Sorsfordító nemzetgyűlés – Dr. Pócs Alfréd felhívása
 

Magyar Teremtő Szer

A jelenkor Nemzeti Imája

Magyarázat

A földi létben küldetésének eszközeiként az emberi faj is megkapta a lehetőségét annak, hogy társteremtőként képes legyen hatást gyakorolni a jövőbeni megvalósulásokra.

Teheti ezt tudatosan és felelősséggel, vagy tudattalanul hatása mindenképpen megnyilvánul, érvényesül.

A teremtés folyamatait és egymásra épülő sorrendiségét betartva, tudatosan is hatást gyakorolhatunk a jövőben megvalósuló megtapasztalásainkra.

Amit kiárasztunk a külvilág felé, olyanná formáljuk azt.

Nem csak lehetőségünk, hanem az élet és a fenntartható létezés megóvása érdekében kötelezettségünk is, kapott képességeinket és eszközeinket a kellő időben, felelősen alkalmazni.

A tudatos és fenntartható emberi létezést és fejlődést szolgáló célok megvalósulása, különösen erős kozmikus támogatást élvez a jelenlegi földi létben.

E Magyar Teremtő Szer, a Jelen Kor Nemzeti Imája, az egyénnek és a társadalomnak is képes információ tartalmával, mintáival lét és életszemléletének rendeződését hatékony módon segíteni.

Gondolataink, kimondott szavaink, megvalósított, vagy elmulasztott cselekedeteink együttesen alakítják ki testi, lelki és szellemi egységünk energia szintjét, mely meghatározza, hogy a jelen világkorszak kozmikus hatásai támogatóan hatnak-e, ezen emberi testben való létezésünkre.

A szellemünknek, lelkünknek nincs bőrszíne, vallása, politikai hovatartozása.

Gondolataink, kimondott szavaink és megvalósított cselekedeteink, akkor támogatják testünk fent tarható működését, egészségünket meghatározó harmóniánkat, ha ezen tények figyelembevételével, és fontossági sorrendje alapján hozzuk meg döntéseinket, s valósítjuk meg cselekedeteinket.

Az emberek felismerik, hogy csak a lét azonos rezgéstartományú létezések részesülnek támogató hatásokban.

Az Égi Bíró előtt senki nem mutathatja magát másnak,  mint amilyen valójában.