Rendkívül fontos!

 

2022 február 1-jén az ICAN ügyvédein keresztül két információszabadságról szóló törvény iránti kérelmet nyújtott be a CDC-hez a 11 éves vagy annál fiatalabb gyermekek, illetve a 12-15 éves gyermekek esetében megerősített COVID-19 halálesetekre vonatkozó dokumentációra vonatkozóan.

2022 március 10-én a CDC ezt a megdöbbentő választ küldte mindkét kérelemre:

NCHS [National Center for Health Statistics] nem végezte el a kért elemzéseket erre a korcsoportra vonatkozóan, ezért nem tud Önnek adatot szolgáltatni.

Annak ellenére tehát, hogy a CDC nem végezte el a saját adatainak “elemzéseit” egyik korcsoportra sem és ezért nem tudott egyetlen olyan megerősített esetet sem idézni, amikor egy 15 éves vagy annál fiatalabb egészséges gyermek a COVID-19 miatt halt meg, a CDC elég magabiztosnak érezte magát ahhoz, hogy nem csak könyörtelenül népszerűsítse a COVID-19 vakcinát ezeknek a gyermekeknek, hanem azt a valóban hihetetlen állítást is teszi, hogy “a COVID-19 az 5-11 éves korú gyermekek halálozási okai között az első 10 között szerepel”. Mindezt annak ellenére, hogy a CDC, amikor bizonyítékot kértek erre az állításra, elismerte, hogy nem elemezte saját adatait és nem is tud ilyenekkel szolgálni.

Itt válik még érdekesebbé a dolog. Véletlenül, mindössze négy nappal azután, hogy elküldte a választ az ICAN ügyvédeinek, amelyben azt állította, hogy nem végezte el a gyermekkori COVID-19 halálesetek ilyen elemzését, 2022. március 14-én a CDC több tízezer COVID-19-hez kapcsolódó halálesetet, köztük a gyermekkori halálesetek 416 (vagy 24%) esetét eltávolította az adatgyűjtő weboldaláról! Magyarázatként a CDC egy lábjegyzetet tett hozzá, amely szerint: “A COVID Data Tracker halálozási adatainak kiigazítására került sor, amely 72 277, korábban 26 államban jelentett haláleset eltávolításával járt. A CDC algoritmusának hibája miatt tévesen soroltak be olyan haláleseteket, amelyek nem kapcsolódtak a COVID-19-hez. Az algoritmust azóta kijavították.” Csak találgatni tudunk, hogy mi késztette a CDC-t a számok felülvizsgálatára és javítására, de az időzítés mindenképpen érdekes.

Pontosan ez a fajta játék (vagy esetleg inkompetencia) az, ami ismét végérvényesen bizonyítja, hogy miért nem szabad a szövetségi “egészségügyi” hatóság ajánlásaira támaszkodni, ha bármilyen orvosi terméket vagy beavatkozást előírnak vagy megkövetelnek, és az ICAN továbbra is harcolni fog minden amerikai alapvető jogáért, hogy a kormány kényszerítése nélkül választhassa meg saját orvosi ellátását.

Miért is rendkívül fontos ez számunkra?
Január 21-én közzétettünk egy pdf-et (https://t.me/uncutnewshungary/7177), ami a Pfizer által támogatott Házi Gyermekorvosok Egyesületének ajánlását tartalmazza, amiben éppen a fenti, módosítás előtti adatokra hivatkozva javasolják a gyermekek covid-19 elleni ‘immunizációját’.

Kíváncsian várjuk, hogy a fejlemények tükrében változtatnak-e a hozzáállásukon!

Forrás:
https://www.icandecide.org/ican_press/cdc-cannot-provide-an-instance-of-a-single-confirmed-covid-19-death-in-a-child-younger-than-16/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük