Semmilyen körülmények között ne oltasd be magad Covid-19 vakcinával!

Az egykori John F Kennedy elnök unokaöccse, Robert F Kennedy Jr. nyilatkozatban azt tanácsolja az embereknek, hogy minden áron kerüljék el a Covid-19 oltást, mivel az egy olyan új mRNA technológián alapul, amely nincs megfelelően letesztelve és a hosszútávú hatásai teljességgel ismeretlenek.
Az mRNS közvetlenül módosítja a beoltott ember genetikai anyagát valahogy úgy, mint ahogy a “tudósok” genetikailag módosított, GMO növényeket állítanak elő. A szójabab és a kukorica esetében ez a legismertebb, amikor kártevők vagy a szárazság ellen ellenállóvá teszik azokat.

 

 

“Az embereken történő ilyen jellegű beavatkozásokat a növények génmódosításához lehet hasonlítani, é sez is nagyon ellentmondásos terület.” – mondja Kennedy.
“A többi vakcinához képest, amelyek esetében a genetikai károsodás nem feltétlenül örökre szól, az mRNS genetikai károsodás “visszafordíthatatlan és nem javítható.”
“A media és a politikusok jelenleg elbagatellizálják a problémát, ostobán követelik is a vakcinát, hogy vissza lehessen térni korábbi életünkhöz. Ez a vakcináció nagyon sok problémát vet fel az egészség, az erkölcs, etika és a genetikai károsodás szempontjából.”
KENNEDY: A COVID-19 VAKCINA “BŰNTÉNY AZ EMBERISÉG ELLEN”
Ellentétben a hagyományos vakcinákkal, amelyek esetében az oltás után a méreg eltávolítható, az mRNS vakcina örökké a szervezetben marad. A károk is örökre megmaradnak.
“Együtt kell élni a következményekkel, mivel a károsodásokat nem lehet meggyógyítani a mérgek eltávolításával a szervezetből. Ezt a genetikai károsodást úgy kell elképzelni, mint amely pl. Down szindrómát vagy a cisztás fibrózist. Az mRNS olyan, ming egy folyamatos oltás gépezet, amely folyamatosan oltja automatikusan az embert az élete folyamán. Emiatt nincsen lehetőség bármilyen problémát is kezelni, orvosolni ezzel kapcsolatban. Ez világosan azt jelenti, hogy ha a vakcináció után bármilyen oltási következmény lép fel, egyetlen gyógyító sem tud segíteni. A vakcina által okozott károsodás genetikailag visszafordíthatatlan.”
“A Holokauszt óta a népegészség nevében soha ilyen gonoszság nem született. A Covid-19 vakcinák nem biztonságosak, alkalmazásuk bűntény az emberiség ellen, amely ilyen mértékben még soha nem fordult elő a történelemben.”
Dr Wolfgang Wodarg, nagy tapasztalattal rendelkező orvos az alábbiakat mondja: “Ez a sokat ígérő vakcinát be kellene tiltani, mivel ez genetikai módosítás!”
Más szavakkal a Covid-19 oltást kapó emberek GMO zombik lesznek valamilyen szinten, korábbi emberi voltukat nem kaphatják vissza. Ez olyan, mint a fenevad jele. Kennedy már korábban is figyelmeztetett arra, hogy a hagyományos oltások is már elég sok kárt okoztak. Komoly agyi problémákat, melyek közül sok visszafordíthatatlan. A Covid-19 vakcinák százszor rosszabbak ennél. Minden formában el kell kerülni ezeket.
“Érdemes tanulmányozni az oltások történetét, Jennertől Pasterig, Polkig. Semmi bizonyíték nincsen arra, hogy bármit is csinál az oltás azon kívül, hogy a legjobb esetben csak egy adag virus jut a szervezetbe.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük