Orvosok a teszteletlen COVID vakcinákról figyelmeztések a káros hatásokra és halálesetekre 

Úgy tűnik, hogy a potenciálisan halálos kimenetelű oltások, a lezárások betartatása és a fizikai vagy vokális ellentétek erőteljes megsemmisítése, egy nagyobb, globalista menetrend része, a testület egyetértett ebben.

2021. február 19. ( LifeSiteNews ) –  „A COVID-19 leleplezése” konferencia részeként az orvosok egy csoportja figyelmeztetett a kísérleti COVID vakcinák jelentős veszélyeire, rámutatva a lehetséges halálozásra, káros vagy ismeretlen mellékhatásokra, látható az adatok “klinikai vizsgálatként” kerülnek bevezetésre az általános populációban.

Dr. Sheri Tenpenny ,  Dr. Eric Nepute  és  Dr. Pam Popper  csatlakozott Stephen Kokxhoz, a LifeSiteNews munkatársaitól egy panelbeszélgetésen, amely az oltásokkal kapcsolatos tudományra összpontosított, és hogy helyes-e ezeket a COVID-19 elleni legfőbb védelemnek tekinteni. Az orvosok szerint ezeket injekciókat nem nevezhetjük vakcináknak, mivel nem feleltek meg a kifejezéshez szükséges előírásoknak, és figyelmeztettek arra a kockázatra, hogy a kísérleti termékek maguk is megtámadják a szervezet immunválasz rendszerét.

Milyen eredetű az oltóanyag-fejlesztés?

Míg a világ országai a gyorsan kifejlesztett injekciók bevezetésével vannak elfoglalva, Dr. Tenpenny arra figyelmeztetett, hogy a kísérleti oltások nem is felelnek meg a „vakcina” kifejezésnek.

„Nem vagyok hajlandó vakcinának nevezni, mert nem felel meg azoknak a szabványoknak, amelyek szerint az oltóanyagnak működnie kell: a fertőzés terjedésének megakadályozására, a megbetegedések megakadályozására,  kórházba kerülésre,  a betegség mértékének csökkentésére , vagy megvédje az embereket ettől a fertőzéstől. Nem felel meg ezeknek a követelményeknek.

Még a Pfizer és a Moderna is elismeri ezt a tényt az oltóanyag csomagolásán, jegyezte meg Tenpenny, mielőtt megkérdezték volna, miért vállalná bárki is az injekció összes kockázatát, annak a kockázatát, hogy a  befecskendezett oltóanyag  által keletkező káros  antitestek akár emberek sokaságát ölhetik meg.

Az ilyen hatástalanság oka a megfelelő tesztelés és fejlesztés hiányából származik – magyarázta Popper, aki megkérdőjelezte, hogyan is lehet elvárni, hogy egy oltás ilyen körülmények között hatékony legyen. „Csak cáfolja a logikát, hogy ha átmennek a klinikai vizsgálatok sablonján, és nincsenek inert, placebo-kontrollos klinikai vizsgálatok,  és az oltás következetesen inkább káros, mint hasznos. Mit várhatnánk ettől a sebtében kifejlesztett dologtól? ”

„Kihagyták az összes lépést, amelyek akár évtizedekig. Tehát nincs reményünk arra, hogy ez valóban biztonságos vagy hatékony lehet. ”

Nepute hozzátette, hogy bár általában egy „vakcina sürgősségi felhasználási engedélyének (EUA) megadása előtt teljesíteni kell a„ 17 kritériumot ”, a jelenlegi oltások„ közelében sem voltak ennek ”, mégis EUA-t kaptak.

A gyógyszergyártás során elvégzett néhány korlátozott vizsgálatot „tökéletes betegekkel” végezték, akik nem reprezentatívak a lakosság számára, mivel „semmi baj nincs velük” – magyarázta Popper. Ezt követően az ilyen injekciók átadása a szélesebb népesség számára így „az általános populáció klinikai vizsgálatává válik olyan emberekkel, akik nem jelentkeztek be klinikai vizsgálatra és nem tudnak arról, hogy ez történik velük”.

Egészségügyi kockázatot jelentő oltások

A testület egyik legfontosabb kérdése a kísérleti vakcináknak a befogadók egészségére gyakorolt ​​hatásainak valódi aggodalma volt. A Centers for Disease Control and Prevention (CDC)  adatai már azt mutatják,  hogy a  COVID oltásokat követően február 4- ig legalább  653 haláleset  és  összesen 12 044 nemkívánatos esemény fordult elő. Hasonló jelentések jelennek  meg a világ minden tájáról , és február 11-én az Egyesült Királyság kormánya arról számolt be, hogy legalább 240 ember  halt meg  a COVID-19 vakcina visszavétele után.

A testület kifejtette, hogy az injekciókban található tüskefehérje hatására a szervezet válaszul antitesteket termel, de ismeretlen módon. “Ez egy egészen más szállítási rendszer a test genetikai módosításához” – mondta Nepute. “Nem tudjuk, hogy testünk mely sejtjeire hat ez az öt fehérje, és ez ijesztő dolog. Úgy értem, hogy ez befolyásolja a szívszövetet, ami befolyásolja a tüdőszövetet, ami a testben mindenre hatással van. ”

Megemlítette, hogy a vakcinák tartalmazzák a „polietilén-glikolt”, annak ellenére, hogy sok embernek van „túlérzékenysége”, és hozzátette, hogy a vegyi anyagot „még soha nem vizsgálták vakcinában”.

Tenpenny arra is figyelmeztetett, hogy az oltóanyag hatására termelődő antitestek milyen veszélyt jelentenek, mondván, hogy tanulmányok kimutatták, hogy az antitest keresztreakciót ad „akár 27 különböző típusú szövetnél”. Kulcsfontosságú probléma volt a mitokondrium bélésével való reakció, amely „ egy abszolut mély fáradtságot” eredményezett.

“Hét különböző utat térképeztem fel, hét különböző utat, amelyeken ez a tüskefehérje ellenanyag káros lesz az emberi egészségre, és sok embert meg fog ölni” – árulta el.

Míg az oltásokért küzdők azt akarják, hogy az injekciók az emberek immunitását tartsák fenn, Tenpenny kifejtette, hogy a COVID injekciók nem így működnek. Az injekcióra válaszként így létrehozott antitest „ahelyett, hogy megvédené Önt, ha ennek a kórokozónak van kitéve, betegsége miatt betegebbé válik, bekapcsolja az autoimmun kaszkádokat, amelyeket ez az antitest hozott létre, és támadni kezdi a májat, a tüdőt és a vesét. ”

“Ez az antitest  bejuthat a tüdejébe és elpusztíthatja a tüdőszövetét.”

Ilyen eredménnyel Tenpenny “autoimmun kaszkádot” jósolt, amely széles körű betegségeket és halálos kimenetelűvé vált: “Most mindenkit egyformán károsítanak.”

Az oltást követően arra figyelmeztetett, hogy beáramlik a légzési nehézségekkel küzdő vagy vért köhögő emberek száma. Ezeket az eseteket ezután  „mutáns vírusnak” nyilvánítanák, és az oltások fokozódnának, amikor „amit az emberek valójában tapasztalnak, az a vakcina által létrehozott antitest”.

Baljós motívumok az oltás mögött?

Az injekció ilyen eredményeivel szemben, amelyekről Tenpenny megjegyezte, hogy a 2002-es állatkísérletek óta ismertek, felmerült a kérdés, hogy van-e valami baljós motiváció az oltóanyag bevezetésének hátterében.

– Ez az egész COVID dolog, megkerüljük az összes állatkísérletet, és közvetlenül az emberekhez fordulunk, mert már tudjuk, mi történik az állatokkal. Ezt nem kell újra megtenni. Tudjuk, hogy mind meghalnak. Menjünk csak jobbra az emberekhez. És pontosan ez történt ”- jelentette ki Tenpenny, magyarázva az injekciót jóváhagyó irányító testületek mögött meghúzódó mentalitást.

Valójában azt javasolta, hogy a kísérleti vakcina magas halálozási aránya és káros hatásai arra ösztönözték az Egyesült Királyságot, hogy körülbelül 8 héttel késleltesse az injekció második adagjának beadását annak érdekében, hogy eloszlassa az embereknek az oltással kapcsolatos gyanúját.

“Aki ellenőrzi , megalkotja a szabályokat” – mondta Nepute, rámutatva a nagy gyógyszergyárak által a kormányok és az egészségügyi szervek számára végzett lobbizásra, annak érdekében, hogy népszerűsítsék teszteletlen és nem biztonságos termékeiket.

A testület kommentálta az oltás népszerűsítésében komoly szerepet játszó személyek, például  Bill Gates  és a Világgazdasági Fórum (WEF) közötti kapcsolatot, valamint az  ilyen emberek önvallott  népesség szabályzó céljait . “Ugyanazok az emberek, akik el akarják népteleníteni a bolygót, meddőséget okoznak … ugyanazok az emberek, akik állítólag annyira törődnek veled, hogy kifejlesszék ezt az egész oltóprogramot, hogy megmentsen és biztonságot nyújtson neked.”

– Az ellenőrzésről van szó – figyelmeztetett Tenpenny.

Úgy tűnik, hogy a testület egyetértett a potenciálisan halálos kimenetelű oltásokkal, miközben végrehajtották az lezárásokat, és kíméletlenül megsemmisítették a fizikai vagy hangos nézeteltéréseket. “Mindez egy tervezett mechanizmus, amely dehumanizál minket, elkülönít minket, nem érintkezzünk és ne fogjunk kwzwt sem, netegyük ezeket a dolgokat meg … annak érdekében, hogy a teljes ellenőrzés rabszolgarendszerébe kerüljenek.”

A LifeSiteNews kiterjedt COVID-19 oltóanyag-oldalt készített.  Itt tekintheti meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük