Főállamügyész / Stuttgart az oltások utáni boncolás betiltását akarja

 

Főállamügyész / Stuttgart az oltások utáni boncolás betiltását akarja

Levelet kapott a Stuttgarti Ügyészségtől február 10-én egy törvényszéki orvostól egy visszaélést feltáró személyen keresztül.
Ebben a levélben Achim Brauneisen Főállamügyész kategorikusan tagadja, hogy a korona oltás után elhalálozottakon boncolást kellene végezni. Ennek oka az, hogy nincsenek kézzelfogható bizonyítékok arra, hogy kapcsolat lenne az oltás és az idősebb emberek bekövetkezett halála között. A Robert Koch Intézet és a Paul-Ehrlich Intézet honlapján sincsen semmilyen releváns információ ezzel kapcsolatban.
Ahhoz, hogy Bűnügyi eljárás keretében boncolni lehessen, fenn kell állnia a gyanúnak arra, hogy nem természetes módon következett be a halál vagy harmadik fél gondatlansága miatt történt. Ilyen gyanú nem áll fenn.
Ez megdöbbentő. A vakcináció, amennyiben nem megfelelő információ rendelkezésre bocsátása mellett történik, egy testet veszélyeztető beavatkozásnak számít és a §223 StGB alapján büntetendő cselekmény. Nagyon részletes tájékoztatásra van szükség az oltással kapcsolatban ahhoz, hogy ne kerülhessen szóba a büntetőjogi cselekmény. Jelen esetünkben azt az információt mindenképpen meg kell adni, hogy a kísérleti korona vakcinák csak korlátozott mértékben használhatóak, mivel nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű tanulmány az EU-ban. Az oltási információnak reális tájékoztatást kell arról is adni, hogy milyen lehetséges káros mellékhatása lehet az oltásnak és mi a várható hatékonysága. A Robert Koch Intézetnek és a Green Dotnak a vakcinációs tájékoztatója alappontokban nem felel meg ezeknek a követelményeknek.
Az a gyanú, hogy sok esetben, többek között egy berlini idősotthon lakói között történt oltás utáni halálesetekben, feltehetően nem megfelelő tájékoztatás történt. A törvényszéki orvos véleménye szerint orvosi felelőtlen magatartás esélye is fennállhat, mivel a vakcinák ellenjavallat esetén is beadásra kerültek.
Brauneisen válaszolt a levélre. Nem látja indokát a gyakorlat megváltoztatásának. Boncolás elrendelésére csak abban az esetben kerül sor, ha fenn áll a gyanú arra, hogy a halál nem természetes módon következett be vagy 3. fél hibájából. A halál előtti vakcináció nem ilyen indok önmagában.
Brauneisen véleménye szerint a boncolás szükségtelensége nemcsak az államügyészségekre vonatkozik.

A rendőrség sem vizsgálhatja, hogy miért halt meg sok idős a korona vakcináció után. Mivel az ügy nagy fontossággal rendelkezik, erről tájékoztatásra kerül az az Európai Igazságügyi Minisztérium és a Főállamügyész Karlsruheban is.

Ha az államügyészek nem vizsgálnak ilyen nyilvánvalóan bűnügyre utaló gyanut, akkor saját maguk kerülhetnének a vádlottak padjára. A § 258a StGB alapján jelen esetben büntetés akadályozása miatt vádolható lehetne Brauneisen és azok az ügyészek, akik követik az utasítását. A rendőröket is lehetne vádolni testi sértés vádjával, amely halált is okozhat § 13 StGB alapján.
Norvégiában 33 idős oltás utáni halála miatt az idősek vagy a súlyos betegek vakcinációja nem ajánlott. A gyártó BioNTech saját maga sem javasolja az oltást bizonyos krónikus betegségek megléte esetén. Indiában a BioNTech Comirnaty oltóanyaga még nem is kapott engedélyt hiányos információk miatt a biztonság területéről. Az Astra Zeneca oltását több svéd országrészben is felfüggesztették, valamint több helyen Észak Rajna Westfaliában.
Úgy tűnik, hogy a tömeges vakcináció veszéllyel jár a lakosság számára és csak bízni lehet benne, hogy más államügyészek a boncolás kérdését megfelelő komolysággal kezelik.

Forrás: 2021. február 27., szombat  Hírek 2020news.de

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük