SPARS PANDEMIC 2025-2028 Szimuláció

Forrás:https://humansarefree.com/2020/12/spars-pandemic-2025-2028-simulation-2017-coronavirus-plandemic-covid-19.html

Mi a „SPARS Pandemic 2025 – 2028” szimuláció?

A „ SPARS Pandemic 2025 – 2028 – Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators ” ( itt háttérkép ) egy szimuláció volt a Johns Hopkins Egyetemen, 2017 októberében. És mindannyian tudjuk, hogy mi történik a szimulációkkal – ők valóságossá válnak .

Megemlít egy új vírust, amely 2025-ben megfertőzi az emberiséget, és 2028-ig tart.

A „SPARS PANDEMIC 2025-2028” 2017. októberi szimuláció részletesen bemutatja a COVID-19 nyomán követendő új koronavírus-PLANdémiát.

A Világbank szerint a COVID-19 (SARS-CoV-2) egy „projekt”, amelyet a tervek szerint 2025 március végéig folytatnak.

Itt egy alábbi képernyőkép ( forrás és biztonsági mentés ):

világbank Covid-19 Program 2025 1

Amint a COVID-19 véget ér, 2025 tavaszán ugyanazon év őszén új Coronavirus PLANdemic indul. Ebben a szimulációban a SPARS nevet választották annak a városnak a alapján, ahol először megjelent (Szent Pál), de valószínűleg más néven fognak járni, amikor eljön az ideje.

Érdekes megjegyezni, hogy a SPARS új koronavírus lesz, ami azt jelenti, hogy a COVID-19 „projekt” soha nem szűnik meg. Addig folytatódik, amíg a NÉPEK engedjük, hogy folytatódjon.

SPARS PANDEMIC 2025 – 2028 szimuláció azt is megemlíti, hogy 2021-ben a koronavírus Dél-Kelet-Ázsiában élő állatokkal mutálódik, amelyeket fel kell áldozni a mutáció leállításához.

Ezt a múltban már sokszor láthattuk, különféle plandémákkal. Az állatok összegyűjtése a szegény országokban és feláldozásuk az állítólagos vírusmutáció megállítása érdekében szegénységet és éhínséget eredményez ezeken a régiókon, és csak Isten tudja, hány ember hal meg.

A 2017-es „szimulációban” a COROVAX nevű (és a cikkben egyszer CORAVAX-nak is nevezett) vakcinát javasolják a pandémia megállításának megoldására. Különös módon a CORAVAX nevű vakcinát majdnem három évvel később a való életben fejlesztette ki Matthias Schnell, PhD, a Jefferson Oltóközpont igazgatója .

COROVAX LTD nevű társaságot 2020. március 12-én alapította az Egyesült Királyságban Angus George Dalgleish brit professzor  , aki híres HIV / AIDS kutatásairól.

Nem tudom, van-e itt összefüggés, de azt gondoltam, hogy elég érdekes megemlíteni, mivel régóta sejtik, hogy a SARS-CoV-2-t ember által készítették és HIV-szel köpték össze annak érdekében, hogy fertőzőbbé váljanak.

Természetesen nagyon valószínű (és valószínű), hogy Dalgleish professzor úgy döntött, hogy elkezd dolgozni a COVID-19 elleni vakcinán, és a cégének a COROVAX nevet választotta, mert ez az, amit tesz: koronavírus vakcina. Ennek ellenére az egybeesés feltűnő.

A SARS-CoV-2 mesterséges és HIV / AIDS-szel való bekövetkezésének valószínűségét illetően kérjük, olvassa el ezt a rövid részletet:

A tudományos közösségben sokan megdöbbentek, amikor az elismert Luc Antoine Montagnier 2020. április 17-én megjelent a francia kábeltévés műsorban, a CNews- ben , mondván , hogy a COVID-19-et okozó vírus mesterséges, és hogy a HIV és a Plasmodium falciparum, egy a maláriát okozó parazita a koronavírus genomjában található.

Montagnier azt mondta :

“Nem mi voltunk az elsők, mióta egy indiai kutatócsoport megpróbált közzétenni egy tanulmányt, amely kimutatta, hogy a koronavírus teljes genomjában egy másik vírus, a HIV szekvenciája van.”

A Montagnier által hivatkozott kutatást a Biorxiv tudományos weboldalon tették közzé 2020. január 31-én, és azóta visszavonták.

kutatók ezt írták :

„A tüskeglikoproteinben (S) 4 inszerciót találtunk, amelyek egyedülállóak a 2019-nCoV esetében, és más koronavírusokban nincsenek jelen. Fontos, hogy az aminosavmaradékok mind a 4 betétben azonosak vagy hasonlóak a HIV-1 gp120 vagy a HIV-1 Gagéhoz.

A 2019-nCoV 4 egyedi betétjének megtalálása, amelyek mindegyike azonos / hasonlóságú a HIV-1 kulcsszerkezeti fehérjéinek aminosavmaradékával, valószínűleg nem véletlenszerű. ” ( Forrás )

A videó megemlíti a CODEX DNS nevű céget is , amely a COVID-19 plandémia megoldásának ígérkezik. „Szintetikus biológiai munkaállomásnak” nevezett eszközt árulnak. A készüléket BioXp ™ -nek hívják, és képes „épületbiológiára”, ami nekem nagyon hasonlít a klónozáshoz.

És ha elolvassa a leírást, pontosan ezt állítja:

„Köszönj a BioXp ™ rendszernek, és búcsúzzon el attól, hogy hetekig várnak a szintetizált génekre. A BioXp ™ rendszer a világ első és egyetlen szintetikus biológiai munkaállomása könyvtárak, génfragmensek, klónok és egyebek építésére . “

A videó megemlíti a CODEX DNS nevű céget is , amely a COVID-19 plandémia megoldásának ígérkezik. „Szintetikus biológiai munkaállomásnak” nevezett eszközt árulnak. A készüléket BioXp ™ -nek hívják, és képes „épületbiológiára”, ami nekem nagyon hasonlít a klónozáshoz.

És ha elolvassa a leírást, pontosan ezt állítja:

„Köszönj a BioXp ™ rendszernek, és búcsúzzon el attól, hogy hetekig várnak a szintetizált génekre. A BioXp ™ rendszer a világ első és egyetlen szintetikus biológiai munkaállomása könyvtárak, génfragmensek, klónok és egyebek építésére . ”

Szintetikus biológiai munkaállomás – BioXp ™ rendszer
Mi tehát mindennek a célja? Miért csinálják? Végső bizonyíték: A Covid-19-et az új világrend bevezetésére tervezték

Nézze meg az itt említetteket, és még néhányat az alábbi videóban. Diana Lenska videóját elnyomják. Tegyük vírusossá ezt a dolgot:

Mi tehát mindennek a célja? Miért csinálják? Végső bizonyíték: A Covid-19-et az új világrend bevezetésére tervezték

Nézze meg az itt említetteket, és még néhányat az alábbi videóban. Diana Lenska videóját elnyomják. Tegyük vírusossá ezt a dolgot:

Videó referencia ITT . Pandémiás szimuláció .PDF ITT .
SPARS PANDEMIC 2025-2028 Szimuláció