PCR-teszt nem alkalmas a diagnosztikára

Az osztrák bíróság hatályon kívül helyezte a döntést: a PCR-teszt nem alkalmas a diagnosztikára

“A köztársaság nevében” március 24-én VGW-103/048/3227/2021-2 ügyszámon szenzációs ítélet született, amely egy hatalmas pofon a Kurz-kormány pánikpolitikájának. A bíróság több helyen is megállapítja, hogy a PCR-teszt nem alkalmas a fertőzőképesség megállapítására. Ez az ítélet, amely valószínűleg tényszerűen helyes, közvetve elutasítja az egész Corona-politikát Ausztriában, amely pontosan ezen a teszten alapul.

Michael Mayrhofer

A bécsi közigazgatási bíróság helyt adott az FPÖ fellebbezésének a január 31-re Bécsbe bejelentett gyűlés betiltása ellen. “A tiltás indokolatlan volt” – áll a köztársaság nevében. Az ítélet indoklásában a bíróság tudományos vizsgálatok alapján megállapítja, hogy a Bécsi Regionális Rendőrigazgatóság által a tiltás indoklása teljesen alaptalan. A bíróság “minden ponton” egyetért a panaszban foglaltakkal, sőt messze túlmutat az FPÖ által felhozott érveken. Különösen a Coronában szenvedők számának meghatározására használt kritériumok és definíciók kérdőjeleződnek meg.

“A PCR-teszt nem alkalmas a diagnózis felállítására”.

Kifejezetten rámutatnak arra, hogy még az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint is “a PCR-teszt nem alkalmas diagnózis felállítására, és ezért önmagában semmit sem mond egy személy betegségéről vagy fertőzéséről”. Az egészségügyi miniszter azonban a Covid 19 betegségekre egy egészen más, sokkal tágabb esetmeghatározást használ, amely nem használható a találkozó betiltásának indoklására, mert:

Ha a Corona-bizottság az egészségügyi miniszter esetdefinícióját használta, és nem a WHO-ét, akkor a “beteg/fertőzött” számadatok megállapítása téves.

A bíróság megállapítja, hogy Bécs város egészségügyi szolgálatának “tájékoztatásában”, amelyre a Bécsi Tartományi Rendőrigazgatóság tiltása alapult, “nincsenek érvényes és bizonyítékokon alapuló megállapítások és megállapítások a járvány előfordulására vonatkozóan”.

A bíróság szó szerint:

Ha az egészségügyi miniszter 2020.12.23-i “Covid-19 esetmeghatározása” meghatározásai szerint “megerősített eset”: 1) minden olyan személy, akinél SARS-CoV-2 specifikus nukleinsavat mutattak ki (PCR-teszt, megjegyzés), függetlenül a klinikai tünetektől, vagy 2) minden olyan személy, akinél SARS-CoV-specifikus antigént mutattak ki, és megfelel a klinikai kritériumoknak, vagy 3) minden olyan személy, akinél SARS-CoV-specifikus antigént mutattak ki, és megfelel a járványügyi kritériumoknak. Így az egészségügyi miniszter által meghatározott három “megerősített eset” egyike sem felel meg a WHO “beteg/fertőzött személy” fogalmának. A WHO elutasítja a PCR-tesztre való kizárólagos támaszkodást (1. megerősített eset) (…).

Az eredeti ítélet a Tagesstimme oldalán olvasható: Bécsi Közigazgatási Bíróság

Az FPÖ ma további részleteket mutat be a nyilvánosságnak az úttörő döntésből. Dagmar Belakowitsch elnökhelyettes és Gerhard Kaniak egészségügyi szóvivő 11 órára sajtótájékoztatót hívott össze, amelyet az FPÖ-TV-n élőben lehet követni: 08.04.2022

Megnyitható, másolható, fordítható:

https://www.ris.bka.gv.at/Dokumente/Lvwg/LVWGT_WI_20210324_VGW_103_048_3227_2021_00/LVWGT_WI_20210324_VGW_103_048_3227_2021_00.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük