Orvosok, és életpárti vezetők követelik, az abortusszal fertőzött oltások beszüntetését

Az abortusszal fertőzött oltásokkal szembeni ellenállás elmulasztása a növekvő halálkultúrát táplálja, amely magában foglalja az abortált csecsemők kereskedelmét és orvosi kísérletezés céljából történő kizsákmányolását – állítja a koalíció.

 

2021. március 9. ( LifeSiteNews ) – Közel 100 nőorvosból , felszentelt vallási és életpárti vezetőből álló nemzetközi koalíció merész felszólítást intézett a keresztényekhez és minden jóakaratú emberhez, hogy hagyják abba az erkölcsi igazolást az abortusztól megfertőzött oltások használatával, azzal érvelve hogy az ellenük való kiállás elmulasztása az egyre növekvő halálkultúrát táplálja, amely magában foglalja az abortált csecsemők kereskedelmét és orvosi kísérletezés céljából történő kizsákmányolását.

A világ 25 országát képviselő aláírók között van 100 éves lengyel orvos, Dr. Wanda Półtawska, néhai II. János Pál pápa személyes barátja és   ál-orvosi kísérletek áldozata , akiket Adolf Hitler személyes orvosa végzett a náci koncentrációs táborban. Ravensbrück. Półtawska, aki szintén pszichiátriai szakember, életének utolsó 70 évét az életpárti és családbarát ügyek érdekében végzett munkának szentelte.

További aláírók közé tartozik Abby Johnson és idősebb Deirdre Byrne. Johnson abortuszellenes amerikai aktivista, aki 2009-ig a Planned Parenthood klinikai igazgatójaként dolgozott, és akinek emlékiratai voltak a 2019-es Unplanned című film alapja . Id. Deirdre volt katonai sebész és misszionárius, aki Kenyában, Afganisztánban, Haitin, Irakban és Szudánban szolgált. A születendő nevében kifejtett álláspontja 2020 augusztusában országos figyelmet kapott, amikor felszólalt a Republikánus Nemzeti Konventen.

A március 8-i nyilatkozatban az aláírók azt állítják, hogy „a magzati sejtvonalak egyszerűen nem tartanak a végtelenségig”. Ezért „az elvetélt magzati szövetek alkalmazása az orvosi beavatkozások fejlesztésében minden bizonnyal elősegíti és mindig ösztönzi az új elvetélt magzati szövetek keresését”, és az oltóanyaggyártókat „erős ösztönzőként hat a régiekhez hasonló új vonalak létrehozására”.

A nők nemzetközi csoportja azt is megjegyzi, hogy „a magzati sejtvonalak modern oltásokban történő alkalmazása az ellnállás hiánya miatt, az abortált gyermekekkel folytatott biomedicina kutatások az elmúlt évtizedekben kiterjedtek a meggyilkolt születendő csecsemők testének gyűjtésére és kereskedelmére. olyan kutatásban való felhasználásra, amelyet általában etikátlannak tartanak az emberen végzett teljesítmény szempontjából. “

“Itt az ideje, hogy a papság és a laikusok bátran szembeszálljanak ezzel a borzalommal, és” maximális elszántsággal “védjék meg a legkiszolgáltatottabbak életéhez való jogot. Meg kell szüntetni az abortusznak ezt a gonosz ágát!”

Konkrétan a COVID-19 vakcinák tekintetében, az aláírók, köztük a Pápai Életpiaci Akadémia három korábbi tagja – Dr. Pilar Calva, MD (Mexikó), Mercedes Wilson de Arzu (Guatemala) és Christine de Marcellus Vollmer (Venezuela) – „Alázatosan” azt javasolja, hogy Ferenc pápa, a Vatikán és a püspökök világszerte „értékeljék át” állításaikat az „oltás és immunológia tudományának” teljesebb értékelése alapján.

Meg kell fontolniuk, hozzáteszik, hogy a SARS-CoV-2 fertőzés átlagos túlélési aránya „magasabb, mint 98,3%”; hogy az adatok még mindig nem elegendők a vakcinák lehetséges hosszú távú hatásainak meghatározásához; és hogy „kísérleti jellegük” az emberek „sürgetése,  vagy kényszerítése” a bioetikáról és az emberi jogokról szóló egyetemes nyilatkozat „közvetlen megsértése”.

„Egészében véve – írják -, ezek a tényezők azt bizonyítják, hogy az abortuszokkal megfertőzött COVID vakcina jelöltjeinek alkalmazásának létjogosultságát igazoló állítások, nem csak figyelmen kívül hagyják a magzattal szemben elkövetett bűncselekmények súlyosságát és közvetlenségét, hanem figyelmen kívül hagyják a betegségre vonatkozó tudományos bizonyítékokat is és a jelenlegi oltóanyagjelöltek alkalmatlansága, valamint ismert és ismeretlen kockázataikat. ”

A felhívás, amelynek célja a világ újbóli felébresztése az „abortusz valóságával”, és az érzelmek újbóli érzékenyítése az egyes oltásokban alkalmazott „magzati szövetek eredete” iránt, részletesen leírja annak a borzalmat, ami egy gyermekkel történik, akit megölnek az anya méhében, kérdve: “Hogyan tudnánk kedvünkre profitálni áldozatukból?”

„Az abortusz nem más mint  az ártatlanok lemészárlása a modern korban ” a levél  aláíróinak  eltökélt szándéka, hogy kifejezésre juttassák:  „Megtagadjuk minden olyan vakcina felhasználását, amelyek abortált emberi magzatok sejtjeinek felhasználásával készült.”

“Keresztényként arra vagyunk hivatottak, hogy vegyük fel Krisztus gondolkozását, és egyesítsük szívünket Jézus Szent Szívével és Mária Szeplőtelen Szívével” – zárja szavait a nők nemzetközi csoportja.

Eljött az az óra, amikor követnünk kell az ókeresztényeket abban, hogy hajlandóak vagyunk életünket az Igazságért adni.

„Nem leszünk bűnrészesek. Ideje felállni! ”

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük