Séta az emberi jogokért 2021. Március 20.

Ma a diktatúra újabb vonalat lépett át hazánkban, a szabad mozgáshoz való alapvető emberijogok ellen.

Pár ezer ember úgy döntött, hogy sétára indul a globális fenyegetések és megszorítások elleni nemzetközi megmozdulások mellett kiállva. Remélem azt nem kell senkinek már elmondani, hogy ez egy egyetemes alapvető emberi jog. Nincs még rendeletileg sem megtiltva. Egy szabad ország szabad, felnőtt polgárjai sétáltak, minden törvényt betartva. Nem voltak sem rasszista, sem más jellegű negatív szándékok, cselekedetek. Ez az amit a rendőrség tárt karokkal várt és megakadályozott. Ezért arra szólítok fel minden honfitársamat, hogy ne fizessen ki jogtalanul kiszabott bírságot, csatlakozzatok a Jogvédő akciónkhoz.

Ahol tömörülés keletkezett, azt rendszerint a rendőri fellépések okozták, amikor a sétára vonuló embereket többszőr is körbevették és megakadályozták a szabad tovább vonulást. Ezzel több pontot is megsértve az emberi és állampolgári jogainkat.

  1. Az ott lévő embereket megakadályozták mindenféle ok nélkül a tovább haladásban.
  2. Teljesen ok nélkül végezték el több ezer emberek igazoltatását, mivel semmiféle rendbontás nem történt.
  3. Semmilyen rendelet nem tiltja, hogy sétáljunk fényes nappal.
  4.  Nincs rá törvény, hogy mérőszalaggal lökdössük az  embereket, és arra sem, hogy kötelező másfél métert megtartani. ellenkező esetben, még a buszokon és a metrón sem lehetne közlekedni törvénysértés nélkül.

Éppen ezért mi a Korona Igazsága pertársaság ezt a tegnapi szégyenfoltot elfogjuk törölni, de a nemzetközi és a hazai perek  pénzbe kerülnek. Szükségünk van ezekhez anyagi támogatásra. Éppen ezért támogatókat várunk a pertársaságunkba, anyagi és jogi szempontból  is.

Az mRNS oltásokkal kapcsolatban pedig, az azonnali betiltását szorgalmazzuk. Csak az AstraZeneca “vakcináját” már eddig több ezer halálos mellékhatás övezi amelyek röviddel a beadása után történtek. Hol vannak még a hosszabb távú tapasztalatok. Tiltott emberi génmódosító beavatkozásokhoz asszisztál a kormányunk, a WHO vezetésével. Teszik ezt oly módon, hogy már egy éve tart a lakosság megfélemlítése és átverése, a hamis halálozási és járványügyi adatokkal, az oltások valódi céljának és lehetséges súlyos következményeinek eltitkolásával

Vannak bevált gyógyszereink, mint pl. az Ivermectin,  amit hónapok óta titkolnak. Mégis mi folyik itt? Kik és milyen jogon akarják megszabni ki élhet és ki nem?

Amennyiben egyetért velünk, és anyagilag is megengedheti magának, kérjük támogassa ezt az ügyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük