengeség, fejfájás, izomfájdalmak, hőemelkedés, stb.

 

Érdekes, hogy ezekben a nagyon rövid – 3 hónapos követésű vizsgálatokban, sincs semmilyen adat a halálozásról vagy kórházi kezelés szükségességéről, így valójában rövid távú biztonságosságra sincs adat, nem is beszélve a közép- vagy hosszú távról!

 

Miért kell RNS/élő vírus alapú vakcina

 

Nem tudom….

Az utóbbi évtizedekben használt védőoltások, egytől egyig, mind fehérje alapuak – a korokozó felszíni fehérjéit juttatják az emberi szervezetbe, amelyre az immunrendszerünk reagál, 1-2 nap alatt megsemmisítve azt és kialakítva az immunmemóriát.

 

Felettébb gyanús, hogy a világ legnagyobb és legtapasztaltabb védőoltás gyártói – MSD, SanofiPasteur és GlaxoSmithKline, amelyek a világon forgalmazott védőoltások 90-95%-át gyártják, valamint Magyarországon az ANTSZ által kiadott Oltási naptárban (4) szereplő kötelező, összesen 12 fertőző betegség ellen (5) védelmet nyújtó, térítésmentesen biztosított oltások 92%-át gyártják, nem akarnak vagy nem tudnak Covid oltás gyártani.

Louis Pasteur intézet, a világon folyó vakcina kutatások, kísérletes és klinikai kipróbálások fellegvára idén januárban bejelentette, hogy felhagy a korona vakcinák további kutatásával és kipróbálásával sorozatos bukások és eredménytelenségek miatt! (6)

Ugyan ezt jelentette be néhány nappal korábban az MSD is (Merck & Co.) – a világ egyik legnagyobb, legtapasztaltabb vakcina gyártója leállítja az egész Covid vakcina programot! A másik két legnagyobb vakcinagyártó Sanofi and GlaxoSmithKline még 2020-ban megbukott. (7)

 

Még szerencse, hogy két másik, eddig vírus vakcinát soha nem forgalmazó cégnek (Moderna és BioNTech) van, nem is akármilyen vakcinájuk, majdnem 95%-os hatásossággal….! Roppantul furcsa és gyanús!

 

Több lakos Covid oltásánál vettem részt az idén mindkét munkahelyemen. Felkeltette a figyelmemet, hogy az amerikai Pfizer-BioNTech és Moderna oltásoknál a beoltottak kb. fele jelez karfájdalmat szinte azonnal a beadás után, amely fájdalom több órán át is fennmarad.

Ilyen panasz eddig semmilyen védőoltásnál nem fordult elő soha!!!

Az teljesen normális, hogy 1-2 nappal a beadás után izomlázszerű fájdalom jelentkezhet a beadás helyén, na de a beadás után azonnal ??? Ez is bizonyítja, hogy valami gyökeresen mással állunk szemben, mint az eddig használt védőoltások.

 

Elképzelni sem tudom, hogy hogyan lehetett egy teljesen új módszerrel működő védőoltásokat, amelyek biztonságosságáról semmilyen hiteles adatunk nincs, rázúdítani a nyugati lakosságra.

Minimum a súlyos gondatlanság esete áll fenn, főleg hogy a hatóságok előtt ismert az a több tucat gyógyszer botrányos ügye, amelyek forgalmi engedélyét vissza kellett vonni, mert számtalan halálos kimenetelű mellékhatást okoztak a betegeknek, az elenyésző haszon mellett. Csak egy példát említek: rosiglitazon – kb. 0,5 mmol/l-el csökkentette a laborleletben a vércukor szintet, de ezt úgy érte el, hogy világszerte több mint 83.000 szívinfarktust okozott a betegeknek és közel 1/3-val növelte a gutaütések számát. (14) Több oldalon tudnám sorolni a bukott gyógyszerek felsorolását, amelyek a hiszékeny emberek százezreit ölték meg…..

 

Agymosás a „hiteles szakértőktől”

 

A fenti összefoglaló megírásában nagy szerepet játszottak dr. Szlávik János és dr. Merkely Béla nyilatkozatai – ezt a sok hülyeséget nem bírtam tovább szótlanul hallgatni.

A legjobb aranyköpések:

 • minden Covid oltás egyforma – már az összetételből is látjuk, hogy ez nem igaz !!!
 • a Covid oltás erősebb védettséget ad, mint az átvészelt Covid betegség – ezt még az évtizedek óta forgalomban lévő védőoltásoknál sem sikerült bizonyítani és ugyanolyan badarság, mint azt állítani, hogy a szex sokkal jobb egy felfújható guminővel, mint egy valódi hús-vér nővel.
 • a Covid oltások hatékonyak a brit, dél-afrikai, brazil, de még a jelenleg nem is létező Covid mutánsok ellen is.

Az orvostudományban csak azt lehet biztosan állítani, amit egy multicentrikus, véletlenül randomizált, placebo- vagy aktív-kontrollos, kettős vak klinikai vizsgálatban igazoltak megfelelő statisztikai erővel és szignifikancia szinttel. Mondanom sem kell, hogy az imádott Covid oltások ősszel zajlott vizsgálatai nem tudták bizonyítani a hatékonyságukat, az akkor még nem is létező Covid mutációkkal szemben. Ha egyáltalán léteznek ezeke a mutációk ???

 

Miért állítják ezt a sok ostobaságot az általam is „nagyra tisztelt” dr. Szlávik János, dr. Merkely Béla ???

Két logikus magyarázatot találtam:

 • vagy csak az Ecserin vették még évekkel ezelőtt az orvosi diplomájukat és eddig még nem buktak le,
 • vagy politikai/gazdasági érdekeik miatt szándékosan félrevezetik a hiszékeny laikus lakosságot.

Összefoglalás – őszinte válasz a kezdő nagy kérdésre:

 1. Normális magyarok, akik még képesek voltak ellenállni a folyamatos agymosásnak:

 

1.1. szedjenek naponta legalább 10.000 NE D-vitamint

1.2. szedjenek naponta legalább 3×1.000 mg C-vitamint

1.3. szedjenek naponta legalább 1-2 tabletta sok nyomelemet tartalmazó jobbfajta multivitamint (pld. Centrum vagy Béres Actival)

1.4. ne oltsák be magukat ebben az időszakban semmivel sem, mert a Covid betegség átvészelése kisebb egészségi veszéllyel jár az átlag lakos számára, mint a kivizsgálatlan Covid védőoltás közép- és hosszútávú kockázata

1.5. éljék az életüket, ahogy 2020 előtt tették, vagy még jobban: találkozzanak a barátaikkal, rokonaikkal, menjenek kirándulni, nyaralni, élvezzék a napsütést, a tavaszt, stb.

1.6. mutassák meg, hogy ők normálisak maradtak: fogjanak kezet a barátaikkal, mutassák az arcukat, mosolyukat – ne vegyék fel a maszkot, ameddig rájuk nem szólnak, stb.

1.7. ragadjanak meg minden lehetőséget az elvett emberi alapvető jogok visszaszerzésére

„Az, aki feláldozza szabadságát a biztonságáért, egyiket sem érdemli meg. “

Benjamin Franklin

 1. Agymosottak, akiket naponta többször elfog a Covid-frász

..oltassák be magukat a kínai Sinopharm védőoltással, amely hagyományos fehérje alapú összetételének köszönhetően, vélhetően nem veszélyesebb, mint a széles körben alkalmazott influenza oltás. De mérget azért, ne vegyenek rá.

 

 1. Öngyilkosok, akiknek nincs elég bátorságuk leugrani a 10. emeletről

 

számíthatnak az RNS alapú Pfizer-BioNTech vagy Moderna Covid oltásaira, amelyek emberi sejtekbe bejutó örökítő anyaga megváltoztatja a génállományukat és jelenleg még elképzelni sem tudjuk milyen közép- (1-3 év) vagy hosszútávú (5-10 év) mellékhatásokkal rendelkeznek.

 

Александр Матийчик, [09.03.21 10:11]

Akinek tetszett a fenti összefoglaló – tegyen egy like-ot.

Ha elég sok embert érdekel a téma (pld. 5.000 like), akkor készítek egy videót a Covid oltásokról, amelyben további érdekességeket tudhatnak meg.

Ne hagyjuk, hogy nemzetközi pénzügyi csoportok és őket kiszolgáló magyar politikai vezetők átverjenek és kihasználjanak bennünket!

Hajrá Magyarok!

 

Irodalom:

 1. Klaus Schwab, Thierry Malleret: COVID-19: The Great Reset, 2020, Forum Publishing, reparti.free.fr/schwab2020.pdf
 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Pandemic
 3. https://www.youtube.com/watch?v=NM9r9qr7DM0
 4. A Nemzeti Népegészségügyi Központ módszertani levele a 2020. évi védőoltásokról
 5. tuberkulózis, szamárköhögés, diftéria, tetanusz, gyermekbénulás, Hib (H. influenzae b) okozta agyhártyagyulladás, súlyos pneumococcus fertőzés, kanyaró, rubeola, mumpsz, hepatitisz B, HPV (humán papillomavírus)
 6. https://amp.theguardian.com/world/2021/jan/26/french-self-esteem-hit-after-pasteur-institute-abandons-covid-vaccine
 7. https://www.merck.com/news/merck-discontinues-development-of-sars-cov-2-covid-19-vaccine-candidates-continues-development-of-two-investigational-therapeutic-candidates/
 8. https://www.ogyei.gov.hu/dynamic/sinopharm_tajekoztato_szakembereknek.pdf
 9. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_hu.pdf
 10. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vaccine-moderna-epar-product-information_hu.pdf
 11. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vaccine-astrazeneca-epar-product-information_hu.pdf
 12. https://www.ogyei.gov.hu/dynamic/Sputnik_V_vakcina_magyar_nyelvu_tajekoztato.pdf
 13. https://en.wikipedia.org/wiki/Pandemic
 14. https://en.wikipedia.org/wiki/Rosiglitazone

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük