Prof. Dolores Cahill állítása

Megdöbbentő dolgokat állít egy genetika professzor az oltásokról

Kezdőlapújvideó

Megdöbbentő dolgokat állít egy genetika professzor az oltásokról

Dolores Cahill, a transzlációs kutatások és a molekuláris genetika, a dublini University College Orvostudományi Iskolájának professzora, az …

 Egy brit férfi csapdába esett a saját otthonában, mert allergiás az áramra és a mobiltelefonokra
 Tudósok egy olyan “oltást” készítettek, amely megakadályozza a macskaallergiát
 Tudósok magyarázzák el, hogyan oldja ki a tehéntej a kalciumot a csontjainkból és teszi őket gyengébbé
Dolores Cahill, a transzlációs kutatások és a molekuláris genetika, a dublini University College Orvostudományi Iskolájának professzora, az Ír Szabadság Párt elnöke nem sok pozitív dolgot jósol a RNS vakcinák hatásait illetően.

Egy online konferencia során Cahill professzor a következőket mondta:

Feltételezem, hogy potenciálisan három mellékhatás létezik (a hírvivő RNS vakcináknak – Moderna, Pfizer).

Anafilaxiával (súlyos, potenciálisan életveszélyes allergiás reakcióval) kezdve az első héten. Ezért ezeket az oltásokat nem szabad a 2. adagban beadni.

Akkor a valódi nemkívánatos események bekövetkeznek, függetlenül attól, hogy mi az igazi mRNS a vakcinákban, és amikor az oltott személy valamikor később találkozik vele (ez a koronavírus) … mi történt az állatkísérletek során, az állatok 20%-a, 50%-a vagy 100%-a elhunyt!

A 80 évesnél idősebb emberek körében talán körülbelül 2,5% tapasztal súlyos mellékhatásokat, olyan mellékhatásokat, amikor az emberek nem tudnak normálisan dolgozni vagy élni.

Aztán a 2. oltással 10-ből 1 vagy tíz százalék lehet. A több mint 80 éveseknél azt gondolnám, hogy 80% -uk esetében életkorlátozó reakciókat vált ki, vagy meghalnak, amikor újra találkoznak a hírvivő RNS-sel.

Mások (nem idősek) számára, az emberek felének okozhat súlyos károkat.

Amit csinál … ez a génterápia vagy orvostechnikai eszköz krónikusan létrehoz egy autoimmun betegséget. Ez olyan, mintha földimogyoróval injekcióznánk azokat az embereket, akiknek mogyoró allergiája van.

Anafilaxia az első hullámban. Ez anafilaxia + allergiás reakció a 2. hullámban. De a 3. reakció akkor következik be, amikor bármilyen hírvivő RNS-el találkozik (vírus, baktérium stb.), és ekkor az immunrendszerét alacsony fokú autoimmun betegségre ösztönzi, ami önmagában nem immunitás, mert az mRNS vírusfehérjét expresszál.

Ekkorra genetikailag módosított organizmussá tette magát az ember, és így az immunrendszer, amelynek célja a vírusok vagy baktériumok kiszorítása … most az autoimmun reakció alacsony szintű támadást jelent a test számára.

Amikor (hónapokkal később) találkozik az immunrendszert stimuláló vírussal, hogy megszabaduljon a vírustól, és amikor (az immunrendszer) úgy látja, hogy vírusfehérjék vannak a saját sejtjeiben és szerveiben, akkor körülbelül egy hét múlva (beindul az adaptív immunrendszer, a mechanizmus, amely specifikus hosszú távú memória antitesteket hoz létre egy kórokozóval szemben), és szervi elégtelenséget okoz. Mivel az ember immunrendszere megöli saját szerveit. Ezeknél a betegeknél kezdetben szepszis alakul ki. Aztán (később) szervelégtelenség miatt halnak meg.

Ha egy vagy két társbetegsége van, az az energia, amelyre az immunrendszernek szüksége van az immunrendszer erősítéséhez, az idős embert nagyon fáradttá és kimerülté teszi, és nem képes túlélni, ha alapbetegségei vannak.

Normális esetben, mivel az mRNS a testük minden sejtjében megtalálható, szinte megállíthatatlan. Tönkreteszi a szívet, a lépet, a tüdőt vagy a májat, mert az mRNS minden sejtben kifejezi a fehérjét.

Megoldásként, amire sürgősen szükségünk van, hogy 100-ból 1-et vagy 200-ból 1 injekciós üveget kell félretenni, különösen az idősek esetében az idősotthonokban. Véletlenszerűen kell a vakcina fiolákat egy biotárolóban tartani, így amikor az emberek elkezdenek meghalni, láthatjuk, mi is van ebben a vakcinában. Most ezt kellene tennünk.

Aggódom, hogy ebben a vakcinában talán több mRNS található, nem csak a koronavírusra. Ha influenza vagy más vírusokról van szó, ezeket az embereket más természetes (nátha és influenza) vírusoknak tesszük ki.

Sürgősen minőségellenőrzésre van szükségünk ahhoz, hogy véletlenszerűen megköveteljük az orvosoktól, hogy 100 injekciós üvegből 1-et tegyenek egy tárolóba, és hozzám hasonló személyek elemezhessék, mi van ezekben az oltásokban. Tehát, ha az idősek elkezdenek meghalni, akkor megtudjuk. Most már tudnunk kellene, mi van bennük.

Ez abszolút veszélyes génterápia. Nem szabad időseknek adni, hangsúlyozta Cahill professzor. (1)

(1) – https://www.lewrockwell.com/2021/01/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük