OLVASMÁNY TERHESEKNEK, BABÁT TERVEZŐKNEK ÉS MINDAZOKNAK, AKIK GYEREKEIKET SZERETNÉK VÉDENI

Ezres nagyságrendben jelentenek menstruációs rendellenességeket, szaporodási szervekkel kapcsolatos problémákat a Covid oltások után. A media a vérrögökkel foglalkozik, ugyanakkor az Egyesült Királyságban egy teljesen más jelenségre figyeltek fel a koronavírus vakcina beadása után.

 

 

Az ország oltási rendellenességeket figyelő rendszere, a Yellow Card, több mint 2233 szaporodási rendellenességgel és mell problémákkal kapcsolatos mellékhatást tart nyilván, ide értve a túlzottan erős vagy elmaradt vérzést, késői menstruációt, vaginás vérzéseket, vetéléseket és halvaszületéseket az AstraZeneca és a Pfizer oltások után. Ebből 1465 eset kapcsolatos a szaporítószervekkel az AstraZeneca oltás után. Mellfájdalmat, duzzadást 182 nő esetében jelentettek az AstraZeneca oltás után, a Pfizer oltás után pedig 265 esetben fordult elő mellelváltozás, köztük 22 esetben melldaganat. Bár a férfi nemi szervek problémáiról kevesebb jelentés szól, előfordul fájdalom a herékben, duzzadás, vér a spermában, merevedési rendellenességek mindkét fajta oltás után. Sokan görcsökre panaszkodnak az oltás után. Egy hölgy 10 éven keresztül óramű pontossággal menstruált. Az oltás után hirtelen megszűnt a vérzése. Más arról tájékoztat, hogy késve érkezett meg a menstruáció nagyon erős vérzés formájában.

A teljes lista:

A jelentések a következőket tartalmazzák:

255 rendellenes méhvérzéses esetet

242 jelentés szokatlan mellfájdalomról és duzzanatról

182 nő, akiknél elmaradt vagy késleltetett menstruációt tapasztaltak.

175 eset erős menstruációs vérzésről

165 esetben hüvelyi vérzés

55 nemi szervi duzzanatról, elváltozásról, kiütésről vagy fekélyről szóló jelentés.

19 esetben a menopauza utáni vérzésről

12 esetben idő előtti vagy “mesterséges” menopauza

További 768 “reproduktív és emlő rendellenességekről” szóló jelentést jelentettek a Pfizer koronavírus vakcinájával kapcsolatban az Egyesült Királyságban, valamint 42 “spontán abortuszról”, öt idő előtti szülés megindulásáról és két halvaszületésről. Ezek közé tartoznak:

265 emlőelváltozásról szóló jelentés, köztük 22 emlőrákról és 177 emlőfájdalomról szóló jelentés.

134 eset szabálytalan menstruációs vérzésről

127 jelentés elmaradt vagy gyenge menstruációról

92 esetben erős vérzés

73 esetben hüvelyi vérzés

5 jelentés posztmenopauzális vérzésről

5 esetben idő előtti vagy “mesterséges” menopauza

 

Az USA VAERS oltásmellékhatásokat jegyző rendszere is tájékoztat hasonló problémákról. Itt a Moderna oltást kapó nők is érintettek a témában.

Egy 51 éves nőt a Pfizer oltás után hüvelyi vérzéssel kórházba szállítottak. Vérrögösödési problémát állapítottak meg, majd májfunkciója is romlani kezdett, dagadtak a lábai és elszíneződött a bőre. Hamarosan utána meghalt. Sok hasonló mellékhatást tart nyilván a VAERS rendszere is. Az USÁ-ban is számontartanak vetéléseket, halvaszületéseket az oltások után. Placenta fejlődési rendellenességekre gyanakszanak sokan. Idő előtt elindul a szülés, leválik a placenta, megszűnik a szívhang. Még csak állatkísérleteket sem folytattak le ebben a témában a gyógyszergyárak. A Pfizer nem tud választ adni a kérdésekre.
Az AstraZeneca koronavírus oltóanyaga termékenységet befolyásoló anyagot tartalmaz és ugyanez az anyag jelen van a HPV és az influenza oltásokban is. Ausztráliában már a fiatal lányoknak beadott HPV oltások után is jeleztek menstruációs rendellenességet, petefészekkel kapcsolatos problémákat. Orvosok azt is jelezték, hogy a tizenéves lányoknál menopauza alakult ki az oltás után. Az oltás mellékhatásokat nyilvántartó rendszerek csak a jéghegy csúcsát mutatják.
Michael Yeadon, korábbi Pfizer allergológus és immunológus, Wolfgand Wodarg német tüdő specialista már korábban felhívta a figyelmet arra, hogy a koronavírus elleni oltások terhességgel kapcsolatos problémákat, sterilitást is okozhatnak a nőknél. Az oltáskísérletekben terhesek, szoptatós anyák nem vettek részt egyáltalán. A Pfizer oltóanyag sok mellékhatása között egyáltalán nem szerepel menstruációval kapcsolatos probléma. A helyzetet az országok kormányai, egészségügyi hatóságai nem tudják kezelni, a gyógyszergyárak nem adnak információt. A vakcinákat rendkívüli eljárásban, vészhelyzeti engedélyezéssel látták csak el. Ilyen esetben nem szükséges semmilyen vizsgálat lefolytatása a termékenységi témában és a rákos megbetegedés lehetőségével kapcsolatban. A vakcinakísérletek napjainkban is folynak az embereken. A terhes nők mérgező anyagokat engednek be a szervezetükbe a vakcinával, miközben egy évvel ezelőtt még tonhalat sem ettek, mert az higanyt tartalmazhat. A szaporodás, a terhesség nagyon bonyolult mechanizmus. Etikai szempontból egyetlen orvos sem javasolhatná, hogy fiatal nők vegyenek részt ezen gyógyszergyári vakcina kísérletekben.

Forrás:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük