Robert F. Kennedy Jr.: Ezen a dombon kell meghalni, a gyermekeinkért jönnek

A Biden-kormányzat és a demokraták kiváló munkát végeztek, amikor a COVID-19 oltást elutasító amerikaiakat műveletlennek vagy összeesküvés-elméleteket valló, az anyjuk pincéjében online élő összeesküvés-elméleteseknek állították be. Bár nem kellene, hogy ennyire megdöbbentő legyen, a COVID-19 oltás ellen harcolók nem ellenzik, hogy valaki megkapja, csak nem hisznek abban, hogy a kormánynak joga van elrendelni egy gyógyszer beadását. És ez sokkal mélyebbre megy, mint néhány mandátum, vagy akár a furcsa maszk protokollok, amelyek nem sokat segítettek, mivel Robert F. Kennedy Jr. vasárnap felhívást tett közzé, amelyben a szabadságjogok kormányra való átengedésének veszélyeire figyelmeztet.

Elege van a reklámokból? Legyen reklámmentes és kapjon EXKLUZÍV tartalmakat, legyen PRÉMIUM FELHASZNÁLÓ!

Az alább megtekinthető videóban ifjabb RFK arra figyelmeztette az amerikai népet, hogy a kormányzat arra törekszik, hogy még több kontrollt vegyen el az emberektől. Kijelentette: “Elmondom nektek ezt a három dolgot, amire emlékeznetek kell ebben a kritikus korban. Egy – Ha a kormány egyszer megszerzi a hatalmat, azt önként soha nem engedi el. Kettő – Minden hatalommal, amit a kormány megszerzi, ezt a világjárványt ürügyként használva, végül a lehető legnagyobb mértékben vissza fog élni. Ez a szabály olyan biztos, mint a gravitáció. És három – Eddig még senki sem engedett a maga akaratából a totalitarizmusból. Minden alkalommal, amikor engedelmeskedsz, a követelések egyre nagyobbak és nagyobbak lesznek.”

Az ifjabbik RFK pedig az elmúlt egy évet összefoglalva megjegyezte: “Itt és most el kell határoznunk, hogy ez az a domb, amelyen meg kell halnunk. A munkánkért jöttek, a közlekedésünkért jöttek, most pedig a gyermekeinkért jönnek. Szülőként kötelességünk megvédeni őket. Soha nem volt még olyan kormány a történelemben, amely azt mondta volna a népének, hogy azt fogjuk követelni, hogy a gyerekek áldozatot hozzanak és kockázatot vállaljanak az öregek megmentéséért. Mindig fordítva történt. Az idősek, az érettek, a felnőttek mindig kockáztatják magukat, hogy megvédjék a gyermekeiket. Ez egy etikai kérdés. Ez egy erkölcsi kérdés. Ez mindannyiunk jellemének kérdése. És ez a demokrácia és a közegészségügy kérdése.”

Forrás: