SÜRGŐS NEMZETKÖZI FELHÍVÁS A COVID-19 JÁRVÁNY ÜGYÉBEN

Az alábbi cikk, ha igaz, ha nem, mégis csak jól tükrözi, hogy a globál elit és kovid diktatura  (kovidinka) hová juttatta az emberiség nagy részét.

Minden esetre ha nem akarunk több ilyen cikket olvasni, akkor nagyon fel kell kössük a gatyát, mert az nem összeesküvés elmélet, ez tudati szinten és a gyakorlatban napjaink része.

Egy éve valami véget ért. Ez volt az a hamis illúzió, vagy inkább álom, amit a hamis, erkölcsi alap nélküli ballib. elit ráhúzott a világra.

Amikor már nem lehetett a hülyeséget tovább fokozni, megorroltak ránk, és feltették a túl sokan vagyunk babám c. lemezt. Csak egy ki idő, csak még egy kis idő, csak egy kis kísérleti génterápia, immunizáció, ez maradt a nagy demokráciából.

Eközben nagyjaink a kanári szigeteken vakarják a banánfa gyökerét. Semmi maszk, semmi megszorítás nem jár nekik, a részvét az pedig az a luxus, ami belőlük bizony hiányzik.

Óvodás koromban elhittem a felnőtteknek, hogy a saját érdekemben szót kell fogadni, s ez hihető volt, mert példát tudtak mutatni. Az erkölcsi alapokat, a mesekönyvekből itatták belénk, ahol jótett jóval jár. Hát kedveseim, kidolgoztuk a belünket az elmúlt 40 évben, a hazánk és a saját fennmaradásunk érdekében. Messze földre mentünk a világ minden tájára, hogy a kis összekapart lakhatásunkat megtarthassuk, és felneveljük a gyermekeinket tisztességgel. Úgy gondolom, nem gyerekmunka volt talpon maradni.

AKKOR MOST MINISZTER URAK, HÖLGYEK, ÉS TI MIND A PARLAMENTBEN!!! MiERT NÉZTEK BENNÜNKET HÜLYE GYEREKEKNEK?! TUDJÁTOK MEG A SZÁMOTOKRA, MÁR ENNEK SEHOGY SEM LESZ JÓ VÉGE.

Amikor visszaállítjuk a rendet, el lesztek számoltatva, és nem a ti jogállamiságotok szerint. Nem. De az igazságosság törvénye szerint.

Na de nézzük ezt a cikket:

A Cikk forrása:

International Alert Message about COVID-19. United Health Professionals

 

A konkrét felhívás a világ 30 országa számára az alábbi linken van, amelyre a fenti felületről is rá lehet menni

https://drive.google.com/file/d/1oztJ-gAVd1fvSrmAfObb1tBdIbNGh5v7/view

 

SÜRGŐS NEMZETKÖZI FELHÍVÁS A COVID-19 JÁRVÁNY ÜGYÉBEN

 

A Global Research internetes felülete az alábbiakról tájékoztatja a világot, eljuttatva a felhívást 30 ország vezetőinek

A több mint 1500 egészségügyi szakemberből álló szövetség, orvosok, tudósok, járványügyi szakemberek, professzorok, intenzív kezelések szakértői a világ minden tájáról, sürgős felhívást juttattak el a világ 30 országának vezetőihez a Covid 19 járvány ügyében 2021. február 4-én.

Az Európa Tanács Parlamenti Gyűlésén 2010-ben az alábbi beismerés hangzott el: A H1N1 influenza járvány kezelése mind a WHO, mind az EU és az egyes országok szintjén mélységes aggodalomra ad okot. Fölösleges félelmet váltott ki a lakosságból az egész járványkezelés, felemésztve óriási összegeket, aláásva az átláthatóságot, a demokrácia elveit, növelve a gyógyszeripar befolyását.

Ugyanezek az események ismétlődnek a Covid járvány kezelése során is. A XXI. Század legnagyobb egészségügyi átverése folyik a vírus veszélyességét, a szükséges intézkedéseket, a számokat, a teszteléseket, a kezeléseket illetően. Mindezt ugyanazzal a módszerrel, amelyet a H1N1 járvány alatt alkalmaztak az országok. Szakértők, orvostudományi professzorok, tudósok már 2020. márciusában riasztották a világot, de az országok nagy része vakon követte az ajánlásokat. Ez a járvány semmi más célt nem szolgál, mint gazdasági, politikai és ideológiai előnyt adni bizonyos köröknek az emberiség kárára. Azonnal meg kell állítani ezt a folyamatot, mivel ez súlyos veszélyt jelent az emberek, az országok számára mind az egészség, mind az oktatás, ökológia és az emberi jogok területén.

  1. AZ ÖSSZES KORLÁTOZÁST AZONNAL MEG KELL SZÜNTETNI!

A bezárásokat, a kötelező maszkviselést, a távolságtartást! Semmilyen tudományos alapja sincsen egyiknek sem az orvostudomány vagy a népegészségügy területén.

Tudósok, járványügyi szakértők az alábbi kijelentéseket teszik

„A világ a feje tetejére állt a vírus járvány kezelését illetően.’

„A halálozási adatok semmivel sem magasabbak, mint egy influenza járvány esetén, amikor soha nem került sor bármilyen drasztikus intézkedés bevezetésére.”

„Semmilyen tudományos alapja nincsen a lezárásoknak, a maszkviselésnek, a 2 méteres távolságtartásnak.”

„Groteszk, abszurd, nagyon veszélyes intézkedések. Rettenetes hatás a világ gazdaságára, önfelszámolás, kollektív öngyilkosság.”

Mindezek a drákói intézkedések sértik az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában foglaltakat, valamint az UNICEF Gyerekjogait.

„Amikor az állam jobban tud bármit és erőszakkal kényszeríti az embereket rá, nagyon veszélyes vizeken járunk. Az alapvető emberi jogok kerültek veszélybe.”

Egészséges embereket arra kényszeríteni, hogy maszkot viseljen, teljesen elfogadhatatlan, egészségi és ökológiai kárt is okoz.

„Semmi alapja nincsen a maszkdiktatúrának.”

„Kijárási tilalom a német megszállás során volt, amikor a rendőrség és a Gestapo házról házra járt. Most hol is tartunk? A rendőrség ellenőrizheti, hogy a lakásodban hatnál többen ülnek-e az asztalodnál!”

„Párizsban minden télen az intenzív osztályok telítettek. Más városokba kell szállítani a betegeket. Minden télen, normál körülmények között ez a helyzet.”

„Egyik hullám során sem voltak az intenzív osztályok túlterhelve.”

  1. MEG KELL NYITNI A GAZDASÁGOT, AZ ISKOLÁKAT, EGYETEMEKET, EL KELL INDÍTANI A LÉGI KÖZLEKEDÉST, KI KELL NYITNI A KÓRHÁZAKAT!
  2. AZON SZAKÉRTŐKET, TANÁCSADÓKAT, AKIKNEK BÁRMILYEN GYÓGYSZERGYÁRI ÉRDEKELTSÉGE VAN, KI KELL ZÁRNI A RÉSZVÉTELBŐL!
  3. NEMZETKÖZI ÉS FÜGGETLEN KIVIZSGÁLÁSRA ÉS FELELŐSSÉGRE VONÁSRA VAN SZÜKSÉG!

 

Érdemes követni Reiner Füllmich német jogász  nemzetközi pereit a világban. Bűnügyi felelősségre vonásért harcol a világ lakosságának egészségi és gazdasági kárai miatt. Azon országok, amelyek nem követték vakon az ajánlásokat, gazdaságaikat nem tették tönkre, semmilyen mértékben nem mutatnak nagyobb halálozási rátát, kórházi rendszerük sem omlott össze. Ugyanakkor a korrupt média álhíreket terjeszt ezen országokról. Ki nem hallott még a „Maradj otthon, ments életeket!” felhívásról? Ez tiszta hazugság. Az emberek bezárása sok ember halálát okozta, fizikális, mentális egészségüket rontotta, a gazdaságot, az oktatást tönkretette. AZ USÁ-ban Alzheimer betegek ezrei haltak meg magányosan, távol családjuktól. Az Egyesült Királyságban 21000 embert ölt meg a lockdown, a bezárás. Látva az egészségi, sociális, gazdasági hatásokat, a bezárás nem más, mint a tömegek tönkretételének a módja. Az emberek bezárása bűn az emberiség ellen, amit még a Nácik sem követtek el!

Jöjjenek a valódi tudósok ajánlásai:

„Az ország drámai hibát követ el. Azt mondjátok, hogy mindenkinek bezárva kell lennie egész élete során, mert odakint vírusok garázdálkodnak? Itt mindenki megbolondult?” – Prof. Didier Raoult

„Ez semmi más, mint egy nagy lebénítása a világnak, amelyet a big pharma, a gyógyszeripar és a politikusok vezényelnek.”

„ Ez egy nagy átverés a profit növelése érdekében, a bankok megmentéséért, a középosztály rombadöntéséért a járvány leple alatt. „

„Orvosi bizonyítékaink vannak arra, hogy ez egy átverés.” Dr Heiko Schöning

„A média és a politika generálja a hisztériát. Itt nem Ebola vagy SARS járvány.”

  1. A WHO AJÁNLÁSAIT NEM LEHET A JÖVŐBEN VAKON KÖVETNI, TELJESEN MEG KELL REFORMÁLNI A RENDSZERT

A WHO-n belül érdekellentétek vannak. Az egyéni érdekek dominálnak.

  1. JÁRVÁNYKEZELÉSNEK VAN ELFOGADOTT MÓDJA, AZT KELL HASZNÁLNI!

Egy járvány méretét a járványban meghalt halottak aránya mutatja. Ez a szám ma 0.12-0.15%. Teljesen aránytalanok az intézkedések és tudományosan sem támaszthatók alá. Természetesen mossál kezet, viselj maszkot, ha beteg vagy és ne menj közösségbe.

  1. A MÉDIÁT FEL KELL VILÁGOSÍTANI ARRÓL, HOGY MI A FELADATA

Ezek közül a legfontosabb, hogy ne beszéljen állandóan a koronavírusról.

  1. TESZTELÉSEK LEÁLLÍTÁSA

Csak gazdasági célt szolgál a tesztelés. A koronavírus jóindulatú, alacsony halálozási rátával rendelkezik. Minden évben 1 milliárd ember kapja meg az influenza vírust, sokkal többen, mint a Sars-CoV-2 vírust. Az influenza vírus sokkal gyorsabban terjed, mégsem kell teszteket végezni rá, utazáshoz sem kell a teszt.

„Nagyon alacsony annak a rizikója, hogy meghal vagy súlyosan megbetegedik bárki is a Covid-19-ben” Prof. John Ioannidis

  1. LE KELL ÁLLÍTANI AZ OLTÁS KAMPÁNYT, AZ ÁL EGÉSZSÉG ÚTLEVÉL NEM MÁS MINT EGY ÁTVERÉS, A VALÓSÁG EGY POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI PROJECT

„Semmi szükség az oltásra. Ez csak gazdasági célt szolgál.” Prof C Perronne

„A gyógyszercégek marketing fogása. Ha el akarnak adni valamit, akkor félni kell és ők lesznek a megváltók. Egy tömegpszichózis keretében az embereket rávesszük, hogy rohanjanak a vakcináért.” Prof P Schönhöfer

„Mint orvos ki kell jelentenem, hogy vissza kell utasítani az oltást. Az egész gyártási folyamatot üzleti érdekek vezérelték.” Dr Pierre Cave

„Annyira felesleges ez az oltás.” Prof S Bhakdi

„Az orvostudomány történelmében soha nem fordult elő, hogy rohamléptekkel kifejlesztünk egy vakcinát és máris beoltunk milliókat, milliárdokat egy vírus ellen, amely emberek kis csoportját veszélyeztethetné és a betegséget pedig lehet gyógyítani. Sosem láttam olyan vakcinát, amely 2 hónap alatt elkészült!” Prof Perronne

„Túl nagy a sebesség! Ha a Covid-19 az emberek 50 %-át megölné, na, akkor mondanám, hogy kockáztassunk. De ez a vírus az emberek 0.05 %-át öli meg. Nincs szükség ilyen számok mellett oltóanyagra az egész emberiség számára. Azok, akik reklámozzák ezeket a génterápiákat, hamisan állítják, hogy ezek védőoltások lennének. A világ lakossága a kísérleti állat.” Prof Perronne

 

A Lancet tudósai aggodalmukat fejezték ki, hogy az Ad5 vektor használata az immunizálás során az oltottak között megnövelheti a HIV-1 fertőzést. Daganatos betegségek száma is növekedhet. Svájcban 700 orvos és egészségügyi szakember lépett fel az oltási kampány megállításáért.

„Ha a lakosság oltatja magát, annak egészségügyi hatási beláthatatlan. Nem lehet orosz rulettet játszani a lakossággal, a gyerekekkel, ez nem etikus.” Prof Montagnier

A Réaction 19, kb. 60000 tagot számláló, francia jogászok egyesülete arról tájékoztatott, hogy panaszt nyújtott be a Pfizer/BioNTech és a Moderna „vakcinák” ügyében, mivel szándékosan veszélyeztetik mások egészségét, szándékosan megtévesztenek, zsarolnak. Napjainkban számos Európai Parlamenti tag arról tájékoztatta a lakosságot, hogy nem konzultálhatnak a gyógyszergyári laboratóriumokkal kötött szerződésekről. Ez nyilvánvaló bizonyítéka annak, hogy valamit rejtegetnek. A Pfizer már 2009-ben kapott büntetést, az USA történelmében a legnagyobbat, amelyet gyógyszerészeti csoportra kivetettek, 2.3 milliárd USD összegben. Bűnösnek találták megtévesztő kereskedelmi gyakorlatért. 2010-ben az Astra Zeneca kapott 520 millió eurós büntetést, mivel engedély nélküli gyógyszert ajánlott. A sort tovább lehetne még folytatni. Le kell állítani azt, hogy bűnözők manipulálják a világ országait és a járványt annyi ideig akarják fenntartani, amíg céljaikat el nem érik. Ebben a járványban nem a vírus a valódi veszély, hanem azok az emberek, akik vezénylik azt.

„A Világbank becslése szerint  100 millió emberrel nőtt a rendkívüli szegénységben élők száma. Ennek nem a Covid-19 az oka, hanem a bevezetett drákói intézkedések.” Prof. Gotzsche

Teljesen egyértelmű, hogy más célokat szolgálnak a teljesen összevissza és aránytalan intézkedések. Aki nem látja, az vagy vak, vagy naiv. Ezeknek az intézkedéseknek semmi köze az orvosláshoz, a tudományhoz. A kormányok nem a vírust akarják legyőzni, hanem az emberek alapjogait, tönkretéve egészségüket, gazdaságukat, oktatásukat, ökológiájukat, kultúrájukat.

„Mintha delíriumban élnénk az első pillanattól kezdve. Ez egy őrült világ, amelyben olyan módszert akarnak a vírus legyőzésére alkalmazni, amelyet már egy másik században megtettek. Nem a középkorban!” Prof D Raoult

„Évekbe kerül, hogy kigyógyuljunk ennek az átverésnek az ártalmaiból.” Randy Hillier kanadai parlamenti képviselő

Ha valakinek nincsenek érvei, akkor a másikat azzal vádolja, hogy összeesküvés elmélet hívő. Jelen felhívásunkban semmi más nincs, mit az igazság kinyilvánítása. Teszik ezt szakértők, köztük orvosi Nobel díjasok is. Ez a felhívás egy bizonyíték arra, hogy a kormányokat téjékoztattuk. Azonnal vissza kell állítani mindent a normális kerékvágásba. Be kell fejezni a világ túszul ejtését, mivel a XXI. Század legnagyobb egészségügyi átverésének vagyunk az áldozatai.

https://drive.google.com/file/d/1hghf8Bh3AIUi5HxrnPA8FZeQqo77e_xN/view

https://youtu.be/F24PBF04E2w

https://youtu.be/vvqhwG3EYfU

https://youtu.be/-syi8rf0_Fc

https://youtu.be/P8DYlMorF5o

https://youtu.be/cvis4hPZTAE

https://youtu.be/IySlt-UBn_0

Az orvosok és tevékenységük felsorolása itt :

https://drive.google.com/file/d/1hghf8Bh3AIUi5HxrnPA8FZeQqo77e_xN/view

United Health Professional emailcíme : join.unitedhealthprofessionals@gmail.com)

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük