Reiner Füllmich és 50 ügyvéd: „Az oltások célja a pusztítás és a bolygó elnéptelenítése”

Miután meghallgatták a Pfizer korábbi alelnöke, dr Mike Yeadon, aki 36 éve tudós, a német Corona Vizsgálóbizottság előtt tett tanúvallomását, a Reiner Füllmich ügyvédjei ugyanerre a következtetésre jutottak: Az általában Corona vakcináknak nevezett injekciók célja, hogy kísérletezzenek az emberiségen, és kiderítsék, hogy egy eddig ismeretlen toxin milyen dózisban szükséges az emberek megöléséhez. A vakcinákhoz kapcsolódó halálozási arány Yeadon szerint a különböző tételek tételszámai alapján nyomon követhető, mivel egyes tételek halálosabbnak tűnnek, mint mások. Ha megnézzük a rendelkezésre álló bizonyítékokat, az érintett ügyvédek szerint az egész világon beadott injekciók fő célja a globális elnéptelenedés. Dr. Füllmich a Perspektivnak elmondta, hogy a nemzetközi pert előkészítő ügyvédek már nem kételkednek: A világ népei ellen szándékosan mérgezést és tömeggyilkosságot követnek el az úgynevezett Corona vakcinákkal.

Ulf Bittner, az EU/EES Healthcare blog és a Sverige Granskas polgári újságírója az interjúban kijelentette, hogy a nyomon követhető tételszámokkal és a tételszámokkal kapcsolatos sérülésekkel és halálesetekkel kapcsolatos helyzet hasonló Svédország különböző egészségügyi régióiban. Bittner kapcsolatban áll egy oltóanyag-koordinátorral, aki dokumentumokat bocsátott rendelkezésre annak nyomon követésére, hogy hány ember sérült meg és vesztette életét az úgynevezett vakcinák különböző tételeivel kapcsolatban.

01:00 Az oltóanyagadagok alján lévő vonalkódokon lévő különböző számok placebót jelentenek, amelyet egy szlovén főnővér szerint a politikusok kaptak. Más országokban is ugyanez a helyzet?

1:54 Mike Yeadon és a Moderna, Johnson& Johnson és Pfizer/Biontech márkák egyes oltásainak LOT számai sokkal magasabb halálozással kapcsolatosak, mint a többi gyártó esetében.

3:52 Az úgynevezett vakcinák gyártói kísérleteznek a megfelelő dózisokkal, hogy Dr. Füllmich szerint megöljék az embereket. Ez a Corona Vizsgálóbizottság szerint meggyőző bizonyítékot jelent a büntető kártérítésre és a tömeggyilkossági kísérletre. Szándékosan ölnek embereket.

08:30 Indiai ügyvédek feljelentést tettek előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosság miatt.

09:55 Mike Yeadon mint tanú az elkövetők ellen indított elkövetkezendő jogi eljáráshoz.

10:44 Mindenkit, aki kritizálja a világ kormányainak rossz cselekedeteit, “jobboldali szélsőségesnek” neveznek. Ez történt a nemzetközileg elismert tudóssal, Mike Yeadonnal is.

13:05 A CDC visszavonta a SARS-CoV-2 diagnosztizálására szolgáló PCR-tesztekre vonatkozó ajánlást december 31-től 2021-ig. A PCR-tesztek a járvány alapjait képezik. Miért tesz most Anthony Fauci 180 fokos fordulatot?

17:25 Legalább egymillió dollárt követelnek személyenként büntető kártérítésként, ha a per sikeres lesz.

18:33 Korábban a mellékhatásoknak csak tíz százalékát jelentették. A világ jelenlegi helyzetében a csapat becslése szerint valójában csak az összes mellékhatásnak egy százalékát jelentették be.

19:25 Az USA Indiana államában működő, 100 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező életbiztosító cég vezérigazgatója azt mondta: “A mellékhatások nem befolyásolják az egészségkárosodást. “Az elmúlt év során 40 százalékos volt a többlethalandóság. Ez vélhetően az injekcióknak köszönhető.

21:05 Milyen anyag van az injekciós üvegekben, ami ennyire halálossá teszi őket? Grafén-oxid/grafén-hidroxid?

22:37 Minden oltóanyag méreg, csak az adagolás a különbség. Ez nem vakcina, mivel a vakcina védettséget biztosít, míg ezek a termékek szüntelen injekciókat igényelnek. Egy vakcina vagy működik, vagy nem.

24:40 Ez nem génterápia sem, hiszen a génterápia azt jelenti, hogy egy elromlott gént kicserélünk egy rögzített génre. Ez inkább olyan, mintha embereken kísérleteznének, és megpróbálnának megölni minket.

25.15 A dózisokat a kormányok nem tesztelik, a kormányok pedig legalább 55 évig titkolják a szerződéseket a nyilvánosság elől. Hogyan befolyásolja ez az emberek megbüntetésének lehetőségét? Dr. Füllmich végigmegy az összes hazugságon, amely a világ jelenlegi zsarnoki helyzetét előkészíti.

28:25 A vakcinák sem nem biztonságosak, sem nem hatékonyak. A gyártók halálos dózisú méreggel kísérleteznek. Mindenki, aki most részt vesz a szándékos, rosszindulatú károkozásban, büntetést fog kapni.

30:05 Mennyire biztosak a jogi szakértők abban a következtetésben, amit Mike Yeadon ebből levont, hogy az egész az elnéptelenedésről és az emberek szándékos megöléséről szól az injekciókkal? Ha közel 50 jogász ugyanezen a véleményen van, az “megdönthetetlen bizonyítéknak” számít.

32:08 A svédországi injekciós tételek egy alkalmazással nyomon követhetők.

32:45 Füllmich együttműködik a német titkosszolgálatnál dolgozó emberekkel, akik nem akarják az injekciókat.

34:15 Dr. Lee Merritt az USA harci pilótáiról, akik nem hajlandóak megkapni az injekciókat. Dr. Füllmich szerint Dr. Merrit kifejtette: “Megértették, hogy ha rákényszerítik őket [az oltásra], akkor megölik őket”.

35:15 A svédországi tételekről minden régióból, a svéd egészségügyi hatóságoktól (Folkhälsomyndigheten) és az orvosi kamarától (Läkemedelsverket) gyűjtenek információkat. Minden tétel nyomon követhető egy alkalmazáson keresztül. Azok a svéd régiók, amelyekben több embernek sikerül beadatni az injekciót, gazdasági hasznot húznak. A közelgő bírósági tárgyalásokon részt vevő egyik szakértő ügyvéd a nürnbergi perek szakértője.

38:45 Hogyan és milyen jogi struktúrán keresztül zajlanak majd a tárgyalások? Közös konstrukció, ugyanaz a struktúra, mint a nürnbergi perek esetében.

39:40 Az Európai Unió tagjai számára szabad választásnak kell érvényesülnie. Az egészségügyi ellátást igénybe vevőknek fogyasztói jogaik vannak. A csalás az emberek és az egészségügyi fogyasztók megtévesztését jelenti.

42:00 Az úgynevezett vakcinák hamisított termékek, amelyeket forgalomba hoznak. Mike Yeadon szerint az USA-ban létezik egy törvény, amely mindenkit felelősségre von a hamisított termék által okozott károkért. Az ismert lipideken stb. kívül más toxinokat is beletesznek az injekciós üvegekbe, amelyekhez az oltóanyagokat szedő emberek soha nem járultak hozzá.

43:40 A hatalom decentralizációjának és a nemzeti függetlenségnek a fontossága, ahelyett, hogy globális szervezetek, mint például az Európai Unió, mondják meg az állampolgároknak, hogy mit tegyenek. A bankrendszertől, a nem kormányzati szervezetektől való elszakadás, valamint független és erős mezőgazdasági ellátási láncok, energiaellátási láncok stb. létrehozása.

46:15 A perek mikor fognak lezajlani? Hogyan történnek majd a vádemelések és hogyan zajlanak a tárgyalások? Az egyik cél az emberek tájékoztatása és a törvénytelenségek leleplezése az alternatív média bevonásával, hogy a mainstream média ne tudja majd figyelmen kívül hagyni a pereket. A stáb egy új jogrendszeren dolgozik az USA-ban, Afrikában és Németországban.

50:48 Dr. Füllmich úgy véli, hogy a világ közel van egy fordulóponthoz, és az egész narratíva nagyon hamar, talán néhány héten vagy hónapon belül összeomlik.

54:13 Robert Malone, Robert F Kennedy és Mike Yeadon és mások, akik részt vesznek a tervek leleplezésében, kapcsolatban állnak egymással, és márciusban egy turnét terveznek ezekkel a feljelentőkkel az USA-ban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük