Tényfeltárás NHS Anglia , hamis halálozási adatok

Tényfeltárás: 110000 halott?

Az NHS, az angol egészségügyi szolgálat adatai azt mutatják, hogy csak 3000 covid-19-től elhunyt van.

11 hónapon keresztül az Egyesült Királyság lakosait folyamatosan arra szólították fel, hogy maradjanak otthon és védjék meg az NHS-t, valamint az emberek életét. Egyik lezárás a másik után. Emberek millióinak élete állt meg, másoké romokban hever.

Munkahelyek milliói vesztek el, sok ezer vállalkozás örökre lehúzta a rolót. Ugyanakkor az emberek nagy része úgy gondolja, hogy mindez megérte. Pusztán azért, mert a félelempropaganda napi 24 órában 7 napon keresztül a TV képernyőjén, az újságok címlapjain egy év óta semmi másról nem szól.
Pusztán csak azért, mert a brit közvéleménnyel elhitették, hogy 110000 Covid-19 halott van, és ez a szám sokkal magasabb let volna, ha nem rombolják le a rendelkezésekkel a gazdaságot. Oly sokan zárták magukat a 4 fal közé, nem találkoztak barátaikkal, családjukkal közel egy éve. Pusztán csak azért, mert a kormány azt mondta, hogy “nem biztonságos”.
Elhatároztuk, hogy utánajárunk egyszer s mindenkorra a Covid halottakkal kapcsolatos információknak és az NHS adatokat vettük figyelembe. Valószínűleg nem is tudják, ahogy a mainstream media sem, hogy minden adat szerepel a statisztikákban. Esetlegy csak nem beszélnek dolgokról, mert az nem illik a képbe.

110000 Covid halál? A Daily Expose feltárásai alapján az alábbiak derültek ki…

Megvizsgáltuk az NHS England honlapján a Covid-19 össz halálozást / hét az alábbi honlapon. Az adatokat 2021. Február 3. 16.00 óráig vettük figyelembe és megnéztük a “Halál oka” részleteket.
A táblázatban szerepelnek halottak, akik pozitív teszt után haltak meg. Két csoportba osztották őket – halottak más egyéb betegség nélkül és halottak más egyéb betegségekkel. A táblázat azt mutatja, hog 74249 haláleset volt. Ez az adat csak Angliára vonatkozik és azokra, akik kórházban haltak meg.

 

A 74249 halott közül 71138 halottnak más egyéb betegsége is volt. Csupán 3111 ember halt meg úgy, hogy semmilyen más betegsége nem volt ismert. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hog a 3111 ember Covid-19-ben halt meg.

Lehetnek köztük közlekedési balesetek áldozatai, vagy bármi egyéb is lehetett haláluk oka, de nem akarunk rosszindulatúak lenni.
Azt azonban be tudjuk bizonyítani, hogy milyen egyéb betegségei voltak a halottaknak.
71138 ember halt meg kórházban pozitív SARS-CoV-2 teszttel. Közülük 12027 főnek krónikus vesebetegsége volt. Ezért kellett az elmúlt évben diktatórikus rendszert bevezetni?
11559 ember krónikus tüdőbetegségben halt meg. 11935 embernek demenciája volt és több, mint 7000 főnek szívbetegsége. Sajnálatos módon nem tudunk további részletet mondani, mivel az NHS statisztikában 52273 fő egyéb fennálló betegség címszó alatt szerepel.
A krónikus vesebetegségnek az első diagnosis felállítása után fél éven belül nagy a halálozási esélye. Majd némi javulás állhat be, de utána ismét növekszik a halálozás.
Krónikus tüdőbetegség esetén hosszú időn át fennáll a légzési nehézség. Súlyos esetekben 2 éven belül a betegek 50 %-a meghal.
Dementia esetén a betegek 4 – 8 évig élnek a diagnosis felállítása után. A Covid-19-nek címkézett betegek nagy része súlyosan beteg volt, akiknek a halál már kopogtatott az ajtaján.
39335 ember 80 éves kora fölött halt meg, akiknek pozitív volt a tesztje és más ismert betegsége is volt. A 60 – 79 éves korosztályban ugyanez a szám 26786.0 – 59 éves korosztályban, angliai kórházakban 2020 márciusa óta összesen 5017 ember halt meg. Mindannyiuknak pozitív volt a tesztje és egyéb betegsége is volt.
Ezek után meg kell kérdezni, hogy a hatóság mi alapján követelte, hogy az egész lakosság maradjon otthon?

Romokban az oktatás, a teenagerek élete. A fiatal anyák segítség nélkül maradtak, elszigetelve a rokonaiktól. Pusztán azért, mert 3111 ember meghalt, akiknek nagy része több, mint 75 éves volt.

Forrás Statistics » COVID-19 Weekly Total Deaths Archive

Kapcsolódó :

A UK Gov hőtérképe alapján, bár egy kicsit elnagyolt, megállapíthatjuk, hogy a legtöbb Covid halál 90 éves kor fölött jelentkezett. 60 éves kor alatt ez a szám szinte a nullával egyenlő. Az is látszik, hogy a 60 – 64 éves korosztályban 9 halott / nap szerepel, a 75 – 79 éves korosztályban ez a szám már 27 halott / nap. A 90+ korosztályban 379 halott / nap a szám.
Az Egyesült Királyságban a várható életkor 81 év. Diktatórikus rendszer került bevezetésre, amely lerombolta a gazdaságot, megtizedelte a vállalkozásokat, mentális problémák tömegét indította útjára. Azon emberek miatt, akik tovább éltek, mint a várható átlagéletkor az országban.
110000 Covid halál 11 hónap alatt? A fenti statisztikákban mi csak 3000 Covid halált találtunk! Forrás: Daily Expose

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük