Steve Kirsch A VAERS “valós” halálozási adatai nem egyeznek a 3. fázisú vizsgálatok halálozási adataival

Steve Kirsch, a COVID-19 Korai Kezelési Alap ügyvezető igazgatója az ACIP 2021. augusztus 30-i ülése előtt benyújtotta észrevételeit.

Az ACIP = The Advisory Committee on Immunization Practices, az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjain belül működő bizottság, amely tanácsot és iránymutatást ad a védőoltással megelőzhető betegségek hatékony ellenőrzésére az Egyesült Államok civil lakossága körében.

Steve összeállított egy több mint 19 orvosból és tudósból álló, a hozzászólás végén felsorolt csapatot, hogy megvizsgálja a rendelkezésre álló bizonyítékokat.

Legfontosabb megállapításaik a következők:

A VAERS “valós” halálozási adatai nem egyeznek a 3. fázisú vizsgálatok halálozási adataival. Még csak meg sem közelítik azokat. Több független módszer alkalmazásával úgy becsüljük, hogy már több mint 150 000 amerikai halt meg (lásd a 2. mellékletet). Sürgősen fel kell oldani ezt az ellentmondást, amilyen gyorsan csak lehet, mivel határozottan úgy gondoljuk, hogy a valós adatok helytállóak, és a vakcinákat azonnal le kell állítani.
A COVID vakcinák egyike sem csökkenti a teljes megbetegedést. Éppen ellenkezőleg: mindegyik oltóanyag szignifikánsan növeli az összes megbetegedést, méghozzá a kiindulási érték 4,2-szeresével (p<=0,00001). A CDC-nek ezt tudnia kell, mivel ez az információ a publikált szakirodalomban jól láthatóan rejtve van. Mi értelme van egy olyan választható orvosi beavatkozást kínálni, amely jelentősen növeli a teljes megbetegedést, amikor biztonságosabb alternatívák, például a korai kezelés is rendelkezésre áll?
A CDC által használt mellékhatás-felismerési képletben van egy hiba, amely a jelek szerint megakadályozta a CDC-t abban, hogy észrevegye a VAERS-szakértőink számára nyilvánvaló biztonsági jeleket.
A korai kezelés és a profilaxis protokollok a jelenlegi vakcináknál jobb lehetőséget jelentenek, az NIH azonban megmagyarázhatatlan módon figyelmen kívül hagyta őket:
Magasabb relatív kockázatcsökkentés (több mint 99%)
Nagyobb biztonság (kisebb átmeneti mellékhatások, ismert biztonsági profil).
Csökkentik mind a teljes halálozást, mind a teljes megbetegedést.
Egyformán jól működnek minden változatnál
Nem segítik elő a menekülési variánsok kialakulását
Nem okoznak a vakcina által fokozott fertőzőképességet/szaporodást.
Nem okoznak prionbetegségeket
A hosszú távú COVID-szindrómát az esetek majdnem 100%-ában megelőzik.
Lehetővé teszik, hogy az emberek olyan helyreállított immunitást szerezzenek, amely 13-szor erősebb és tartósabb, mint a vakcina által kiváltott immunitás.

További vizsgálati adatok: 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük