Putyin terve az orosz állami központi bankról – avagy hogyan hagyta Lenin 1917-ben az orosz központi bankot a Rothschildokra.

Putyin terve az orosz állami központi bankról – avagy hogyan hagyta Lenin 1917-ben az orosz központi bankot a Rothschildokra.
Írta hkarner – 25 augusztus 2016

oktoberrevolution 1917

Megjelent: 2015. június 12., péntek, 16:18 | Írta: faceblog.eu | | | |

Az 1917-es októberi forradalom Warburg általi finanszírozása és az orosz központi bank Rothschild általi ellenőrzése

Kívülről nézve a világ a 20. század elején békében volt. De csak külsőleg, mert a színfalak mögött már régóta folytak az előkészületek egy olyan vérfürdőre, amelyet a világ nem fog egyhamar elfelejteni. A bankárok és az illuminátusok rájöttek, hogy az “Új Világrend” létrehozására irányuló tervük sikeres megvalósításához a kegyetlen pusztulás állapotát kell létrehozniuk, hogy egyetlen nemzet se maradjon érintetlenül. A napóleoni háború alapjait már lefektették, és a cár megdöntésével az oroszországi forradalomban is folytatódott. 1917. októberi forradalom.

A Rothschild család felemelkedésének kezdetétől fogva a háború volt az egyik fő bevételi forrásuk. Ez kezdődött Vilmos herceg “csapatbérleti üzletével”, Wellington és Napóleon finanszírozásával, az amerikai függetlenségi háború mindkét oldalának finanszírozásával, és folytatódik a mai napig. Filozófiájuk hegeliánus: Konstruáld meg a tézist és az antitézist is, és ebben a “konstruktív káoszban” a szintézis révén tedd magad a helyzet urává. A cár bukásával Oroszországban meg kellett nyitni az utat a kommunizmus felé, és így a kapitalizmus ellenpólusa kellett, hogy kialakuljon…..

Az ember vagy elősegíti a két már létező ellenzéki párt közötti viszályt, vagy ha ilyen pártok még nem léteznek, akkor maga hozza létre őket, mint például a kommunizmus és a kapitalizmus. A konfliktus manipulálásával az ember végül eléri a célját, azaz a kívánt állapotokat.

Ha a cári Oroszországra gondolunk, önkéntelenül is egy gyakran kegyetlen feudális társadalom képei jelennek meg a szemünk előtt, amelyben sok millió orosz paraszt sínylődött jobbágysorban. Dr. M. Raphael Johnson amerikai történész hevesen ellentmond ennek a széles körben elterjedt előítéletnek. Szerinte ez egy hazugság, amelyet később a bolsevikok terjesztettek, akárcsak az az állítás, hogy hatalmas gazdasági válságok váltották ki az orosz forradalmat. Az a kevéssé ismert tény, “hogy 1905 és 1908 között szinte az összes termőföld Oroszországban a parasztoké volt, ennek ellenkezőjét mutatja. Legtöbbjük kisgazda volt.” A cár aktívan bátorította őket. “III. Sándor, az utolsó cár apja, ma reakciós autokratának számít. De éppen ő alapított egy mezőgazdasági bankot, amely nagyon mérsékelt feltételekkel adott kölcsönt a parasztoknak, hogy azok saját földet vehessenek.”

1. érdek: Nincs olaj Oroszországból!
Ebben az időben Rockefeller és Rothschild lettek a világ vezető olaj- és bankárjai, akik egymással versengtek. De amikor a két versenytárs végül rájött, hogy a versengés hosszú távon nem jó dolog, egyesítették erőiket. Rájöttek, hogy minél több olajkutat fúrtak, minél több olajat termeltek ki, annál alacsonyabb lett az olaj hordónkénti ára. Ez arra késztette a dühös John D. Rockefellert, hogy ellenőrzés nélkül felkiáltson, mert “A verseny bűn!”. baku_nobel_oilwells-1886

Ezért hamarosan sikerült megoldást találni. Úgy döntöttek, hogy a világ piacait földrajzilag felosztják a két báró, Rockefeller és Rothschild között, akik így biztosították saját üzletüket, jól meghatározott részesedésekben. Ezenkívül korlátozták a világon kitermelt kőolaj mennyiségét, hogy a piaci árat a lehető legmagasabb szinten tartsák. Ebből a megállapodásból Rothschild és Rockefeller is profitálna.

A 20. század fordulóján a világ első számú olajtermelő mezője az azerbajdzsáni Bakuban, a virágzó kikötővárosban volt. 1883-ban a Rothschild család olajvállalatai léptek színre Bakuban, majd a Rockefeller-féle Standard Oil Company , az akkori legóriásibb olajmezőn. Egy versenytárs lépett be a területre, és érdekelt volt a világ legjobb olajtermelő területének ellenőrzésében. A további intézkedés az volt, hogy a Rockefeller-Rothschild kartell és bankár társaik (Schiff, Warburg, Morgan és mások) továbbra is biztosították befolyásukat. Ők kezdték finanszírozni az 1917-es bolsevik kommunista forradalmat és bábjaikat, Lenint, Trockijt és Sztálint, hogy hamarosan a Szovjetunió hatalmas birodalma felett uralkodjanak.

Forrás:https://fbkfinanzwirtschaft.wordpress.com/2016/08/25/putins-plan-einer-staatlichen-russischen-zentralbank-oder-wie-lenin-die-russische-zentralbank-1917-den-rothschilds-vermachte/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük