STOP! Állítsuk meg a gyermekek és a serdülők kísérleti oltását

Online-Link:​​ www.kla.tv/18787​​ |​​ Veröffentlicht:​​ 19.05.2021

 

C:\Users\W\3WAR\2P\1IT\_git\SW\KlaTvVideoDocGen.git\KlaTvVideoDocGen\Material\klatv_logo_200dpi-forf2.75x1.99cm.png

C:\Users\W\3WAR\2P\1IT\_git\SW\KlaTvVideoDocGen.git\KlaTvVideoDocGen\Material\MissingVideoImage.png

Medienkommentar​​ 

Állj! Ne végezzenek oltási kísérleteket gyermekeken és serdülőkön!

A gyermekeket beoltani a Corona ellen? A legtöbben legbelül ellenállnak ennek a gondolatnak. Végül is a gyermekek és a serdülők ritkán betegednek meg súlyosan - a védőoltás viszont már halálesetekhez vezetett. Sucharit Bhakdi professzor, fertőző betegségekkel foglalkozó epidemiológus egyértelműen figyelmeztet: "Ez az oltás bűncselekmény!". Az érvek dióhéjban megtalálhatók az "Orvosok az egyéni oltási döntésekért" egyesület nyilatkozatában, amely innen letölthető.Beoltja a gyerekeket a corona ellen? Sokan ellenállnak ennek az ötletnek befelé. A gyermekek és serdülők ritkán válnak súlyos beteggé – az oltás viszont már halálhoz vezetett. A fertőzés epidemiológus Prof. Sucharit Bhakdi figyelmeztet minden kétséget kizáróan: "Ez a vakcinázás bűncselekmény!" Az érvek dióhéjban megtalálhatók az "Orvosok az egyéni oltási döntésekért" egyesület nyilatkozatában, amely itt tölthető le.

A politikusok és a média hónapok óta a Corona vakcinát népszerűsíti.​​ 

Egy oltás, amely erősen megkérdőjelezhető, mert a genetikai mRNS vakcinák bizonyítottan veszélyesek, mivel képesek az erekben lévő vér megalvadását okozni, Bhakdi professzor, fertőző betegségekkel foglalkozó epidemiológus szerint: "Ez az oltás bűncselekmény!". Ennek oka, hogy a Covid vakcinák hússzor több mellékhatást és halálesetet okoztak, mint bármelyik eddigi vakcina - mondta. "Nem adhatsz be olyan anyagot, amely vérrögképződést okozhat. Mert ez életveszélyes körülmény."

 

Prof. Dr. Hockertz toxikológus és immunológus a vakcinák miatt tömeges szándékos testi sértéstől tart. Április 17-én a Kla.TV már világszerte több ezer oltási halálesetről számolt be egy sürgős figyelmeztető felhívásban. A kritikus, figyelmeztető hangok azonban nem jelennek meg a mainstreamben, mint például Hannes Loacker bolzanói gyógyszerészé, aki figyelmeztet: "Minden ember, aki beoltatja magát, egy klinikai kísérletben vesz részt, ez tény. A tömegek, akiket most beoltanak, kísérleti nyulak."​​ 

 

Ebben az összefüggésben a Német Etikai Tanács elnökének, Alena Buyxnak a nyilatkozata még inkább végzetesnek tűnik. A "Welt" című lapnak adott interjújában azt mondja: "Nagyon remélem, nagyon remélem, hogy a gyermekek és a fiatalok oltása minél hamarabb megtörténik. Még semmit sem hagytak jóvá. Ezért jelenleg semmit sem lehet felajánlani, kivéve az abszolút kockázatot jelentő betegeket, például a Down-szindrómás vagy szívhibás gyermekeket, akiknél az orvosok úgymond off-label módon is elvégezhetik a kezelést. De ezen kívül nincs semmi, amit jóváhagytak volna. És remélem, hogy a kísérleti adatok nagyon jónak tűnnek, hogy hamarosan jönnek majd vakcinák olyan gyerekek számára, akiket tényleg nagyon gyorsan be kell majd oltani."

 

Bhakdi professzor megdöbbent: A neves fertőző betegségekkel foglalkozó epidemiológus szerint az a tény, hogy a gyerekeket most be kell oltani, annak ellenére, hogy már haltak meg gyerekek az oltás után, a legrosszabb dolog. "Bárki, aki azt állítja, hogy az oltás biztonságos a gyermekek számára, börtönbe való" - jelentette ki határozottan Bhakdi professzor.

Az​​ "Orvosok az egyéni oltási döntésekért"​​ nevű egyesület is azt mondja, hogy állj - nincs oltási kísérlet a gyermekeken és serdülőkön.​​ Az alábbiakban az egyesület elnökségének és szóvivőjének, Dr. Steffen Rabe-nak a nyilatkozatát olvashatják és hallhatják.

Dr. Rabe és az egyesület többi tagja sem oltásellenesek. A vakcinák azonban - mint minden gyógyszer - súlyos mellékhatásokat is okozhatnak. Ezért a védőoltásoknak, mint egészséges embereken végzett megelőző intézkedéseknek különösen magas biztonsági előírásoknak kell megfelelniük. A tagok úgy vélik, hogy a Covid 19 vakcinák esetében ez nem így van.

 

Ez év májusában a német orvoskongresszus ijesztő határozatot fogadott el. Azt írja, idézem: "A napközis neveléshez és iskolába járáshoz való jog 2021/2022 telén csak időben beadott COVID-19 oltással biztosítható. Időben történő oltás nélkül, különösen a kisebb gyermekek esetében, a korcsoportra vonatkozó újabb zárlat további súlyos negatív következményekkel jár a gyermekek mentális fejlődésére nézve. A gyermekes családok csak oltott gyermekekkel nyerhetik vissza az egyenlő társadalmi részvételt." Természetesen örülünk annak, hogy végre megértették, hogy a jelenlegi világjárványstratégia milyen katasztrofális következményekkel jár a gyermekek és fiatalok számára. Az oktatáshoz és a társadalmi részvételhez való jog azonban elidegeníthetetlen emberi jog. A gyermekeket és a fiatalokat túl sokáig megfosztották ettől a joguktól minden valós tudományos alap nélkül. Az a tény, hogy ezt az alapvető jogot most egy politikailag kívánatos oltási döntéshez kötik, amelynek haszna maguknak a gyermekeknek egyszerűen hiányzik, és amelynek haszna a társadalom számára több mint kérdéses, vitathatatlan követelés és tűrhetetlen feltételezés az orvos kollégák részéről. Orvosokként a lehető leghatározottabban elhatárolódunk ettől a​​ dokumentumtól! Az iskolákat és a bölcsődéket azonnal újra meg lehet, meg kell nyitni - értelmetlen tömeges tesztek és megkérdőjelezhető oltási kísérletek nélkül a gyermekeken és fiatalokon! (https://www.individuelle-impfentscheidung.de/)


Mivel a gyermekek COVID-19 oltása körüli vita az utóbbi napokban egyre nagyobb lendületet vesz, az "Orvosok az egyéni oltási döntésért" egyesület nyilatkozatát nyomtatható sablon formájában bocsátja minden érdeklődő szülő, tanár, pedagógus és bárki rendelkezésére, aki szívén viseli a gyermekek ügyét, hogy letölthesse és terjeszthesse. Ennek letöltése megtalálható az adásban:​​ individual-vaccination-decision.com/covid19_children_1p

ah.

Források:

Prof. Dr. Hockertz:
https://punkt-preradovic.com/schnellschuss-corona-impfung-podcast-mit-prof-dr-stefan-hockertz/

Ethikratsvorsitzende Alena Buyx:​​ 
Interview bei „Welt“

Pharmazeut Hannes Loacker:​​ 
https://www.servustv.com/videos/aa-26y6yt55w2111/

Prof. Bhakdi:
https://www.wochenblick.at/schock-enthuellung-von-dr-sucharit-bhakdi-ist-die-impfung-ansteckend/

Dr. Steffen Rabe:
https://www.individuelle-impfentscheidung.de/

Das könnte Sie auch interessieren:

#Impfen - – ja oder nein? Fakten & Hintergründe ... -​​ www.kla.tv/Impfen

#LeidendeKinder -​​ www.kla.tv/LeidendeKinder

#Medienkommentar -​​ www.kla.tv/Medienkommentare

#Coronavirus -​​ www.kla.tv/Coronavirus

#mRNA -​​ www.kla.tv/mRNA

C:\Users\W\3WAR\2P\1IT\_git\SW\KlaTvVideoDocGen.git\KlaTvVideoDocGen\Material\klatv_logo_200dpi-forf2.75x1.99cm.png

Kla.TV – Die anderen Nachrichten ... frei – unabhängig – unzensiert ...

  • was die Medien nicht verschweigen sollten ...

  • wenig Gehörtes vom Volk, für das Volk ...

  • tägliche News ab 19:45 Uhr auf​​ www.kla.tv

Dranbleiben lohnt sich!

Kostenloses Abonnement mit wöchentlichen News per E-Mail erhalten Sie unter:​​ www.kla.tv/abo

Sicherheitshinweis:

Gegenstimmen werden leider immer weiter zensiert und unterdrückt. Solange wir nicht gemäß den Interessen und Ideologien der Systempresse berichten, müssen wir jederzeit damit rechnen, dass Vorwände gesucht werden, um Kla.TV zu sperren oder zu schaden.

Vernetzen Sie sich darum heute noch internetunabhängig!
Klicken Sie hier:
​​ www.kla.tv/vernetzung

Lizenz: ​​​​ C:\Users\W\Downloads\ccby_transparent.png ​​​​ Creative Commons-Lizenz mit Namensnennung

Verbreitung und Wiederaufbereitung ist mit Namensnennung erwünscht! Das Material darf jedoch nicht aus dem Kontext gerissen präsentiert werden. Mit öffentlichen Geldern (GEZ, Serafe, GIS, ...) finanzierte Institutionen ist die Verwendung ohne Rückfrage untersagt. Verstöße können strafrechtlich verfolgt werden.

Stop! Keine Impfexperimente an Kindern und Jugendlichen ​​ 1​​ /​​ 1

STOP! Állítsuk meg a gyermekek és a serdülők kísérleti oltását

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük