USA: A teljes oltottsággal rendelkezők újra megfertőződnek…

 

Az orvosok elismerik, hogy az oltások nem akadályozzák meg a fertőzést, akkor mi értelme van?

A hawaii KITV4- et jelentő orvosok még azt is elismerik, hogy a vakcina „nem akadályozza meg a fertőzést!” Ha az oltás hagyományos célja a betegségmegelőzés és a felszámolás, akkor az emberek miért tesztelnek még mindig pozitív eredményt a covid-19 oltás után, és miért kapnak lázat, hidegrázást, fejfájást és légzőszervi megbetegedéseket az emberek a felvételeket követően?

Elgondolkodtató info Amerikából. Úgy tűnik, hogy ugyanazt tapasztalják, mint Európa.

A teljes oltottsággal rendelkezők újra megfertőződnek, amely arra utal, hogy a vakcina nem úgy működik, hogy ígérték
AZ USA azon államaiban, ahol az átoltottság nagyon magas, a Covid-19 betegség szám csúcsokat dönt. Hawaii egészségügyi hatósága azokról ad információt, akik teljes oltottság ellenére Covid-19 esetekké váltak. A hatóság nyugtatja az embereket, hogy nem kell pánikolni. Úgy tűnik, hogy az egészségügyi dolgozók nem nagyon aggódnak ezen oltás utáni covid-19 esetek miatt.
Egy éven át a Covid-19 eseteket súlyosakként kezelték, 14 napos karantén és kontakt követés járt vele. Ha a Covid-19 az oltás után jelentkezik, akkor nem kell aggódni. A hatóságok célja minél több tű beleszúrása az emberekbe, becsapva őket a vakcina biztonságáról és hatásosságáról, lesöpörve a teljesen oltott emberek Covid-19 eseteit.
Az orvosok elismerik, hogy a vakcina nem előzi meg a fertőzést. Akkor mi az értelme?
Az oltás hagyományos célja a betegség megelőzése és felszámolása. Akkor miért lesznek az emberek teszt pozitívak a covid-19 oltás után és miért lázasodnak be, vacognak, fejfájást, légzőszervi betegségeket kapnak. Ahelyett, hogy az orvosok a vakcina hatásosságát feszegetnék, inkább azt tanácsolják az embereknek, hogy ne utazzanak az oltás után. Ha mégis valaki utazna, óvatosnak kell lennie a repülőtéren, a repülőgépen, az emberek között. Ezek után úgy tűnik, hogy teljesen mindegy, be van-e valaki oltva vagy nincs. Ugyanaz a kockázata. Ennek beismerése teljesen értelmetlenné teszi a vakcina útlevelek bevezetését.
Az orvosok rutinszerűen figyelmen kívül hagyják az adatokat, hazudnak a vakcina mellékhatásairól és a kórházi adatokról
Dr. Julia Pham , a Covid-19 bizottság elnöke a Queen Orvosi Központban elismerte, hogy a vakcinák nem tökéletesek, de a kórházi kezelések megelőzésében jelentős szerepet játszanak. Ez az információ is megtévesztés. Az USÁ-ban az oltással kapcsolatos mellékhatásokat a VAERS rendszere tartalmazza. 6786 sürgősségi orvosi ellátásról, 5920 orvosi vizitről, 762 tartósan megmaradó mellékhatásról számol be a statisztika az oltások után. A vakcina beadása után 4063 fő került kórházba, 1644 fő halt meg. Legalább 38303 mellékhatást jelentettek. Tudni kell, hogy ezek a számok a jéghegy csúcsa, a valós adatok 1 %-át tartalmazza csak.
Jelentésre kerülnek az adatok és normálisként fogadják el a helyzetet az egészségügyben. A második adag mRNA oltás után az emberek ágynak esnek, lázasak lesznek, vacognak, erős fejfájás gyötri őket. Ahelyett, hogy ezekkel a súlyos problémákkal foglalkozna az egészségügy, a szakemberek azt mondják, hogy a vakcina okozta károkat könnyebb elviselni, mint magát a feltételezett fertőzést. Azt mondják a betegeknek, hogy az oltás után bármilyen koronavírus fertőzést könnyebben leküzdenek. Ez nem a valóság újfent, hiszen a legtöbb Covid-19 esetben a tünetek enyhék vagy nem is jelentkeznek és könnyű kezelni azokat. Hogyan tehetik meg az egészségügyi dolgozók, hogy beleszúrják a tűt az emberek testébe szebb jövőt ígérve nekik, miközben egy kísérleti, nem megfelelően tesztelt vakcinát használnak?
Ha ezek a kísérleti vakcinák megfelelően működnének, akkor a beoltott emberek soha nem fertőződnének meg. Ugyanakkor a teljesen beoltottaknak azt mondják, hogy viselje a maszkot, kerülje családtagjait, amíg mindenki részese nem lesz a kísérletnek. Teljesen világos, hogy nem működik a vakcina. Azt is beismeri Dr Michael Walter, Kalihi-Palama Egészségi Központból, hogy idő kell arra, hogy megtudjuk, mennyi ideig szól a védelem.
A klinikai tanulmány alapján az úgy nevezett védelem nem tart sokáig, mivel az ellenanyag szint 2 – 3 hónap után már csökken. Ennek alapján a beoltott emberek soha nem lesznek teljesen védettek, évente 4 – 6 alkalommal emlékeztetni kellene a sejtjeiket a védelemre. A Moderna, amely mRNS oltást állít elő, azt hirdeti, hogy “ellopták” az emberi DNS-t és az mRNS technológiát arra használják, hogy software-t telepítsenek és frissítést hajtsanak végre az emberi sejtekben. Ha a beoltottak megfertőződnek… , akkor az azt jelenti, hogy ideje frissíteni a rendszerüket a tesükben?

Érdemes azt is megjegyezni, hogy sokkal egyszerűbb meggyőzni az oltottakat arról, hogy az oltatlanokat közösítsék ki. Az egészségeseket lehet azzal vádolni, hogy terjesztik a fertőzést, amit soha el sem kaptak. A beoltottak egy idő után mind beadatják az új oltóanyagot azért, hogy biztonságban legyenek. Ezzel folytatódik az emberi test, elme és a civilizáció további rombolása.

https://www.naturalnews.com/2021-03-24-fully-vaccinated-are-getting-infected-again.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük