Szombaton sarkára állt a világ- Van valami de nem az igazi

 

Bécs November 21.

A bécsi tüntetésről csak amiatt is tettem ki több képet, mert egyik kedvenc hírportálunk, amely a Blomberg csoport hűséges tagja mindössze pár száz tüntetőről számold be a 168.hu felületén. A hazúgságot megfejelve azzal, hogy korházakba akartak betörni, erőszakba torkolt stb.

Rendkívüli szombatunk volt, a jó hír, hogy az ébredés elkezdődött.

De Sajnos, még mindig látható igazi ébredés. “Valami van, de nem az igazi”
Lengyelországban már kezd kibontakozni, mi az ami hiányzik a diktatúra, és vele együtt a járvány felszámolásához.

Ez a hiányzó elem, az emberek szívében van elrejtve, ami nem más, mint a megtérés. Észre kell vennie a népnek, hogy az ember milyen kicsi, mennyire kiszolgáltatott a politikusainak, hazug médiának. Időről időre felbukkannak, megváltást hirdető politikusok, akiknek bedőlünk, majd a végén ott állunk kifosztva.

A viszonylagos jólétben, elalszik az emberekben az alapvető és nélkülözhetetlen irányultság Istenre. Emberi ígéretekre, megvezetésekre hagyatkozva, rábíztuk magunkat azokra az emberekre, akik jobb létet biztonságot ígértek nekünk. Ebben a langyos hipnózisban telt el a második világháború utáni élet Európában.

Csodáltuk a tudomány lendületét, a un. “növekedés” hamis illúziójának vonatját amire mindnyájan felültünk. De az a szépen kikövezett út egyenesen a szakadék szélére vezette a világot, és most a világ urai azt várják,  valójában már dörzsölik a tenyerüket, hogy önként lépjünk a szakadékba. Értsétek meg, hogy lelki ébredés nélkül nem jutunk ki ebből a kelepcéből. Itt az igazi ébredés ideje. A minimum, amit meg kell tennünk, az az állampolgári engedetlenség. Önmagában azonban ezek ellen nem elég. Ezek a hatalmaskodók úgy érzik, már minden kezükben van, és itt az idő a világ népességét csökkenteni és rab igába kötni.

Láthattunk százezres tüntetéseket eredmények nélkül. Az emberek kivonulnak, egy két szószólót megtapsolnak, majd hazamennek és várják, hogy ettől valami megváltozik. Olyanok mint a pásztor  nélküli juhok. De ha ugyan ezek az embertömegek, magukkal vinnék Istent, ott leborulva és szívből kérnék  Isten segítséget, megremegne a föld, és a Lélek  ereje megnyilvánulhatna. Higgyétek el, Isten nem késik.

Imádkozzunk szívből, Isten erejéből, és ez az ördögi varázslat szétfoszlik, a mágiát előidéző erők pedig megszűnnek létezni.

A minap Orbán Viktor végre nyíltan is szint vallott, amikor kijelentette a következőket: Előbb utóbb mindenki be lesz oltva, aki nem az meg fog halni. Itt nincs tudományos érv, semmi nincs mögötte, ez egy szimpla színvallás, bár elsőre csak ártalmatlan elszólásnak tűnik. Ez az ő vallása, ez az ő “Istene”?. Nagyon messzire letért az országot kivezető  útról.

Egy istenben élő ember tudja, hogy a legelső dolog amit tennie kell amikor sötétednek körüle a felhők, hogy menedéket kérjen a teremtőjétől. Egy keresztény vezető, legfeljebb ennyit mondhatott volna: Térjetek meg és nyissátok a szíveiteket Isten felé, és élni fogtok. De nem ez történt, hanem helyette démoni erővel tett egy olyan kijelentést, amely önmagában is gyilkos. A rémületkeltés megfélemlítés magas fokára emelkedett: oltás nélkül mid meghaltok -mondta.

Pontosabban: Az oltatlanok is rá fognak….

Hol van ebben Isten? Ott van Isten a nevét meggyalázva földbe taposva, egy éppen beleszorítva egy gyilkos fecskendőbe.

Így ez már nem szimpla hazaárulás, nem, ez egyenesen  Isten káromlás!

Mit tehetünk most? Mit tehet az emberiség egy rabláncba fűzve a föld nevű, mostanra már börtönbolygón.

Ima, bűnbánat, megtérés. Éjjel nappal imádkozzatok, nem szavakkal, hanem szívvel.

A megtérés fájdalmas mint a szülés, leborulni és levetni az egot nehéz lépés. Nem is megy embernek saját erejéből.  Mondhatnám. hogy imával, kezdődik és Isten kegyelmével folytatódik, de ez is sántít mert a Szentlélek megelőző kegyelmi jelenléte nélkül ima sincs. A Lélek nem késedelmeskedik, amikor hozzátérünk lehajol és megragad, hogy könnyek között megtisztulva ismét a felszínre kerülj, és ha az egész világ egyszerre tenné, már bekövetkezhetne a megváltás. A megváltott állapot, ami nem más, mint az igazi szabadság, Isten jelenlétében élni megtapasztalni azt, hogy az élet nem az evilági jólét .

Mondhat e ilyet egy ember, ha valóban Krisztusi? -Ember hol a hited?- Miben hisz valójában ez az ember?

Megmondom miben. Hisz egy új világrendben, ahol hű szolgája lesz a világhatalomnak. Ennek érdekében süllyedt erre a szintre, itt érzi magát és a jövőjét biztonságban, és még azt hiszi, hogy Istennek tetsző dolgot tesz. De meg volt ez is írva, hogy amikor bekövetkezik meg ne botránkozzunk.

Tudnotok kell, hogy a hatalmasok, lepaktáltak a démonokkal. Náluk ez nem hit kérdése, hanem az életük része és célja. Minden járvány mögött ott van annak az okozója. Amit lehet egy vírust izolálva tudományosan magyarázni, de van ott egy sokkal fontosabb sokkal sötétebb dolog, egy ok ami a járványokat felszínre hozhatja. Ez lehet háború okozta stresszes legyengült lelki és testi állapot. De lehet felfuvalkodott jólét és romlottság miatt kitörő pusztító járvány is. Mind két esetben az Istentől való elszakadtság ad teret a betegségeknek. Lelki értelemben a vírusok nem mások, mint útjelző táblák. Amíg zöldre vált a lámpa, fellélegezhetünk és eldönthetjük, hogy akarunk e tovább menni ezen az úton..

Tudatos Isten jelenlét nélkül is megtörténhetnek ezek a dolgok, mehetünk tovább a megszokott úton  erővel, vagy beletörődve a sorsba, tudatlanul mint a jószág.  Lehetnek látszólagos győzelmek, de végül minden megy tovább a világot újra és újra a hatalmasok bitorolják.

Azután rendszerint megjelennek az új megmondó emberek akik fűt fát ígérve hatalomra jutnak, majd folytatják a Sátán művét.

“Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és jeleket és csodákat tesznek, hogy elhitessék, ha lehetmég a választottakat is.”