UK Column News Special: Az idős gondozóház bejelentője

UK Column News Special news feb.08. Az első értesülés.

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=nKSIPzJpjj0[/embedyt]
Az UKColumn céggel nemrég felvette a kapcsolatot egy gondozási otthon tapasztalt vezetője.
Az egyént mélységesen aggasztotta a Covid 19 és az oltások mind a személyzetre, mind az idősekre gyakorolt ​​hatása az egész ország gondozási intézményeiben. Végül személyes aggodalmuk elérte azt a pontot, amikor szükségét érezték a szélesebb nyilvánosság felé való beszédnek.
Azonban a vezetői valószínűsíthető nyomás valamint a szélesebb gondozási rendszerből fakadó válasz büntetések miatt, ezt névtelen bejelentőként kellett megtenniük. Jelentős elismerésnek tartjuk, hogy úgy döntöttek, hogy eljönnek az UKColumnra, hogy elmondják a történetüket. Amint a velük készült interjúból kiderül, ha 2021-ben felszólalunk az Egyesült Királyságban működő gondozási rendszeren belül, mind az ön munkájára, mind pedig a szakmailag képesített státuszára nézve kockázatot jelent. Röviden: a visszaélést bejelentő személyek veszélyeztetik az állásuk elvesztését, és elveszítheti annak lehetőségét is, hogy máshol találjon gondozási munkát,  ez kihat a létfontosságú szakmai regisztrációjukra is. Ennek fényében tapsolunk ennek a személynek a bátorságáért  az igazság kimondásában.
Kérjük, csatlakozzon ehhez az UKColumn hír különkiadáshoz, ahol első kézből halljuk a szociális ellátórendszer gondolkodásmódját, amely erőteljesen reagált az Egyesült Királyság kormányának Covid 19 védelmi politikájának végrehajtására .
De a kormány Covid-védelmi intézkedéseinek szigorú betartása és általában a szorgalmas gondozási munka ellenére kiderült, hogy azok az idős emberek, akik sok hétig és hónapig mentesek voltak a Covidtól, Covid-pozitívvá váltak az oltások után.
Ez egy olyan minta, amely a szorgalmas személyzetet is érintette, akik addig nem voltak tisztában a betegséggel. Jelentősen ezt a mintát látták a vezetők az egész ország ellátási rendszerében, és az alkalmazottak betegségei természetesen mind az ellátási rendszert, mind a még dolgozó személyzetet erősen megnövekedett nyomás alá helyezték. Bejelentőnk hangsúlyozza, hogy távolról sem egy-két furcsa esetről van szó, a védőoltások után „drámai mértékben növekedett” a Covid-járvány.
Arra a kérdésre, hogy ez egy adott vakcinához vagy a három vakcinához kapcsolódik-e, kijelentették, hogy nincs pontos információjuk erről, de úgy vélik, hogy a Pfizer oltás a legvalószínűbb bűnös. Ezenkívül „óriási zavar volt a Covid-tesztelésben és az eredmények megbízhatóságában.”
A tesztelési politikát és az eredményeket, olyanok, mintha egy  „állandóan változó tájként” írnánk le, amelybe kevés bizalom adható. Kérdéssel, hogy miként lehet ezeket a megfigyeléseket és aggályokat átadni a hivatalos szakmai csatornáknak, a bejelentő megjegyezte, hogy függetlenül attól, hogy a jelentéstevő csatorna a CQC vagy a Professional Care szerv volt-e, nem szívesen hallottak rossz híreket a Covid 19-ről és az oltásról a politika egészében. Addig a ponttól, hogy a rendszert, amelynek aggályokat kellett volna fogadnia és cselekednie kellett, „süketfülekkel” jellemezték.
Nem akarták meghallani és nem is fogják  meghallani. A visszaélést bejelentő hozzátette azt is, hogy „az egyre növekvő szociális ellátás már nem a megfelelő szakmai gondozás alkalmazásának kérdése, amelyet maguk a gondozók határoztak meg, hanem a hivatásos szociális gondozókat„ államügynökként ”kezelték az irányelvek és eljárások követése érdekében. . ”
Amint azt látjuk, hogy a Covid 19 halálozása növekszik az idősek körében, az oltást követően (bármilyen okból) tovább növekszik a mortalitás, ennek a személynek a meglátása, mintegy 30 éves szakmai gondozási tapasztalattal felső vezetői szinten, mélyen aggasztó.
A sérülékeny idős emberek egyre betegebbek és haldoklanak, a szorongatott gondozóik is megbetegednek, és a megszólalás legjobb esetben is közömbösséget, legrosszabb esetben pedig valós veszélyeket jelent a visszaélést bejelentő személy munkájára nézve.
Mi történik valójában az ellátórendszerben a kiszolgáltatott idős emberek körül? Hogyan került az Egyesült Királyság gondozási rendszere ebbe a problémás állapotba?
Csatlakozzon hozzánk, hogy meghallgassa ezt a kritikus visszaélést bejelentő tanúvallomást, és kérjük, segítsen nekik a jelentés minél szélesebb körű megosztásával.
UK Column News Special news feb. 10. Újabb aggasztó hírek.
Az angliai idősotthonokban meghaltak nagy számáról szól a műsorvezetők párbeszéde a UK Column híradójában február 10-én.
A 9. perctől elkezdték lapozni az újságokat az idősotthoni halottak híreivel. Az egyik műsorvezető szó szerint kimondta, hogy halál halál után az idősotthonokban és senki nem tesz fel komoly kérdést a helyzetről. Az idősotthonok nagyon jól teljesítettek. Nem igaz, hogy a kormány nem érti, hogy a szabályaikkal idős emberek tízezreit öli meg. Azt mondanám, azt hiszem, hogy ez szándékos az idősekkel szembe. Azt nem értem, hogy az emberek miért nem értik meg, hogy milyen gonosz dolgot művel az ország kormánya az idősekkel.
A járvány alatt sok idősotthonban egyáltalán nem volt megbetegedés.
Fiona Carragher, az Alzheimer Társaság nevében az alábbiakat nyilatkozza:
“These latest figures show the highest proportion of deaths in care homes from Covid-19 since the pandemic began. Over 26000 people have now died in care homes, many who will have had dementia. This tragedy needs to stop now: we need to urgently vaccinage care home staff, and offer second vaccines to people living in care homes.”
Vagyis röviden: a járvány kezdete óta 26000 idős halt meg az otthonokban a covid-19-től, sokuknak dementiája volt. Ezt a tragédiát most meg kell állítani. Sürgősen be kell oltani a gondozó személyzetet és az időseknek pedig fel kell ajánlani a 2. oltást.
A műsorvezető tömegmészárlásnak nevezi az egészet (13.perctől). Ez rettenetes, hogy az emberek már egyáltalán nem tudnak gondolkozni. Ez a hölgy pedig csak a kormány mantráját szajkózza.
Jó lenne, ha valaki az alábbiakra is válaszolna. Az AstraZeneca Angliában, Dél Afrikában és Brazíliában végzett kísérleti oltásokat. Hogyan lehetséges, hogy ezek az új mutánsok pont ezekben az országokban jelentek meg? Ez több, mint véletlen egybeesés. Senki nem kérdez semmit. Miért?
Arra a végső következtetésre jutottak, hogy az emberek egyáltalán nem képesek gondolkozni.
Az EU több országában nem adják az AstraZeneca vakcináját időseknek. Angliában ez sem tűnik fel senkinek és használják idősek esetében is. Most pedig itt van Magyarország, ahol a Sputnik oltóanyagot elsőként adják az EU-n belül. Majd meg kell nézni, mennyi lesz a halálozási ráta. Természetesen, ha Magyarország valós adatokat szolgáltat majd!
Kelet Jeruzsálemben a muzulmánok nem mehetnek be a mecsetekbe imátkozni, ha nincsenek beoltva. Mivel nem akarnak az arabok “oltakozni”, iskolába sem léphetnek be. Ez iránymutató lehet a nyugati országok számára is. Szíriában és Libanonban még senki nem látott oltóanyagot. Lehet, hogy majd a kínaiak adnak.

 
Forrás: https://www.ukcolumn.org/ukcolumn-news/uk-column-news-10th-february-2021

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük