TILTAKOZZ TE IS A “VAKCINA-ÚTLEVÉL” ELLEN!

TILTAKOZZ TE IS A “VAKCINA-ÚTLEVÉL” ELLEN!
Charles Michel, az Európai Tanács elnökének és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének felszólalásával ma kezdetét vette Brüsszelben az Európai Parlament újabb plenáris ülése.
A meghirdetett napirend szerint szerdán, április 28-án szavaznak a “vakcina-útlevélről”, amelynek a mostani hivatalos megnevezése digitális zöld igazolvány (Digital Green Certificate).
A jelek szerint a brüsszeli döntéshozókat nem hatja meg az Európai Bizottság honlapján négy nappal ezelőtt, április 22-én zárult európai uniós konzultáció, amely során az európai polgárok több mint 99%-a elutasította a “vakcina-útlevél” bármely formáját. (Lásd itt: https://www.facebook.com/mvsz.sajtoszolgalat/posts/3827665143978119 )
A felszólaló frakcióvezetők közül egyedül Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője tett halvány utalást arra, hogy Európa polgárai a járvány lecsengése után követelik vissza szabad mozgásukat.
Arra biztatjuk mindazokat, akik szerint elfogadhatatlan a “vakcina-útlevél” bármely formájának a bevezetése, hogy írjanak a magyar EP-képviselőknek, és szólítsák fel őket, hogy utasítsák el ezt az európai szellemiséggel összeegyeztethetetlen tervezetet.
Ki-ki saját belátása szerint írhat, ám az idő rövidsége miatt, és a hatékonyság érdekében alább megadunk egy levéltervezetet és a magyarországi valamint erdélyi EP-képviselők elérhetőségét.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a levéltervezetbe szándékosan van néhány betűhiba beiktatva (fölös szóközök és egyéb, oda nem illő írásjelek), hogy az EP tűzfalai ne tekintsék levélszemétnek a küldeményeket. Tehát, ki ne javítsák ezeket a “hibákat”!
Arra is figyelmeztetünk, hogy egyszerre legfönnebb tíz címzett szerepeljen, mert különben azokat a leveleket sem kézbesíti a rendszer.
Amennyiben bárki egy alaposabb, angol nyelvű levelet kívánna küldeni, és esetleg nem csak magyar EP-képviselőknek, akkor írjon nekünk a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, és segítünk.
L E V É L T E R V E Z E T
Címzettek: (a magyar EP-képviselők)
Tárgy: Felhívás a dig itális z öld igazolvány elutasítására
A levél tartalma:
Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelt Képviselő Úr!
Az Európai Parlament a meghirdetett napirend szerint április 28-án szavaz a “vakcina-útlevélről”, hivatalos nevén a digitális zöld igazolványról (Dig ital Gre§en Cer ti fi ca te).
Kérem, hogy szavazatával utasítsa el a “vakcina-útlevél” bármely formáját, mert az súlyosan diszkriminálna egészségi alapon európai polgárokat egymástól.
Az Európai Bizottság honlapján egy hónapon keresztül zajlott nyilvános konzultáció, amely április 22-én zárult ékesen bebizonyította, hogy az európai unió polgárainak több mint 99%-a határozottan elutasítja ezt a megkülönböztetést.
Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelt Képviselő Úr!
Bizonyítsa be szavazatával, hogy valóban az európai polgárokat, és nem holmi obskúrus erőket képvisel!
Üdvözlettel
(Név)
(Ország)
Magyar EP-képviselők címe:
DONÁTH Anna Júlia anna.donath@europarl.europa.eu
Oltásmentes Reménysugár Dr. Pócs Alfréd
Oltásmentes Reménysugár Dr. Pócs Alfréd

Oltásmentes reménysugár - Dr. Pócs Alfréd, Jakab István Nagy a bizonytalanság a koronavírus elleni oltás tekintetében. Mindenkinek magának kell dönteni Read more

A Hős Útja film – A Lélek Bátorsága
A Hős Útja film – A Lélek Bátorsága

[automatic_youtube_gallery type="video" video="k5-hXJkg0sY"] „A Hős Útja – A Lélek Bátorsága” egy olyan inspiráló film, ami elvezet minket a végső Hős Read more

VESZÉLYES GÉNTERÁPIA
VESZÉLYES GÉNTERÁPIA

ABSZOLÚT VESZÉLYES GÉNTERÁPIA  GÉNTERÁPIA Figyelmeztető szakmai vélemény. Minimum megfontolandó. -Miksa- Átvéve az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége - Vaccine Critics Life Protection Read more

Íme az Antikrisztus eljött
Íme az Antikrisztus eljött

Bill Gates például a vagyonát a járvány okozta válság alatt is több mint húsz százalékkal növelte tudta és hát természetesen Read more