Több embert károsít a Pfizer kísérleti „vakcina”, mint a COVID 19

Izrael népe a Pfizer kísérleti laboratóriuma lett.

A kormány tömeges kísérleti  alanyokká tette az izraeli lakosságot

Vera Sharav
Szövetség az Emberi Kutatások védelem

BBC :

” Izrael nagy mennyiségű [Covid-19]vakcinát vásárolt cserébe azért, hogy kísérleti  alanyokká tegye az izraeli lakosságot  .”

 1. november 18-án Izrael vezető egészségügyi tisztviselőit felkészületlenül fogták el, amikor a Pfizer bejelentette, hogy vakcinája „90% -ban hatásos” (95% -ra módosítva) a Covid-19 ellen.

Milliónyi oltási adagot rendeltek a Modernától és az AstraZenecától, de egyiket sem a Pfizer-BioNTech oltáshoz.

Hogyan szerezte meg akkor Izrael 2020 decemberében a becslések szerint négy-öt millió adag Pfizer-vakcinát – elegendő legalább kétmillió ember beoltásához?

Benjamin Netanyahu- Donald Trump

Binyamin Netanjahu miniszterelnök megpróbálta megmutatni, hogy fél kézzel mentette meg a napot; csakúgy, mint Donald Trump, amikor elindította a Warp Speed ​​hadműveletet , hogy felgyorsítsa a Covid-19 vakcinák gyártását és terjesztését.

Mindkét államfő titkos szerződéseket kötött az oltóanyag-gyártókkal. Egyik sem árulta el, hogy a COVID-19 (mRNS) vakcinák kísérleti jellegűek.

 • A COVID-19 vakcina 3. fázisú klinikai vizsgálata még nem fejeződött be. Ezért a Pfizer és a Moderna mRNS vakcinákat NEM engedélyezte az FDA. Mindkét vakcina megkapta a „ Sürgősségi felhasználási engedélyt ” (EUA): „ mechanizmus az orvosi ellenintézkedések elérhetőségének és használatának megkönnyítésére … Az EUA keretében az FDA engedélyezheti jóváhagyatlan gyógyszerek használatát . [én]
 • Ezeknek a kísérleti vakcináknak a biztonságát az őrült gyártási és forgalmazási ütem alatt nem sikerült megállapítani. A vakcinák kifejlesztésének és tesztelésének puszta sebessége kizárta az elegendő információ megszerzését a káros mellékhatásokról; különösen súlyos, hosszú távú káros hatásokkal kapcsolatban.
 • Ezenkívül az ezen vakcinákban alkalmazott mRNS technológia szintén kísérleti jellegű. [ii] Más, ezt a technológiát alkalmazó vakcinákat nem hagytak jóvá. A hosszú távú kockázatok nem ismertek.
 • 2021. január 27-én Johns Hopkins nyomkövető rendszere kimondja, hogy az Egyesült Államokban a fertőzések halálozási aránya 1,7%; Izraelben ez 0,7%. [iii]

Az amerikai Centers for Disease Control (CDC) adatai szerint 2020. december 18-án (éppen akkor, amikor megkezdődtek a tömeges oltások) a Covid-19 oltást követő nemkívánatos események aránya 2,79% volt. [iv]

Ez azt jelzi, hogy az oltásból eredő ártalmak rövid távú kockázata sokkal nagyobb, mint a COVID-19 okozta halálozás kockázata.

 • December 10- én , az FDA tanácsadó bizottságának ülésén, amely a Pfizer vakcinájának az EUA keretében történő felhasználásának értékelésére szolgált, Dr. Kathrin Jansen, a Pfizer vezető képviselője elismerte, hogy annak ellenére, hogy a Pfizer oltásával oltották be őket, a majmok megfertőződtek, amikor ki voltak téve a vírusnak. [v] A Pfizer nem tesztelte, hogy az oltott emberek is megfertőződhetnek-e a vírus hatásának kitéve. Ezért teljesen lehetséges, hogy a Covid-19 vakcina nem véd a fertőzés ellen.
 • 2021. január 26-án az Egészségügyi Világszervezet közzétette a legfrissebb híreket a Moderna Covid-19 vakcináról: Mit kell tudni , amelyben a WHO megerősítette a hatékonyságra vonatkozó bizonyítékok hiányát: „ Nem tudjuk, hogy a vakcina megakadályozza-e a fertőzést és megvédi-e továbbvitele ellen. Az immunitás több hónapig fennáll, de a teljes időtartam még nem ismert. Ezeket a fontos kérdéseket tanulmányozzák . ” [vi]
 • Mindkét mRNS vakcina védőértékének elismert bizonyíték hiánya cáfolja a széles körben elterjedt „90–95% -os hatékonyság” állításokat. Ezen vakcinák védőértékére vonatkozó bizonyítékok hiánya kiküszöböli a kockázatoknak való kitettség indokoltságát; és aláássa ezen vakcinák állítólagos igényét.

A vírussal kapcsolatos folyamatos, félelmet generáló állítások által okozott nagyfokú pánik miatt a közegészségügyi tisztviselők elvetették az orvostudományban az elővigyázatosság elvét – „Először is, ne ártson”.

A komoly bizonytalanság ellenére a tisztviselők teljes sebességgel haladtak előre, tömeges oltással.

Izrael gyorsított oltási programja világszerte szolgáltat adatokat a hatékonyságról. Abir Sultan / EPA – Forrás .

Megdöbbentő, hogy Izrael kormánya az emberek egészségét Pfizerre bízta; titkos szerződés megkötésével, amely beírta az izraeli lakosságot, hogy kutatási alanyokká váljanak, anélkül, hogy tudnának vagy beleegyeznének.

A szerződés értelmében a Real World Epidemiológiai EvidenceCollaboration megállapodás , [vii] A kormány aláírt kötelezettségvállalást beoltani az egész hét millió felnőtt lakosság, és hogy a heti adatokat polgárainak során egy 24 hónapos megfigyelési követéses vizsgálat.

A kormány figyelmen kívül hagyta a kísérleti vakcina potenciálisan súlyos orvosi kockázatait és a magánélet kockázatát.

Izraelt ideális helynek tekintik egy hatalmas, 9,3 millió embert felölelő epidemiológiai tanulmány számára, egyetemes, államilag támogatott egészségügyi rendszere miatt, amelyben a biztosítók 40 évig digitalizált orvosi nyilvántartást vezetnek, beleértve az oltási nyilvántartásokat minden izraeli állampolgár számára.

Ez a központosított rendszer segített Izraelnek több mint 2 millió vakcina adagot beadni egy hónap alatt. Cserébe Izrael több millió adag oltást kapott elsőbbségben.

Netanjahu kijelentette, hogy Izrael olyan gyorsan kapott annyi oltási adagot, hogy

„Izrael kötelezettséget vállalt arra, hogy elküldi a Pfizer-re vonatkozó adatokat és a részükre különösen összegyűjtött részleteket, beleértve az oltás következményeit, mellékhatásait, hatékonyságát, az ellenanyagok kifejlesztéséhez szükséges időt a különböző populációs típusok, életkor, nem, a meglévő állapotok stb. Szerint. A megállapodás részletesen leírja a Pfizer-nek elküldendő különböző paramétereket. ” [viii]

Ehud Barak volt miniszterelnök rámutatott, hogy a Pfizer az izraeli lakosságot „ tökéletes tesztterepként” használja COVID-19 vakcinájához.

„ Ezek az adatok a Pfizer számára kincsesbányát jelentenek. Óriási előny a Pfizer számára, mert lehetővé teszi számukra, hogy megmutassák, hogy amikor valaki oltás után meghal – és az én korombeli emberek általában gyakrabban halnak meg -, akkor nem az oltás miatt halt meg, hanem valamilyen háttérbetegség következtében. ” [Ix]

 • Az izraeli állampolgárok egy óriási, etikátlan, jóváhagyatlan, konszenzus nélküli emberi kísérlet akaratlan akarataivá váltak. A nyilvánosságot nem tájékoztatták arról, hogy (a) a vakcina kísérleti jellegű; b) a populációt emberi alanyként használták egy kétéves epidemiológiai vizsgálat során; az adatokat külföldi országokkal és folyóiratokkal kívánják megosztani; a szerződés titkossága erős gyanúhoz vezetett, hogy (c) személyes egészségügyi nyilvántartásukat – „adatkincs-tárat” – megosztják a Pfizerrel

Ilana Rachel Daniel

„Valójában Bibi [Netanjahu] beírta népét, mind a hétmillió éves és idősebb állampolgárt, tájékozott beleegyezésünk nélkül, hogy az első ország teljes egészében emberi teszteket végezzen egy olyan technológián, amely sokak számára évtizedekig, kísérletben és kudarc alatt a laboratóriumban … Polgárainknak mindenekelőtt meg kell határozniuk a vitát a választások pontos mérlegeléséhez … [Egyáltalán kevés információt kaptunk, és ez magában foglalja a nemkívánatos reakciók kibontakozó kimenetelére vonatkozó adatok teljes átláthatatlanságát. jelenleg zajlik. ” [x] [Ilana Rachel Daniel, Arutz Sheva, Izraeli Nemzeti Hírek ]

A Pfizer arra törekszik, hogy alapvető biztonsági és hatékonysági információkat szerezzen, amelyek hiányoznak annak érdekében, hogy vakcinája jogosult legyen az FDA engedélyére. Soha nem adtak be oltást emberek millióinak anélkül, hogy megfelelnének a biztonsági és hatékonysági követelményeknek.

A következő információkat általában a nyilvános terjesztés előtt ellenőrzött klinikai vizsgálatok során kell megszerezni .

Először is, a vállalatnak be kell mutatnia, hogy a vakcina hatékonyan megakadályozza a fertőzést, ha valaki vírusnak van kitéve.

Másodszor, meg kell határozni a súlyos káros hatásokat, és meg kell határozni azok gyakoriságát és időtartamát.

Harmadszor, meg kell határozni a meghatározott népességcsoportok, köztük a gyermekek, a terhes nők és az idősek kockázatát, és mérlegelni kell az előnyöket.

Negyedszer, a tárgyalás során bekövetkezett haláleseteket dokumentálni kell.

Dr. Nachman Ash

 1. január 19-én a Haaretzizraeli újság arról számolt be, hogy több mint 12 400 beoltott izraeli pozitív eredményt adott Covidra – ez a 189 000 beoltott ember 56,6% -a.

Dr. Nachman Ash, Izrael országos járványkoordinátora a hadsereg rádiójában figyelmeztette a következőket:

„Sok ember fertőzött az oltás első és második injekciója között. A védőhatás „alacsonyabb, mint gondoltuk [és] alacsonyabb, mint a Pfizer által bemutatott adatok”.

Arra figyelmeztetett, hogy a korlátozások a vártnál tovább tartanak. “A COVID-19 mutációkkal a harmadik zárolás nem biztos, hogy Izrael utolsó.”

A terhes nőket ki kell-e vetni vitatott, kísérleti oltásoknak? 

A Warp Speed ​​művelet alatt a vakcina biztonságosságát nem sikerült megfelelően megállapítani. Soha nem tesztelték terhes nőknél.

Január 8 -én a WHO ellenjavallt védőoltása várandós és szoptató nők” » adatok elégtelensége miatt, a WHO nem javasolja az oltás a terhes nők ebben az időben .« [xi]

A CDC ellentmondásos tanácsokat adott ki : [xii] A WHO nyomás alá került két nappal azután, hogy a média beszámolt az ellentmondó tanácsról. [xiii] Nem hivatkozva új adatokra, a WHO visszavonta figyelmeztető iránymutatását, és kijelentette: „A rendelkezésre álló adatok alapján nincs semmiféle… .szerű okunk azt hinni, hogy vannak konkrét kockázatok …”

A WHO azonban továbbra is arra figyelmeztet, hogy a Covid-19 oltásokról és a terhességről nincsenek adatok, ami megnehezíti a biztonsági értékeléseket. [xiv]

Azok, akik az oltásokat Szent Grálnak tartják, óvatosságot vetnek a szélre. Elfelejtették azokat a katasztrofális tragédiákat, amelyek akkor következtek, amikor a terhes nőknek talidomidot [xv] és dietilisztilbesztolt (DES) írtak fel ?

Az oltóanyag-zélóták figyelmen kívül hagyják a gyógyszer elővigyázatossági „ne ártson” elvét, mielőtt bármilyen invazív orvosi beavatkozást alkalmaznának. Az adatok hiányát okolják a kismamák klinikai vizsgálatoknak való kitettségével szembeni óvintézkedésekkel szemben.

Pfizer izraeli kísérlete pótolni fogja a hiányt. Dr. Ash nemcsak a terhes nőknek ajánlotta az oltást, hanem terhes izraeli nőket is felvett a kiemelt oltási listára. [xvi]

„Biológiai kísérlet” héberül

„Biológiai kísérlet”

 • Terhes izraeli nőket nem tájékoztattak arról, hogy az oltás kísérleti jellegű. Azt sem tudják, hogy – nyulakhoz hasonlóan – hatalmas orvosi kísérletben küldik őket megalapozott beleegyezésük nélkül.

A Pfizer , az a társaság, amelynek miniszterelnöke és az Egészségügyi Minisztérium tisztviselői Izrael teljes lakosságára bízták kísérleti vakcinájának tesztelését, egy gátlástalan üzleti vállalat, amelynek kiterjedt Rap Sheetje a Corporate Research Project által összeállított. [xvii]

A Pfizer eredményei tele vannak olyan esetekkel, amelyekben a szabályozók és a nyilvánosság félrevezetésével vádolták termékei biztonsága miatt.

Az emberi jogok bűncselekményeinek egyik leghírhedtebb esete Pfizer jóváhagyatlan klinikai vizsgálatával járt Nigériában.

A Pfizer 200 gyermeket írt be új, kísérleti Trovan antibiotikumjának tesztelésére, megtévesztve a szülőket azzal, hogy hamisan állította, hogy ez az agyhártyagyulladás jóváhagyott terápiája.

Valójában a Pfizer olyan adatok megszerzésére törekedett, hogy gyógyszerük FDA jóváhagyást kaphasson; egy olyan folyamatot, amelynek legalább egy egész évnek (vagy tovább kellett volna) telnie, hat hét alatt végigvitték – hasonlóan a Covid-19 vakcina tesztelési folyamatához.

A Trovan-per tizenegy gyermek halálát okozta, tizenkettőt pedig tartósan fogyatékossággal éltek. Két évvel később az FDA arra figyelmeztetett, hogy a gyógyszer májkárosodást és halált okozhat.

A tömeges oltási kísérletet Izrael jogi etikai követelményeinek megsértésével hajtják végre ; nevezetesen az Intézményi Felülvizsgálati Testület / Etikai (Helsinki) Bizottság általi felülvizsgálat és jóváhagyás. [xviii]

A Helsinki Bizottság jóváhagyása szükséges minden embert érintő kutatáshoz, és szükséges az izraeli kormány minden olyan megállapodásához is, amely állampolgárok adatait szolgáltatja más szervezeteknek, különösen, ha azok külföldi.

Helsinki Bizottság egyik vezető tisztviselője megerősítette „ egyértelmű, egyértelmű és egyértelmű bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy a Pfizerrel kötött szerződés klinikai vizsgálat ”:

„Az izraeli kormány és a Pfizer között aláírt szerződést olvasva egyértelmű, egyértelmű és egyértelmű, hogy ez minden szempontból klinikai vizsgálat, ezért azt a Helsinki Bizottságnak jóvá kellett hagynia. És ezt írják le a bizottság véleménye szerint:

“A klinikai vizsgálatokkal nincs semmi baj, éppen ellenkezőleg, de a klinikai vizsgálatoknak (humán vizsgálatok) meg kell kapniuk a bizottsági jóváhagyást, és természetesen azoktól az emberektől, akikkel a vizsgálatot folytatják, ugyanakkor jogot kell adni arra, hogy megtagadják a részvételt. próba. Ezek nagyon alapvető kérdések. ” [Xix]

Az Teherán Schwartz-Altshuler, az Izraeli Demokrácia Intézet vezető ügyvédje leírta: a Calcalist- kísérletet : „ Ez az emberi lények legszélesebb körű vizsgálata a 21. században .

 • A kísérlet sérti a nürnbergi kódexet ; [xx] a legfontosabb dokumentum az orvosi kutatások etikai normáinak történetében. A nürnbergi törvénykönyv legfontosabb etikai elve ugyanolyan releváns ma, mint 1947-ben: „ Az emberi alany önkéntes, tájékozott beleegyezése feltétlenül szükséges . 
 • A tájékozott beleegyezés „abszolút nélkülözhetetlen”, mert megerősíti az egyén emberi jogát az elfogadásra vagy elutasításra. A tájékozott beleegyezés erkölcsi / jogi akadályként szolgál annak biztosítására, hogy a kormányok soha többé ne torzítsák az orvostudományt.
 • Az orvosi beavatkozás „megtagadásának jogát” megerősíti a bioetikáról és az emberi jogokról szóló egyetemes nyilatkozat (2005), amely kimondja: „ Bármilyen megelőző, diagnosztikai és terápiás orvosi beavatkozást csak a az érintett személy megfelelő információk alapján . ” [xxi]
 • Az orvostudomány nem olyan, mint egy árucikk; az orvosi döntések személyesek, és megkövetelik az előnyök és a kockázatok mérlegelését. Az orvostudomány gyakran élet- és haláldöntéseket tartalmaz. Az egyén tájékozott beleegyezése nélkül az orvostudomány fegyverezhető és fegyverezhető. A Warp Speed ​​művelet során a veszélyesen rövidített klinikai vizsgálatok túl rövidek voltak ahhoz, hogy dokumentálják a vakcina káros hatásainak terjedelmét vagy súlyosságát.

A kísérleti mRNS vakcinák által a legnagyobb aggodalomra okot adó kockázatokat itt világosan részletesen leírjuk .

Mindkét vakcina messenger RNS-ből és polietilénglikolt (PEG) tartalmazó lipid nanorészecskékből készül. A tudósok úgy vélik, hogy a PEG az anafilaxia  kockázatát  .

A kockázatok a következők: súlyos allergiás reakciók , például anafilaxia ; szisztémás gyulladásos válasz szindróma ; autoimmun betegség ;  és antitestfüggő fokozás .

Ez utóbbi a New York-i Egyetem és a Tulane tudósai által az International Journal of Clinical Practice egyik nemrégiben készített, szakértők által felülvizsgált jelentésének középpontjában.

A COVID-19 VAKCINÁK ALKALMAZÁSI KOCKÁZATA NEM ELMÉLETI ÉS KÖLTSÉGES

A semlegesítő antitestek kiváltására tervezett COVID-19 vakcinák érzékenyebbé tehetik a vakcinázottakat, mintha nem oltották volna be őket.

Az előzetes bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a vakcina által kiváltott, antitest-függő fokozás (ADE) valószínűleg bizonyos mértékben előfordulhat a COVID-19 vakcinákkal, vertikálisan konzisztens a főemlősökön végzett ellenőrzött SARS-vizsgálatoktól a klinikai megfigyelésekig a SARS-ban és a COVID-19-ben.

Így egy véges, nem elméleti kockázat nyilvánvaló az orvosi szakirodalomban, miszerint az oltóanyag-jelöltek, amelyek a SARS-CoV-2 vírustüskéből állnak és anti-SARS-CoV-2 antitesteket váltanak ki, legyenek azok semlegesítőek vagy sem, az oltottakat nagyobb kockázatnak vetik alá. súlyosabb COVID ‐ 19 betegség esetén, amikor keringő vírusokkal találkoznak.

Timothy Cardozo, MD, PhD

 • Izraeli Egészségügyi Minisztérium azt állítja, hogy minden szükséges jóváhagyást megszerzett; egyértelműen ez nem igaz.

A másik fő aggodalomra okot adó kérdés az önállósághoz való jog megsértése.

A kiterjedt, érzékeny orvosi adatok multinacionális külföldi társaságnak történő továbbítása minden izraeli állampolgárt rendkívüli kárt okoz. A legfontosabb árucikk ma az adat. Polgárainak orvosi adatainak továbbítása Izrael Államot biztonsági kockázatoknak teszi ki.

A Pfizer  az egyik leggátlástalanabb gazdasági társaság, amelynek bírósági ítélete szerint a korrupt és illegális üzleti gyakorlatok között számos termékbiztonsági megsértés, nyolc országban megvesztegetés és egyéb olyan bűncselekmények vannak, amelyek itt túl sokak.

A Public Citizen összeállította a gyógyszergyárak bűncselekményeinek és polgári jogsértéseinek 27 éves nyilvántartását, amelyek elszámoláshoz vezettek az Egyesült Államok államával és a szövetségi kormánnyal. [xxvi] A Pfizer kétséges különbséget tesz két rekord felállítása terén; A Pfizer korrupt üzleti gyakorlata az Egyesült Államok történelmében a legmagasabb büntetőjogi bírságot eredményezte, 2,3 milliárd dollárért, és a legnagyobb polgári csalási rendet 1 milliárd dollárért tette ki.

Ez az a társaság, akire Netanyahu miniszterelnök és Izrael Egészségügyi Minisztériuma bízta meg polgárai személyes egészségügyi nyilvántartásának adatait. Ezek az adatok olyan kincset tartalmaznak, amelyeket a Pfizer akár eladhat a legmagasabb ajánlatot tevőnek.

Tehila Schwartz-Altshuler ügyvéd

Tehila Schwartz-Altshuler, az Izraeli Demokrácia Intézet ügyvédje komoly aggodalmát fejezte ki a titkos szerződéses rendelkezések miatt; amellyel kapcsolatban gyanúja szerint a Pfizer rendelkezésére bocsátja az állampolgárok orvosi nyilvántartásának név nélküli személyes adatait, amelyekből a neveket, címeket és azonosító számokat eltávolítják. Ugyanakkor megjegyezte, hogy:

„A megállapodás egyik kulcsfontosságú problémája, hogy bár elismeri az izraeliek névtelenségének és magánéletének megőrzésének szükségességét, nem vázolja fel az elv védelmének lépéseit … és vannak olyan kiskapuk, mint például az adatok másodlagos felhasználása. ”

„A probléma az, hogy a technika ma annyira fejlett, hogy a kutatások kimutatták, hogy még az anonimissá tett adatokat is„ anonimizálhatjuk. [Ez] hatalmas kockázat. ”

Jonathan Klinger, az internetes ügyvéd és az Izraeli Digitális Jogi Mozgalom nonprofit csoport jogi tanácsadója egyetért azzal: „ Nem igazán tudjuk, mit osztanak meg . Még akkor is, ha összesített vagy névtelen adatokat továbbítanak, azokat újra azonosítani lehet. Ez még mindig aggodalomra ad okot. 

„Bibi úgy érzi, hogy az egészségügyi adataim az övé. Ha másnak adsz vagy odaadod az orvosi feljegyzéseimet – amelyek a legérzékenyebb adatok, amelyeket valaki megtudhat rólam -, akkor engedélyemre van szükséged. Miért nem kérted az engedélyemet? A személyes adatok kezelése úgy, mintha a kormányé lenne, „etikailag, nem jogilag és erkölcsileg sem helyes”. [TSA]

A Helsinki Etikai Bizottság még nem hozta meg a kísérletről és a személyes egészségügyi adatoknak a Pfizer részére történő továbbításáról szóló döntését minden olyan személy külön megállapodása nélkül, aki de facto alany.

Olvassa el a teljes cikket az AHRP.org oldalon .

Lásd még :

Izraelben 12 400 emberen  pozitív tesztet mutatottak ki a koronavírusra, miután oltottak a kísérleti Pfizer COVID vakcinával

4 ember meghalt és 240-en kapták a COVID-t19 Izraelben, miután Pfizer kísérleti mRNS-oltással injekciózták őket

Hivatkozások

[i] https://www.fda.gov/vaccines-blood-biologics/vaccines/emergency-use-authorization-vaccines-explained

[ii] https://www.newswars.com/mrna-vaccines-might-prove-catastrophic-in-a-rushed-coronavirus-response/

[iii] Johns Hopkins koronavírus-forrásközpont, esetek és halálozás országonként

[iv] https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf

[v] https://ahrp.org/pfizer-added-its-vaccine-does-not-prevent-covid-infection/

[vi] https://www.who.int/news-room/feature-stories/detail/the-moderna-covid-19-mrna-1273-vaccine-what-you-need-to-know

[vii] https://govextra.gov.il/media/30806/11221-moh-pfizer-collaboration-agreement-redacted.pdf

[viii] https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/294594

[ix] https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/294410

[x] https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/294852

[xi] https://www.who.int/news-room/feature-stories/detail/who-can-take-the-pfizer-biontech-covid-19–vaccine

[xii] https://www.nytimes.com/2021/01/28/health/pregnant-women-covid-vaccines.html

[xiii] https://www.wsj.com/articles/who-recommends-against-moderna-pfizer-vaccines-for-most-pregnant-women-11611775138 ; https://www.nytimes.com/2021/01/29/health/covid-vaccine-pregnancy.html

[xiv] Az eredeti WHO ideiglenes útmutató: https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-vaccines-SAGE_recommendation-BNT162b2-2021.1 ; A WHO sajtóközleménye: https://www.who.int/news-room/feature-stories/detail/who-can-take-the-pfizer-biontech-covid-19–vaccine ; https://www.i24news.tv/en/news/international/1612010348-who-makes-u-turn-on-recommendation-against-coronavirus-jabs-for-pregnant-women-at-risk

[xv] https://ahrp.org/?s=Thalidomide ; https://ahrp.org/from-the-holocaust-to-thalidomide-a-nazi-legacy/

[xvi] https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/who-recommends-against-pregnant-women-getting-moderna-vaccine/

[xvii] https://www.corp-research.org/pfizer

[xviii] https://www.tasmc.org.il/sites/en/Research/Clinical-Trials/Pages/Helsinki.aspx

[xix] https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/295134

[xx] https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199711133372006

[xxi] http://portal.unesco.org/en/ev.php-URL_ID=31058&URL_DO=DO_TOPIC&URL_SECTION=201.html

[xxii] https://www.newswars.com/mrna-vaccines-might-prove-catastrophic-in-a-rushed-coronavirus-response/

[xxiii] https://pulitzercenter.org/reporting/suspicions-grow-nanoparticles-pfizers-covid-19-vaccine-trigger-rare-allergic-reactions

[xxiv] https://www.statnews.com/2020/05/26/moderna-vaccine-candidate-trial-participant-severe-reaction/

[xxv] https://medicalxpress.com/news/2018-12-rna-group-autoimmune-diseases.html

[xxvi] https://www.citizen.org/article/twenty-seven-years-of-pharmaceutical-industry-criminal-and-civil-penalties-1991-through-2017/

[xxvii] https://www.timesofisrael.com/experts-urge-dose-of-transparency-as-medical-data-traded-to-pfizer-for-vaccines/

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük