Szenzációs ítélet Weimarban

Szenzációs ítélet Weimarban: nincs több maszk, nincs távolságtartás, nincs több teszt a tanulók részére

„Mindazonáltal ki kell emelni, hogy nem az érintett feleknek kell igazolniuk a jogaikba való beavatkozás alkotmányellenességét, hanem Thüringia Szabad Államnak, amely az államával érintettek jogait sérti a törvénynek, a szükséges tudományos bizonyítékokkal kell igazolnia, hogy az általa előírt intézkedések alkalmasak a tervezett célok elérésére és ha szükséges, akkor is arányosak. Eddig ez eleve nem történt meg.”

részletesen bemutatja, többek között a Pediatric Journal folyóiratban közzétett mellékhatások nyilvántartásával.”

“A PCR-vizsgálatok és a gyorstesztek alkalmatlansága a fertőzés előfordulásának mérésére

A PCR-vizsgálattal kapcsolatban a bíróság ezt írta: „Már a szakértő Prof. Dr. med. Jelentésében Kappstein rámutat, hogy az alkalmazott PCR-vizsgálattal csak genetikai anyag detektálható, de arra nem, hogy az RNS olyan vírusokból származik-e, amelyek képesek fertőzésre, ezért képesek replikálódni (= reprodukcióra képesek).

[…] Molekuláris biológiai szakértői véleményében Kämmerer megerősíti, hogy a PCR-teszt – még ha helyesen is elvégezték – nem tud nyilatkozni arról, hogy egy személy aktív kórokozóval fertőzött-e vagy sem.

Mivel a teszt nem képes megkülönböztetni a “holt” anyagot *, például egy teljesen ártalmatlan genomfragmentumot, amely a test saját immunrendszerének megfázás vagy influenza elleni harcának maradványa (ilyen genomfoszlányok még sok hónappal az immunrendszer után megtalálhatók ” gondoskodik a “problémás kalapról” és az “élő” anyagról, azaz egy “friss” reproduktív vírusról.

Például a PCR-t a kriminalisztikában is használják, hogy a szermaradványokból vagy más nyomanyagokból visszamaradó DNS-t PCR-rel reprodukálják oly módon, hogy az elkövető (k) genetikai eredete azonosítható legyen („genetikai ujjlenyomat”).

Még akkor is, ha a PCR elvégzése során mindent “helyesen” végeztek, beleértve az összes előkészítő lépést (PCR tervezése és felállítása, mintavétel, előkészítés és PCR végrehajtás), és a teszt pozitív, azaz: egy genomszekvencia észleli, amely szükség esetén szintén létezik. az egyik, vagy akár a specifikus “Corona” vírus (SARS-CoV-2) esetében ez semmilyen körülmények között nem jelenti azt, hogy a pozitív tesztet végző személy egy replikáló SARS-CoV-2 fertőzéssel fertőzött, következésképpen más emberek számára is fertőző = veszélyes .

Ehelyett a SARS-CoV-2 aktív fertőzésének meghatározásához további, kifejezetten diagnosztikai módszereket kell alkalmazni, például a replikációra képes vírusok izolálását.”

Forrás:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük