PETÍCIÓ: Mondjuk el a Vatikánnak, hogy töröljék az abortuszpárti, szekularista előadókkal teli “egészségügyi” konferenciát!

PETÍCIÓ: Mondjuk el a Vatikánnak, hogy töröljék az abortuszpárti, szekularista előadókkal teli “egészségügyi” konferenciát!

A petíció itt írható alá:

 

A Vatikán bejelentette az ötödik Nemzetközi “Egészségügyi” konferenciáját “Az elme, a test és a lélek felfedezése” címmel, amelyet május 6-8. között rendeznek meg, és a konferenciával kapcsolatban szinte minden rohadt – erkölcsileg, tudományosan és kulturálisan.

Hihetetlen, de a konferencia szervezői rengeteg globalista és abortuszt támogató előadót soroltak fel, többek között Dr. Anthony Fauci-t, oltóanyag-fejlesztőket, mormon véneket, az abortuszpárti Chelsea Clintont, a népességszabályozást támogató Jane Goodallt, egy New Age aktivistát, egy neves brit muszlim tudóst és az abortuszpárti amerikai színésznőt, Cindy Crawfordot.

A konferencia logója egy, az LMBT szivárványos zászló színeiben pompázó, egymás kezét összekulcsoló emberekből álló kör, amely a pápai diadém és a pápai kulcsok keresztezése mellett helyezkedik el. A Pápai Kulturális Tanács a konferencia tíz céljában nem tesz említést Istenről vagy a katolikus egyházról.

Ennek a konferenciának a megszervezése és népszerűsítése több mint felháborító, közelebb áll a szentségtöréshez (szintén felháborító!).

Sőt, a konferenciáról Viganò érsek azt mondta, hogy a Szentszék “az Új Világrend szolgájává teszi magát”. [Bővebben alább Arbp Viganò reakciójáról a konferenciára…]

Kérjük, írják alá és osszák meg ezt a petíciót, melyben sürgetik a Vatikánt, hogy töröljék el ezt a kétségbeejtően rossz irányba mutató, “egészségügyi konferenciának” álcázott megnyugvást a világi világnak.

Az eseményen 114 előadó fog megjelenni, köztük olyan prominens és sokszínű nevek, mint pl:

A Pfizer és a Moderna vezérigazgatói, az előbbi abortusztablettákat gyárt;
Francis Collins, a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) igazgatója, aki támogatja a magzati szövetek felhasználását kutatási projektekben;
Chelsea Clinton, az abortusz határozott szószólója;
A Google Health vezetője, David Feinberg;
És Dr. Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének munkatársa, akinek a kormányzati tisztviselőknek adott tanácsai nagy szerepet játszottak az amerikai egyházak tavalyi bezárásában.
Ezekhez a “VIP” előadókhoz a vatikáni konferencián a következők is csatlakoznak: Jane Goodall, az ENSZ képviselője és természetvédő, aki támogatja a népességszabályozást; Deepak Chopra, a new age aktivista; Joe Perry rockgitáros; William K. Jackson, a mormon vén William K. Jackson; Dr. Asim Yusuf, a brit Tudósok és Imámok Tanácsának ügyvezető elnöke; Cindy Crawford abortuszpárti modell; és Marc Benioff, a Salesforce vezérigazgatója, aki szilárdan a globalista, liberális elithez csatlakozott, mivel cenzúrázza a konzervatív hangokat a platformján.

A katolikusellenes nézeteket valló felszólalók puszta száma megérdemelt kritikák tűzviharát váltotta ki.

És a LifeSiteNews által közzétett levelében Viganò érsek határozottan elítéli ezt a konferenciát, sőt, az Egyház örök tanításával szembeni hűtlenséget is. Íme egy rövid részlet (a teljes levél erre a linkre kattintva olvasható):

“…A Szentszék szándékosan lemondott az Egyház természetfeletti küldetéséről, és az Új Világrend és a szabadkőműves globalizmus szolgájává tette magát egy antikrisztikus ellenmisztériumban.

Ugyanazok a római dikasztériumok, amelyeket Jorge Mario Bergoglióval [azaz Ferenc pápával] ideológiailag összehangolt és általa védett és támogatott emberek foglalnak el, most fékezhetetlenül folytatják a Hit, az Erkölcs, az egyházi fegyelem, a szerzetesi és vallásos élet lerombolásának könyörtelen munkáját, egy olyan hiábavaló, de példátlan erőfeszítésben, hogy Krisztus Menyasszonyát az Erős Hatalmaknak rabszolgasorba taszított emberbaráti egyesületté alakítsák át.

Az eredmény az eretnek és romlott modernisták egy olyan szektájának az igaz Egyház fölé helyezése, akiknek szándékukban áll legitimálni a házasságtörést, a szodómiát, az abortuszt, az eutanáziát, a bálványimádást és az értelem és az akarat bármilyen perverzióját. Az igaz Egyházat most maguk a pásztorai árnyékolják be, tagadják és hiteltelenítik, még az is elárulta, aki a legmagasabb trónt foglalja el.”

Az a tény, hogy a felszólalók közül oly sokan katolikusellenességet (azaz igazságellenességet) vallanak, lehetetlenné teszi, hogy a szervezőktől azt kérjük, hogy egyszerűen hívják ki a rossz hírű előadókat.

Ezért sürgetjük a Vatikánt, hogy töröljék el teljesen ezt az életellenes, igazságellenes, katolikusellenes, egészségellenes “egészségügyi konferenciát”!

Kérjük, írja alá és ossza meg ezt a sürgős petíciót, amelyben arra kérjük a Vatikánt, hogy töröljék az ötödik Nemzetközi “Egészségügyi” konferenciát “Az elme, a test és a lélek felfedezése” témában.

Ez a konferencia olyan nagy mennyiségű mérget tartalmaz a Hit és a hívők számára, hogy azt le kell mondani, nem csak a tartalma miatt, hanem a súlyos botrány miatt is, amit okoz (és már most is okoz).

Kérjük, hogy az ALÁÍRÁS és MEGOSZTÁS után szánjon egy percet arra, hogy kapcsolatba lépjen az alábbi egyházi hatóságokkal, hogy udvariasan, de határozottan hangot adjon megdöbbenésének és nemtetszésének az Isten-, élet- és hitellenes konferenciával kapcsolatban, amelyet a Vatikán május elejére tervezett.

Gianfranco Ravasi bíboros – a vatikáni pápai kúria vezetője.

Email: cultura@cultura.va

Phone: [+39] 06 6989 3811

His Excellency Archbishop Christophe Pierre – Papal Nuncio for the United States

Email: nuntiususa@nuntiususa.org

Phone: 202-333-7121

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük