PCR-teszt: A Nobel-díjas Kary Mullis saját nyilatkozata szerint

Bizonyíték az egyes témákról:

PCR-teszt: Saját nyilatkozata szerint ez a Nobel-díjas Kary Mullis által kifejlesztett teszt csak laboratóriumi tesztként használható, és nem alkalmas diagnózis felállítására. A polimeráz láncreakció (PCR) a DNS ciklikusan ismétlődő duplikációján történő „szétválasztás, összekapcsolás és másolás” elvén alapul, hőstabil DNS polimeráz és nukleotidok segítségével. Ma a PCR a. nélkülözhetetlen a vírusterhelések, az örökletes betegségek kimutatásához, a genetikai ujjlenyomatok létrehozásához és a gének klónozásához. Ezt a PCR-tesztet a kormány tévesen használja a fertőzések megállapításának alapjául, ezért helytelenül és szándékosan alkalmazzák, amely szerint a súlyos kereskedelmi vagy bandai csalás bűncselekménye az StGB 146., 147. és 148. §-a szerint teljesül. .
A maszk követelménye: A kormány itt intézkedést hozott, amely veszélyes az egészségre, és nem nyújt védelmet a vírusfertőzés ellen. Az Egészségügyi Minisztérium Covid-rendelete felhívja az összes állampolgárt, iskoláskorú gyermeket, vállalati alkalmazottakat és köztisztviselőket, hogy vállaljanak egészségügyi veszélyt, állítólag harmadik felek érdekében. Ezeket a rendeleteket az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek minősítette, függetlenül attól, hogy a kormány / rezsim miként tartja be ezt az intézkedést. Ez a rendelet az alkotmány megsértését, az alapvető jogok durva megsértését és a hivatali visszaélést a Btk. 302. §-a értelmében. Ezenkívül az intézkedés megfelel a kényszer kritériumainak az StGB 105. §-a szerint, a száj- és orrvédelem viselésének állandó kényszere testi sérülés az StGB 83. és 84. §-a szerint. Mivel a gyerekeket a tantestület maszkok viselésére kényszeríti, ez a védelem alatt álló személyek bántalmazásának tekinthető az StGB 92. §-a értelmében. A vér oxigéntelítettségének csökkentésével akár trigemino-kardiális reflex is kiváltható, amely végzetes lehet. Az Oktatási Minisztérium [1] egyértelműen jogellenes sorrendben kijelenti, hogy a tantestület nem felelős semmilyen kárért. Ez nemcsak cinikus, hanem szándékosan is félrevezeti a tisztviselőket, mert miután a tanulók beléptek az iskola épületébe, a tantestület átveszi az osztályok felügyeleti feladatát.
A lakosság megtévesztése; A 2020. április 30-i sajtótájékoztatón Anschober egészségügyi miniszter és a válságcsapat tagja Univ.-Prof. Dr. Franz Allerberger különböző nézőpontokat közöl. Anschober támogatta a lezárás szükségességét, bár az Univ.Prof. Dr. Franz Allerberger rámutatott a hivatalos adatokra és mindent egyértelművé tett. Egy másik pont Karl Nehammer belügyminiszter intézkedései voltak, aki eszközölte a rendőrséget annak érdekében, hogy törvényes fedezet nélkül büntesse meg a „záró bűnösöket” (a park padján ülve). Kurz szövetségi kancellár utasította a médiát és a válságstábot, hogy cselekedjenek egy félelempapír segítségével, és lényegében azt mondta, hogy az ember csak megijesztette a polgárokat
Konstantin Haslauer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük