SOS vészhelyzet! Kötelező a védőoltás a Covid vakcina beadása után bekövetkezett 10.000 haláleset ellenére?

SOS vészhelyzet! Kötelező a védőoltás a Covid vakcina beadása után bekövetkezett 10.000 haláleset ellenére?

Adás link /német/ https://www.kla.tv/20899

Bevezető szöveg:
Ez az SOS vészhelyzet életbevágóan fontos információkat tartalmaz: Az elhallgatott mellékhatások és elhalálozások száma, valamint egy Nobel-díjjal rendelkező orvos súlyos nyilatkozata bizonyított adathamisításról teljesen új megvilágításba helyezi a tervezett kötelező védőoltást! A bekövetkezendő kötelező védőoltások miatt minden állampolgárnak ismernie kell ezeket a súlyos tényeket!

Közvetítési szöveg
Ami néhány héttel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, az mára valósággá vált: Németországban és Ausztriában „kötelező koronavírus elleni oltást” akarnak bevezetni. Svájcban is már felcsendülnek az első hangok ebben az irányban pedig egyre több politikus fertőződik meg a vírus által az oltás felvétele után.
A hirtelen szemléletváltást fertőzési adatok növekedése miatt és persze az intenzív osztályos ágyak állítólagos szükséghelyzetével indokolják, amelyet a politikusok maguk okoztak az ágyak számának tömeges csökkentésével. A “kötelező védőoltásokról szóló vitát” a közmédia táplálja, amely folyamatosan az úgynevezett védőoltásokat mutatja be a válságból kivezető egyetlen kiútként, és tömegesen elnyomja a védőoltásokat kritizáló hangokat.

Tekintettel a küszöbön álló kötelező oltásra, ismét megmutatjuk a média által titkolt oldalakat:
I. Egészségügyi jelenségek
1. Hirtelen megnőtt a megmagyarázhatatlan halálesetek száma!
Az egymásra helyezett grafikon azt mutatja, hogy hirtelen, exponenciálisan megnőtt, a megmagyarázhatatlan halálesetek száma a Google keresésekben. Az előző években nem mutatnak felhalmozódást és ez tapasztalható a Twitteren is.

2. Robbanásszerűen nő a szívrohamok és a szívbetegségek száma a serdülők körében!
Egy széleskörű kínai tanulmány azt mutatja, hogy nemrég 100 000 serdülőre csaknem 50 szívizomgyulladás jut. Ez a gyulladás az esetek 20%-ában halálhoz vezet.
3. A vetélések száma robbanásszerűen emelkedik! Az Egyesült Államok egészségügyi hatóságának, a CDC-nek a VAERS adatbázisa 2620 halvaszületésről számol be, miután terhes nőknek beadták a Covid injekciót. Ez több magzati halálozás a koronavírus elleni injekciók 11 hónapja alatt, mint az elmúlt 30 év az összes oltása után összesen!
Nem kell ahhoz nyomozónak vagy kriminológusnak lenni, hogy felfedezzük a közös szálat, az eddig ismeretlen jelenség ugrásszerű növekedését. A Covid injekció, amelyet csak az idei év óta adnak be tömegesen, erre utal. Éppen ezért sürgősen felmerül a gyanú, hogy az úgynevezett “koronavírus elleni vakcinák” felelősek az összes említett jelenségért.
II. A riasztó adatok
Ezt a gyanút a Paul-Ehrlich Intézet, röviden PEI, hivatalos adatai is megerősítik, amint azt SÜRGŐS FELHÍVÁSUNK-ban dokumentáltuk: “A koronavírus elleni védőoltások 9 hónap utáni gyakorlati ellenőrzése során pusztító következményeket mutat!”.

1. A PEI számadatai
A 2000-2020 közötti időszakban a PEI-hez évente átlagosan 9,8 felnőtt halálesetet jelentettek összefoglalva mindenféle oltás beadását követően. A “koronavírus elleni oltások” nagyobb száma miatt 2021-ben körülbelül 80 halálesetre lehet számítani. Ennek ellenére 2021.09.30-ig azonban a PEI már hihetetlenül sok, 1.802 halálesetről szóló értesítést regisztrált! A 2021-es év egészére kivetítve ez 2402 halálesetet jelent. Ez hihetetlen, mintegy 24 000 %-os növekedés a “koronavírus előtti időszakhoz” képest.

Ma már egy másik riasztó tényezőt is hozzá kell adnunk ezekhez a közzétett adatokhoz:
2. A sokkoló tényező – a be nem jelentett esetek száma is!
A Havard Pilgrim három éves átfogó tanulmánya arra a következtetésre jutott, hogy az Egyesült Államokban az oltásokból eredő tényleges károsodások kevesebb mint 1 %-át jelentik. Németországban Dr. Klaus Hartmann, aki korábban a PEI-nél a vakcinák biztonságáért volt felelős, azt állítja, hogy a tényleges eseteknek csak körülbelül 5 %-át jelentik.
Mivel az orvosok nem kapnak díjazást a PEI-nek küldött érzékeny halálozási bejelentésekért, a be nem jelentett esetek száma biztosan nem túlzott.
Feltételezve, hogyha az oltások utáni összes haláleset 5%-át valóban jelentenék, ez 2021-re csak Németországban összesen 48 040 halálesetet eredményezne.
Ahelyett, hogy megkongatná a vészharangot, a PEI még ilyen exponenciális növekedési arányok mellett is békülékenyen rámutat arra, hogy ezek csupán úgynevezett “gyanús esetek”.
Szinte soha nem rendelnek el boncolást, amely új eredményeket hozna. A puszta számok nyilvánvalóvá teszik az összes biztonsági hatóság oltási botrányát! Ugyanez a forgatókönyv zajlik jelenleg szinte valamennyi nyugati ipari országban. És a legtöbb mainstream média hallgat erről.

A hivatalosan bejelentett esetek és mindenekelőtt ez a megdöbbentő “aluljelentési tényező” egyértelműen azt mutatja: a “koronavírus elleni vakcinák” minden, csak nem biztonságosak – ellentétben a politika és a média mindig mantraszerűen hangoztatja az ellenkezőjét bizonygató biztosítékaival! A kötelező oltásokra való felhívások rendkívül felelőtlenek!

Annak érdekében, hogy Ön jobban tájékoztathassa személyes környezetét ezekről a veszélyekről, az adás alatt a www.kla.tv eredeti oldalunkon a PEI riasztó számait tartalmazó grafikont adjuk közre.

III. További eltitkolt tények, amelyek a kötelező oltást bűncselekménnyé teszik!
1. A Pfizer meghamisította a jóváhagyási tanulmányt!
A neves British Medical Journal 2021. november 2-án számolt be arról, hogy a Pfizer csalt az engedélyezésnél! A vizsgálatot nem “kettős-vak vizsgálatban” végezték – ahogyan azt megkövetelték. Egyes esetekben súlyos mellékhatásokat tüntettek el. Az adatok meghamisítása érvénytelenné teszi a vakcina feltételes jóváhagyását, mivel már nincs bizonyíték a vakcina hatékonyságára. Ez azt jelenti, hogy a vakcinát azonnal ki kellene vonni a forgalomból!
2. Az oltatlan emberek nem fertőzőbbek, mint az oltott emberek!
Prof. Dr. Werner Bergholz, a brémai Jakobs Egyetem korábbi professzora a 2021. december 4-én Berlinben megrendezett 2. patológiai konferencián kimutatta, hogy a 30 év feletti oltott emberek sokkal gyakrabban mutatnak pozitív koronavírus-tesztet, mint az oltatlanok! A neves orvosi folyóirat, a “The Lancet” szintén nemrégiben tett közzé egy tanulmányt hasonló megállapítással. Ezzel is a be nem oltottak elleni agitációnak illetve kötelező oltással való fenyegetésnek megszűnik minden alapja!
3. A magas oltási lefedettségű országokban tömeges koronavírus járványok törnek ki!
A nyájimmunitásról és az úgynevezett “koronavírus elleni védőoltások” védőhatásáról szóló túlzás úgy pukkan ki, mint egy szappanbuborék! Az olyan országokban, mint Izland, Írország, a Seychelle-szigetek vagy Gibraltár, ahol rendkívül magas az átoltottsági arány, tömeges korona járványok törnek ki. A 99,7%-os átoltottsági arány ellenére Waterfordban a legmagasabb a koronavírus-fertőzöttség egész Írországban. A legutóbbi skóciai közegészségügyi jelentés szerint a skóciai halálesetek 89%-a kétszeresen oltott!
Ezeket a tényeket nem más, mint a francia virológus és Nobel-díjas orvos, Luc Montagnier is megerősítette. A tömeges oltást, és így a kötelező oltás veszélyét “tudományos és orvosi tévedésnek” nevezte. Montagnier szó szerint így fogalmazott: “Ez egy elfogadhatatlan hiba. A történelemkönyvek ezt mutatják majd, mert az oltások hozzák létre a változásokat.” A beoltottak számtalan halálesetét is megmagyarázza, mert “minden országban” ugyanaz a tendencia történik: az oltások görbéjét követi a halálozások görbéje.

Ezek a megdöbbentő tények is azt mutatják, hogy az úgynevezett “koronavírus elleni vakcinák” nem biztonságosak, hanem inkább rendkívül veszélyesek.
Már a jóváhagyás is egyenesen egy nagy csalás volt, és a hatékonyság hiánya most elkerülhetetlenül a gyakorlatban is kiderült. A média és a politikusok még egy Nobel-díjas által megfogalmazott sűrgős figyelmeztetést is egyszerűen elhallgatják és figyelmen kívül hagyják. A kötelező koronavírus elleni oltás tehát egy gigantikus bűncselekmény az egész emberiség ellen!

IV. A kötelező oltás egyértelmű törvénysértés!
A koronavírus elleni oltási kötelezettség sérti a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányát! Ezt a nemzetközi szerződést Németország már 1973-ban, Ausztria 1978-ban, Svájc pedig 1992-ben ratifikálta.

Ott a 7. cikk kimondja: “Senkit sem lehet szabad beleegyezése nélkül orvosi vagy tudományos kísérleteknek alávetni”.

 

Az 1947-es Nürnbergi Kódex sem engedélyezi a kötelező oltásokat! Ezt a náci korszak orvosi kísérleteiből levont tanulságok miatt fogadták el. Ez a kódex kimondja, hogy az orvostudományban “feltétlenül szükséges” a személy önkéntes beleegyezése, és nem lehet erőszakot, trükköt, nyomást vagy a meggyőzés semmilyen formáját alkalmazni.
Az SOS vészhívás minden koronavírus oltási kötelezettség ellen!
Kedves nézőink!
Németország, Ausztria és talán hamarosan Svájc népe is történelmi válaszút előtt áll: vajon ismét eltűrik-e a kötelező oltásokról szóló törvényt, amely már nem az önkéntes beleegyezésen, hanem csaláson, trükközésen, masszív nyomásgyakorláson és meggyőzésen alapul?
Egy olyan törvény, amely diktatórikusan elrendeli, hogy még a már beoltott emberek is jelentkezzenek folyamatosan ismétlődő oltásokra, legalább 6 hónapos időszakon belül.
Egy olyan törvény, amely felelőtlenül veszélyezteti egész nép egészségét az állítólagos egészségvédelem álcája alatt – amint azt ez a videó dokumentálja.
Ezért támogassák sürgős SOS vészjelzésünket, mert az önrendelkezési jogról és minden ember szabadságáról van szó, tehát létkérdésről! Ezt a kötelező oltási törvényt az embereknek azonnal le kell állítaniuk.

Most lenne itt az ideje, hogy aktívvá váljon, és pl. felhívja a választókerületének parlamenti képviselőjét, és ne hagyja magát halogatni!
Most még van egy rövid idő arra, hogy figyelmeztessük a gyanútlan embereket erre a nagy kockázatú “koronavírus elleni védőoltásra”. Segítsen megállítani a közelgő “oltási diktatúrát”! Kezdje azonnal azzal, hogy személyes környezetében, például E-Mail-ben vagy WhatsApp-on keresztül terjeszti ezt a riasztó SOS segélyhívást. Az adás linkjét az adás dokumentumaival együtt az adás alatt megtalálja.

Források/Linkek:
Forderung nach Corona-Impfpflicht
https://www.tagesspiegel.de/politik/eindeutige-umfragen-anhaltende-debatten-kommt-die-impfpflicht-wer-dafuer-wer-dagegen-ist-und-warum/27856318.html
Felhívás a kötelező koronavírus elleni oltásra
https://www.aerztezeitung.de/Politik/Oesterreich-Bis-zu-7200-Euro-Bussgeld-bei-Verstoss-gegen-Corona-Impfpflicht-424950.html

https://www.blick.ch/politik/staatsrechtler-rainer-j-schweizer-zu-impfpflicht-und-2g-wir-befinden-uns-in-der-ausserordentlichen-lage-id17039389.html

Herzinfarkte und Herzerkrankungen bei Jugendlichen explodieren
https://tkp.at/2021/12/04/studie-signifikant-erhoehtes-risiko-von-herzmuskelentzuendung-nach-pfizer-impfungen/
A szívinfarktus és a szívbetegségek száma a fiatalok körében robbanásszerűen nő
Fehlgeburten von geimpften Frauen explodieren
https://report24.news/experimentelle-covid-vakzine-toeten-tausende-babies-im-mutterleib/?feed_id=8282Die
Robbanásszerűen megugrott az oltott nők vetélése
Havard-Pilgrim-Studie
https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf
Havard-Pilgrim Tanulmány
Der schockierende Dunkelziffer-Faktor
https://nebenwirkungen.bund.de/SharedDocs/Downloads/wiss-publikationen-volltext/bundesgesundheitsblatt/2002/2002-auswertung-impfkomplikationen-infektionsschutzgesetz.pdf?__blob=publicationFile&v=2
A sokkoló tényező – a be nem jelentett esetek száma
https://www.schildverlag.de/2021/12/05/das-verschwiegene-leid-die-dunkelziffer-der-impfschaeden-ist-vermutlich-enorm/

Pfizer fälschte Zulassungsstudie
https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635
A Pfizer meghamisította a jóváhagyási tanulmányt
https://www.wochenblick.at/bombe-daten-in-pfizer-zulassungsstudie-wurden-gefaelscht-sogar-mainstream-berichtet/

https://www.wochenblick.at/bhakdi-zu-pfizer-schummel-studie-eigentlich-muesste-impf-zulassung-ungueltig-sein/

Ungeimpfte sind nicht infektiöser als Geimpfte
https://pathologie-konferenz.de/
Az oltatlan emberek nem fertőzőbbek, mint az oltott emberek.
https://tkp.at/2021/12/07/beispiele-fuer-uebertragung-von-infektion-bei-geimpften-2g-widerspricht-stand-der-wissenschaftlichen-erkenntnis/

Länder mit hoher Durchimpfungsrate erleben massive Corona-Ausbrüche
https://www.irishtimes.com/news/health/waterford-city-district-has-state-s-highest-rate-of-covid-19-infections-1.4707344
A magas átoltottsággal rendelkező országokban tömeges koronavírus-járványok törnek ki
https://humansarefree.com/2021/11/public-health-data-89-of-covid-19-deaths-in-the-past-month-were-among-the-fully-vaccinated.html

https://www.mediarebell.com/watch/xc5HL3lP9ohZDYh

Nobelpreisträger: Corona-Varianten werden durch Impfstoff verursacht

Impfpflicht ist eindeutiger Gesetzesbruch
https://de.wikipedia.org/wiki/Internationaler_Pakt_%C3%BCber_b%C3%BCrgerliche_und_politische_Rechte
A kötelező oltás egyértelműen sérti a törvényt
https://www.ohchr.org/EN/ProfessionalInterest/Pages/CCPR.aspx

https://de.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnberger_Kodex