Segítség, önálló alkotmányjogi panasz benyújtásához

Segítség, önálló alkotmányjogi panasz benyújtásához. A jelen kormányzati rendelkezések eltörléséhez.
Az Abtv. 26. § (1) bekezdése alapján alkotmányjogi panasszal az az egyedi ügyben érintett személy vagy szervezet fordulhat az Alkotmánybírósághoz, akinek alaptörvény-ellenes jogszabály alkalmazása folytán az Alaptörvényben biztosított jogának sérelme következett be az ügyében folytatott bírósági eljárás során. A panaszt csak akkor lehet benyújtani, ha az érintett a jogorvoslati lehetőségeit már kimerítette, vagy jogorvoslati lehetőség nincs számára biztosítva.
Jelen esetben ez utóbbira hivatkozunk. (pl: említett esetekben az Alaptörvény ellenes jogszabályok alkalmazása, hatályosulása folytán, közvetlenül bírói döntés nélkül következett be indítványozói személyünk és a társadalom tagjai oldalán is súlyos jogsérelem, és
határozott álláspontunk az, hogy a jelen alkotmányjogi panaszon kívül nem áll rendelkezésre oldalunkon a jogsérelem orvoslására jogorvoslati eljárás.)
Egy alkotmányjogi panasz benyújtása alapvető jogaink része. Mivel alapvető emberi jogok sérülnek, minden eszközt meg kell ragadnunk ennek megszüntetésére. Nyomás gyakorlást, viszont csak tömeges erővel lehet kifejteni. Erre bíztatom honfitársaimat. A csatolt dokumentum csak néhány kiegészítésre szorul. A személyes adatok stb. tekintetében.
Nem közszereplő indítványozó esetében az indítványnak tartalmaznia kell, hogy az indítványozó hozzájárul-e személyes adatai (a neve) közzétételéhez. (A nyilatkozatminta letölthető innen https://alkotmanybirosag.hu/…/adatkezelesi-nyilatkozat.doc.)
ALKOTMANYBIROSAG.HU
Alkotmánybíróság | Alkotmányjogi panasz az Abtv. 26. § (1) bekezdése szerint

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük