Tanulmány: A teljes körűen vakcinázott egészségügyi dolgozók 251-szeres vírusterhelést hordoznak, veszélyt jelentenek a nem vakcinázott betegekre, munkatársakra

A new study found vaccinated individuals carry 251 times the load of COVID-19 viruses in their nostrils compared to the unvaccinated.

A teljes körűen vakcinázott egészségügyi dolgozók 251-szeres vírusterhelést hordoznak, veszélyt jelentenek a nem vakcinázott betegekre, munkatársakra
A tekintélyes Oxfordi Egyetem klinikai kutatócsoportjának a The Lancet című folyóiratban augusztus 10-én megjelent, nyomtatás előtt álló tanulmánya szerint a beoltott személyek 251-szer nagyobb COVID-19 vírusterhelést hordoznak az orrlyukukban, mint a be nem oltottak.

-Peter A. McCullough, M.D., MPH

Egy új tanulmány szerint a beoltott egyének 251-szer nagyobb COVID-19 vírusterhelést hordoznak az orrlyukukban, mint a be nem oltottak.
A The Defender számos közösségi csatornán cenzúrát tapasztal. Maradjon képben a fontos hírekkel, ha feliratkozik a napi top híreinkre. Ez ingyenes.

A tekintélyes Oxfordi Egyetem Klinikai Kutatócsoportjának úttörő előzetesen közzétett, augusztus 10-én a The Lancet című folyóiratban megjelent tanulmánya riasztó, a COVID vakcina bevezetésére nézve lesújtó megállapításokat tartalmaz.

A tanulmány szerint a beoltott egyének 251-szer annyi COVID-19 vírust hordoznak az orrlyukukban, mint az oltatlanok.

Az oltás mérsékli a fertőzés tüneteit, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy az oltott egyének szokatlanul magas vírusterhelést hordozzanak anélkül, hogy először megbetegednének, és így potenciálisan tünetmentes szuperterjesztőkké válhatnak.

Ez a jelenség lehet a forrása a világszerte erősen oltott populációkban az oltás után tapasztalható sokkoló hullámoknak.

A tanulmány szerzői, Chau és munkatársai, a vietnami Ho Si Minh-városban, egy kórházi zárlatban, szigorúan ellenőrzött körülmények között mutatták ki a vakcina széles körű meghibásodását és terjedését.

MEGRENDELHETŐSÉG: Robert F. Kennedy, Jr. új könyve – “Az igazi Anthony Fauci
A tudósok olyan egészségügyi dolgozókat vizsgáltak, akik két hétig nem hagyhatták el a kórházat. Az adatok azt mutatták, hogy a teljesen beoltott dolgozók – körülbelül két hónappal az Oxford/AstraZeneca COVID-19 vakcina (AZD1222) beadása után – megszerezték, hordozták és feltehetően továbbadták a Delta-változatot beoltott kollégáiknak.

Szinte biztosan továbbadták a Delta-fertőzést a fogékony, nem oltott embereknek, köztük betegeiknek is. A törzsek szekvenálása megerősítette, hogy a dolgozók egymásnak is átadták a SARS-CoV-2 vírust.

Ez összhangban van Farinholt és munkatársai amerikai megfigyeléseivel, és egybecseng a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok igazgatójának megjegyzéseivel, aki elismerte, hogy a COVID-19 vakcinák nem tudták megállítani a SARS-CoV-2 terjedését.

Február 11-én az Egészségügyi Világszervezet az AZD1222 vakcina 63,09%-os hatékonyságát jelezte a tüneteket okozó SARS-CoV-2 fertőzés kialakulása ellen. A Chau tanulmány következtetései alátámasztják a vezető orvosszakértők figyelmeztetéseit, miszerint a három hírhedten “szivárgó” COVID-19 vakcina részleges, nem sterilizáló immunitása lehetővé teszi a SARS-CoV-2 vírusterhelésének 251-szeresének hordozását a 2020-ban az oltás előtti korszakból származó mintákhoz képest.

Így megvan a kirakós egyik kulcsdarabja, amely megmagyarázza, hogy miért olyan félelmetes a Delta járvány – a teljesen beoltottak COVID-19 betegként vesznek részt, és a fertőzés erőteljes, Tífusz Mária-szerű szuperterjesztőjeként viselkednek.

Az oltott egyének koncentrált vírusrobbanásokat lövellnek ki a közösségeikbe, és újabb COVID-áradatokat táplálnak. Az oltott egészségügyi dolgozók szinte biztosan megfertőzik munkatársaikat és betegeiket, és ezzel szörnyű járulékos károkat okoznak.

A folyamatos vakcinázás csak súlyosbítja ezt a problémát, különösen az első vonalban dolgozó orvosok és ápolók körében, akik a veszélyeztetett betegeket ápolják.

Az egészségügyi rendszereknek azonnal el kellene hagyniuk a vakcinázási kötelezettségeket, számba kellene venniük a COVID-19-ből felépült dolgozókat, akik robusztusan immunisak a Delta ellen, és mérlegelniük kellene a jelenlegi oltott egészségügyi dolgozóik következményeit, mint a magas kockázatú betegek és munkatársak potenciális veszélyeit.

Forrás:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük