Orvosainknak, és a jó akaratú embereknek

Tisztelt Magyar Orvosok, Gyógyítók!

Tisztelem és becsülöm a tudásotokat és az emberségeteket. De tudnotok kell, hogy ezért népirtási kísérletért a politikusok rátok fogják a végén húzni a vizes lepedőt.

Miért is?

  1. Hivatkozni fogtok majd arra, hogy ennél a vakcinánál legalább egy emberrel egy órát kellene elbeszélgetni, a teljes tájékoztatáshoz. Hogy akár halált is okozhat, hogy ez egy kísérleti vakcina, ami tulajdonképpen GMO gyógyszer kísérlet?

Most megmondom mi lesz a válasz és  vád: Nem teljesítettétek a tájékoztatási kötelezettségeteket. Kétség ne legyen afelől, hogy befognak perelni a hozzátartozók orvosokat, korházakat, vagy akár a népegészségügyet. Tudjuk mi az eljárás, meg fogják keresni a felelősöket.

Nem mondom, hogy tagadjátok meg az oltást. De adjátok meg minden egyes embernek az esélyt, hogy tudja mivel áll szemben. Azt ha ragaszkodik és kéri  az illető, és aláírja a hozzájárulását egy kísérleti gyógyszerkészítmény beadásához, ám legyen. Ha egy nap 10 embert lehet így beoltani, akkor annyi. Kit érdekel, az ügyészt ez nem fogja meghatni?

Csatlakozzatok a világ tisztánlátó bátor orvosaihoz, informálódjatok a szabad független alternatív forrásokból. Néhány fontos ilyen közösség címe: Orvosok a tisztánlátásért https://worlddoctorsalliance.com/  https://corona-ausschuss.de/dokumente/

https://www.kinder-und-corona-kongress.de/

https://t.me/s/ReinerFuellmich  https://cormandrostenreview.com/cease-and-desist-order-fuellmich-drosten/

Doctors for Truth

https://humansarefree.com/

INITIATIVE FÜR EVIDENZBASIERTE CORONA INFORMATIONEN – AUSZTRIA
www.initiative-corona.info

RUBIKON https://www.rubikon   UNZENSURIERT.AT www.unzensuriert.at

KLA TV www.kla.tv    NATURALNEWS.COM www.naturalnews.com

DE.RT.COM de.rt.com  STOPWORLDCONTROL.COM stopworldcontrol.com

TAPNEWSWIRE.COM tapnewswire.com   LOCKDOWNSCEPTICS.ORG lockdownsceptics.org

MAKEAMERICANSFREEAGAIN.COM  makeamericansfreeagain.com   SWPRS.ORG swprs.org

A jó hírem, hogy vannak bátor kollegáitok, akik megtették ami ilyenkor az egyetlen lehetséges út, elhagyták a pályát ideiglenesen:

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük