Súlyos szövődmények köztük vakság, az Covid-19 mRNS oltások után

19 916 „szembetegség”, beleértve a vakságot, amelyet Európában jelentettek a COVID vakcinát követően

2021. május 1. (LifeSiteNews) – Több száz esetben történt vakság az Egészségügyi Világszervezet európai gyógyszerfelügyeleti ügynökségéhez a kísérleti COVID-19 vakcina beadását követően beérkezett 19 916 “szembetegségről” szóló jelentés között.

A VigiBase-nek, a WHO számára a svédországi Uppsala Monitoring Centre(UMC) által fenntartott adatbázisnak a svédországi Uppsallában található Uppsala Monitoring Centre(UMC) által bejelentett közel 20.000 szembetegség között szerepel:

Szemfájdalom (4616)
Homályos látás (3839)
Fotofóbia vagy fényintolerancia (1808)
látáskárosodás (1625)
szemduzzanat (1162)
Szemhéjgyulladás vagy szemvörösség (788)
Szemirritáció (768)
Szemviszketés vagy szemviszketés (731)
Könnyező szem vagy fokozott könnyezés (653)
Kettős látás vagy diplopia (559)
Szem megerőltetése vagy asztenopia (459)
Száraz szem (400)
Szem körüli duzzanat vagy szemkörnyéki duzzanat (366)
A szemhéj duzzanata (360)
Fényvillanások a látómezőben vagy fotopszia (358)
Vakság (303)
Szemhéjödéma (298)
Szem- vagy szempanaszok (273)
Kötőhártya bevérzés vagy kis szem érrepedés (236)
Blepharospasmus vagy egy szemizom rendellenes összehúzódása (223)
Vitreous floaters (192)
Periorbitális ödéma (171)
Szemvérzés (169)
A szembetegségek több mint felét (10, 667) az Egyesült Királyság Yellow Card mellékhatás-jelentési rendszerének is jelentették. Ezek elsősorban az AstraZeneca és a Pfizer COVID-19 vakcináinak beadását követték volna, de a Moderna vakcinával kapcsolatos 228 jelentés között nyolc szemrendellenességről szóló jelentés is szerepelt, amelyből április 21-ig csak 100 000 első adagot adtak be.

A kizárólag sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA) kapott vakcinák klinikai vizsgálatai során nem számoltak be szemrendellenességekről. Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal adatlapja a Pfizer kísérleti vakcináját beadandók számára nem említi a szemmel kapcsolatos mellékhatásokat. Azt azonban megállapítja, hogy “a Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcina szélesebb körű alkalmazásával további mellékhatások jelentkezhetnek, amelyek közül néhány súlyos lehet”.

VAERS-jelentés

Az egyik VAERS-jelentés egy 33 éves mississippi pilótát ír le, aki a Pfizer vakcináját szedte, és számos más tünet mellett látásproblémák is jelentkeztek nála.

“Két nappal a vakcina beadása után repültem a repülőgépemmel, és azonnal észrevettem, hogy valami nincs rendben velem” – folytatódik a jelentés. “Nagyon nehezen tudtam koncentrálni. Körülbelül 2 órával a repülőnapom megkezdése után hirtelen és extrém nyomást éreztem a fejemben, és majdnem elájultam. Azonnal leszálltam és abbahagytam a repülést”.

A páciensnél szédülést diagnosztizáltak, és gyógyszert írtak fel neki, ami a VAERS beszámolója szerint “nem hozott enyhülést”. Kiterjedt vizsgálatoknak vetették alá, többek között egyensúly-, szem- és hallásvizsgálatnak, CT- és MRI-vizsgálatoknak, és közölték vele, hogy a Pfizer COVID vakcinájára adott allergiás reakció növelte a gerincvelőben és az agytörzsben lévő nyomást.

“Ez a nyomás okozta a látási problémáimat, és végül megrepedt a bal belső fülem, sérültek a belső fülben lévő mágneses szemcsék” – áll a jelentésben. “Ebben az állapotban nem tudok repülni. Jelenleg Diamoxot szedek, hogy csökkentsem a gerincvelőmben és az agytörzsemben lévő nyomást”.

A VAERS-hez beérkezett több mint 1200 jelentésben a felsorolt tünetek között szerepel a “szemfájdalom”. Egy 50 éves wisconsini orvos által saját maga számára benyújtott egyik jelentés szerint “erős izzadást; lázat; gyengeséget” és “életem legrosszabb fejfájását” tapasztalta, miután januárban megkapta a Pfizer vakcina második adagját. Az orvos azt mondta, hogy “égető szemfájdalmat tapasztalt az elmúlt 2 hónapban” és “napi fejfájást” – az eseményeket “fogyatékosságként” és “maradandó károsodásként” jellemezte.

Hooman Noorchashm pennsylvaniai immunológus arra figyelmeztetett, hogy az oltás beadása az emberek 20-30%-ának, akiknek már volt egy közelmúltbeli vagy alapbetegségben lévő COVID-fertőzésük, katasztrofális eseményekhez vezethet. Ez lehet az oka annak, hogy egy 52 éves michigani férfinál, akinél 2020. december 13-án diagnosztizálták a COVID-19-et, majd december 22-én és 2021. január 10-én oltássorozatot kapott, a második oltás után egy nappal szemészeti artériatrombuszt diagnosztizáltak, ami látásvesztést okozott a bal szemében.

Allergiás szembetegségek
Néhány szembetegség súlyos allergiás vagy “anafilaxiás” vagy “anafilaktoid” eseményekkel összefüggésben történt, amelyekről 915 VAERS-jelentés van. Több mint 60 jelentés utal “anafilaxiára” és szemtünetekre ugyanabban az eseményben, mint például egy 55 éves asztmás, ételallergiás nő esetében, aki a Pfizer COVID vakcina második adagjára reagált, és a VAERS-jelentés szerint “súlyos kettős látása, és szemének keresztbefordulása, valamint szemének lógása miatt szemészorvosi kezelés alá került”.

 

Forrás, bővebb információk : Lifesitenews

Kapcsolódó irodalom:

estrogen, immunity
IVM gyujtemeny – study  linkek a cikk kozben es utan
Nurnbergi kodex 50 ev tavlatabol
informed consent
1,25 és 25OH
dr Trozzi
pár érdekes info van benne, a csattanó a végén van!
https://drtrozzi.com/dr-trozzi-covid-19-testimony/?fbclid=IwAR2emOpVXu5MESKNGnU67durX2QQrrSbhOb0fZNlvoyDn6qB0HHdMquyB4E

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük