Rogen és Dr. Malone: részletek korunk egyik legfontosabb interjújából

Rogan és Dr. Malone: Rogan: Korunk legfontosabb interjúja?

 

Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcina szakértője és a világjárvány elleni védekezésünk szókimondó kritikusa egy Joe Rogannek adott interjúban erőteljes üzenetet intézett a világhoz. Igen, három óra hosszú, és igen, minden percét megéri.

Dr. Madhava Setty által.

 

Valami monumentálisan fontos dolog történt 2021 utolsó napjaiban.

 

Joe Rogan, a széles körben ismert “JoeRoganExperience” podcast házigazdája interjút készített a világ egyik legképzettebb és elfogulatlanabb személyével a jelenleg közel 4 milliárd emberen alkalmazott COVID-19 vakcinák biztonságosságáról és hatékonyságáról.

Dr. RobertMalone, aki eredetileg akadémiai patológus, több mint 100 klinikai vizsgálatot folytatott, főként a vakcinák és a gyógyszerek újrahasznosítása terén.

Az AIDS-járvány óta szinte minden fertőző betegség kitörésében részt vett, dolgozott a Nemzeti Egészségügyi Intézeteknek, amelyek több millió dolláros szerződéseket kötöttek oltóanyagokkal és biológiai védelemmel kapcsolatban, és “számtalan órát” töltött a Centers for Disease Control and Prevention Advisory Committee for Immunization Practices ülésein.

Malone szorosan együttműködik a Védelmi Fenyegetéscsökkentő Ügynökséggel, személyesen ismeri Dr. Anthony Fauci-t, és talán leginkább arról ismert, hogy több mint 30 évvel ezelőtt jelentős szerepet játszott az mRNS-alapú vakcinatechnológiák platformjának kifejlesztésében.

 1. december 30-án Malone és Rogan leültek Rogan stúdiójában, a texasi Austinban, és egy lebilincselő háromórás beszélgetést rögzítettek.

Rogan egyedül áll, mint a vállalati médián kívüli független hang, amely epizódonként legalább 11 milliós, politikailag és ideológiailag sokszínű közönséget képes elérni.

Hasonlóképpen, Malone nyíltan kritizálja a vaccine mandates aki a kutatók és klinikusok nagy és egyre növekvő számának véleményét képviseli, akik úgy vélik, hogy a világjárványhoz való hozzáállásunkat poorly conceived és ellentétben áll az immunológia, a járványtan és a feltörekvő valós adatok alapvető tételeivel.

Egyértelmű volt, hogy mindketten felkészültek a találkozásra. Rogan arról számolt be, hogy követte az orvos tweetjeit, elolvasott mindent, amit Malone írt, és egyértelműen jártas volt a legújabb és legmarkánsabb tudományos eredményekben.

 

Malone, bár számtalan, különböző platformokon való megjelenésen átesett, elismerte, hogy ez az interjú azért volt különleges, mert hatással lehetett a közvéleményre.

A beszélgetés elején Malone összefoglalta, hogy milyen jó hírnévvel rendelkezik, majd ismertette, hogy miként próbálja megnyerni a közönségét.

 

“Nagyon keményen próbálom eljuttatni az embereknek az információkat, és segíteni őket a gondolkodásban, nem pedig megmondani, hogy mit gondoljanak” – mondta Malone.

 

Malone mindvégig hű volt a módszeréhez, gondosan elkülönítette a tényeket a spekulációktól, megjegyezte a megfigyelt dolgokat anélkül, hogy szándékosságot feltételezett volna, miközben segített Rogannak felfedezni azokat a nyúlüregeket, amelyekkel elkerülhetetlenül találkozunk, amikor úgy döntünk, hogy egy kicsit tovább nézünk azon, ami társadalmilag elfogadottá vált.

 

Malone Twitter-fiókjának nemrég történt elvesztéséről is beszéltek. Az orvost figyelmeztetés és magyarázat nélkül kitiltották a platformról. Úgy vélte, hogy ez az utolsó két tweetjének egyik vagy mindkét tweetje miatt történhetett, az egyikben felhívta a figyelmet a kanadai COVID Care Alliance summary of the Pfizer trial, a másik a Világgazdasági Fórum COVID körüli médiakezelési stratégiájára hívta fel a figyelmet.

Rogan többször is hangot adott aggodalmának a a vélemények elhallgattatása legitim szakértőktől származó véleményekkel kapcsolatban.

 

Malone válaszolt:

“Ha nekem nem szabad részt vennem a beszélgetésben… még akkor sem, ha rámutatok olyan tényekre, amelyek esetleg kellemetlenek, akkor kinek szabad? Gyakorlatilag mindenki másnak, aki [az én] hátteremmel rendelkezik, összeférhetetlensége van… Én nem kapok ebből pénzt…”.

A következő két és fél órában mindketten bemutatták, hogy hogyan lehet értelmet adni az egymásnak ellentmondó üzeneteknek és az összetett adatoknak, ha feltesszük a megfelelő kérdéseket, és nyitottak vagyunk a válaszokra, ha vannak ilyenek.

 

A vakcinológus, feltaláló és a tájékozott beleegyezés elkötelezett szószólója elmesélte személyes történetét a COVID fertőzéséről, a hosszú-COVID-ban való szenvedésről, az Moderna oltás és a szenvedés az oltás utáni nemkívánatos esemény (III. stádiumú magas vérnyomás, szívritmuszavarok, restless leg szindróma és narkolepszia) a második oltás után.

Rogan teljes mértékben kihasználta a Malone-nal töltött időt, és feltette azokat a kérdéseket, amelyeket a média nem hajlandó feltenni a saját azonosított “szakértőinek”.

Az eredmény a világjárvány elleni válaszlépéseink teljes körű elutasítása volt a kezdetektől a vakcinamegbízásokig, amelyek sértik a Nürnbergi Kódexet.

Malone és Rogan alaposan megvizsgálta a jelenlegi helyzetünk számos aspektusát, a T-sejtdiszfunkciótól a Megbízható hírek iránti Indítványig (Trusted News Initiative).

 

Sürgős: 3 módja annak, hogy segítsünk megállítani Biden oltási kötelezettségeit

 

Íme néhány az időkódokkal kapcsolatban tárgyalt legfontosabb pontok közül:

 • 24:19: A becslések szerint 500.000 COVID haláleset következett be az Ivermectin és a Hydroxychloroquine (HCQ) alkalmazásának elnyomása miatt.
 • 25:39: Dr. Janet Woodcock, az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) korábbi vezetője szándékosan megakadályozta, hogy az orvosok a HCQ-t kórházi kereteken kívül használják (a HCQ egyike azon kevés vírusellenes gyógyszereknek, amelyekkel a kórházi kezelésben nem lehet a HCQ-t alkalmazni). gamelyek terhesség alatt biztonságosak és nagyrészt hatástalan, ha egy személy kórházba kerül).
 • 31:10: A gyógyszeripar szisztematikus erőfeszítései, hogy az ivermectin hiteltelenítsék.
 • 32:40: Az indiai Uttar Pradesh államban a COVID halálesetek száma jelentősen csökkent, miután gyógyszercsomagokat osztottak ki a lakosságnak. A gyanú szerint ezek a csomagok Ivermectint tartalmaztak, de ezt hivatalosan soha nem hozták nyilvánosságra. Ez a rejtélyes politika nem sokkal Biden elnök és Modi miniszterelnök találkozója után lépett életbe.
 • 36:28: Fokozott kockázat nem kívánatos mellékhatás a SARS-COV2 fertőzést követő vakcinázásból.
 • 38:40: 140 tanulmány bizonyítja, hogy a természetes immunitás jobb, mint a vakcinával kiváltott immunitás. A természetes immunitás 6-13-szor jobb a kórházi kezelés megelőzésében, mint a védőoltás.
 • 43:44: A nyugati választások külföldi befolyástól való védelmére alkalmazott Trusted News Initiative-t a világjárvány körüli “félretájékoztatás” elfojtásának igazolására használták.
 • 50:15: Francis Collins, az NIH igazgatója és Fauci közötti e-mailek bemuttatták a Great Barrington-i Nyilatkozat alapítói elleni lejárató kampány elindításának szándékát.
 • 54:00: Hogyan áll Izrael (magasan oltott) Palesztinával (gyengén oltott) szemben?
 • 57:00: Miért lehetetlen helyes adatokat találni?
 • 1:06:00: A szabályozási folyamat megszakadt, mert a vakcinagyártók felelősek a saját adataikért (az FDA nem végzi a szabályozói feladatát).
 • 1:14:50: Napjaink vitathatatlanul legjobb klinikusainak orvosi engedélyét megtámadták.
 • 1:22:50: A hongkongi tanulmány kimutatta, hogy 2700 fiúból 1 szívizomgyulladással kerül kórházba az oltás után.
 • 1:27:00: A lipid nanorészecskék veszélyt jelentenek petefészkekre.
 • 1:46:30: A hosszú COVID és az oltás utáni szindróma nem különböztethető meg.
 • 1:49:00: A T-sejtek diszregulációja a védőoltás után a látens vírus reaktiválódását okozhatja (pl, örvsömör).
 • 1:59:00: Az Omicron és az oltóanyagok lehetséges lehetséges negatív hatásai .
 • 2:06:20: Mi az Eredeti Antigén bűn?
 • 2:20:00: A monoklonális antitest terápiák még mindig fontosak, de hatóságaink korlátozzák őket.
 • 2:22:10: Az oltási mandátumok  illegálisak .
 • 2:35:50: A Pfizer az egyik legjelentősebb bűnöző gyógyszeripari szervezet a világon.
 • 2:37:00: Mi az a tömegképződési pszichózis és a tribalizmus?
 • 2:53:00: Világméretű öngyilkossági járvány van nálunk a gyermekek körében . suicide in childrens.

 

Következtetés

 

Malone így zárja: “Két olyan domb van, amelyen hajlandó vagyok meghalni. Az első, hogy megállítsuk a gyerekeket érő oltásokat. [A másik] ellenállni a szólásszabadság csorbításának…”.

Egyértelmű, hogy az előbbi csak akkor valósulhat meg, ha az utóbbi is megvalósul. Bár ez a háromórás eszmecsere rávilágít arra a számos kihívásra, amellyel társadalmunknak szembe kell néznie, valódi átalakulást csak akkor eredményezhet, ha az emberek hajlandóak és képesek meghallgatni.

Négy nappal a tartalom megjelenése után a YouTube eltávolította a videót a platformjáról. Itt a Bitchute-on továbbra is megtekinthető.

Amint arra Malone többször is rámutatott, a BigTech, a Big Pharma és a kormányzati hatóságok összehangoltan igyekeznek minden áron elnyomni minden eltérő véleményt, beleértve gyermekeink egészségét is.

Úgy tűnik, hogy a tisztánlátás csak a vállalati érdekek által nem befolyásolt forrásokból fog kiderülni.

Szerencsére a probléma nagysága nem maradt el Rogan számára, aki kijelentette: “Kénytelen vagyok olyan embereket bevonni, mint te, mert nem tudom, hol máshol fog ez kiderülni”.

Ez az igazság.

Nézze meg a teljes interjút Malone-nal a “Joe Rogan Experience” podcastben:

Rogan and Malone: Most Important Interview of Our Time?