Viganò érsek: a “pandémiás Szanhedrin” a COVID hazugságok “labirintusát” szövi

________________________________________

 

A mi “Ariadné fonalunk” a család, a nemzet társadalmi és vallási szövetének, kultúránknak a védelme, amely megkerülhetetlenül keresztény, katolikus és római.
Carlo Maria Viganò érsek beszédet mond a Velencei Dokumentum konferencián

2021. október 11. (LifeSiteNews) – Az alábbiakban Carlo Maria Viganò érsek szombaton Rómában és szerte Olaszországban összegyűlt olasz néphez intézett beszédének fordítása olvasható.
Önök ma összegyűltek Rómában, a Piazza del Popolon és Olaszország számos más terén, ahogyan világszerte emberek százezrei fejezik ki ellenállásukat a globális zsarnokság létrehozásával szemben. Minden nemzet polgárainak milliói, a média süket csendje mellett, kiáltották a saját “Nem!” szavukat. Hónapok óta: Nemet a világjárványos őrületre, Nemet a zárlatokra, a kijárási tilalomra, a védőoltások előírására, Nemet az egészségügyi útlevélre, az elit által rabszolgasorba taszított totalitárius hatalom zsarolására.
Majdnem két év telt el a bolygó rémálmának kezdete óta. Lépésről lépésre beléptünk egy labirintusba. Kezdetben a beltéri maszkok voltak; aztán jöttek a zárlatok önigazolással; majd a kijárási tilalom … emlékeztek? Minden alkalommal, amikor szembesültünk egy olyan visszaéléssel, amely a vészhelyzet miatt indokoltnak tűnhetett, elfogadtuk, hogy hagyjuk magunkat megfosztani egy kis szabadságtól. Lépésről lépésre. Megakadályozták, hogy templomba menjünk, elhagyjuk a házat, dolgozzunk, iskolába járjunk, meglátogassuk szeretteinket, sőt, még a kórházban haldokló rokonokat is. Lépésről lépésre. Egy bizonyos esti órában az utcáinkon csak az Amazon és a JustEat szállítmányok lovasait láttuk: A Nagy Újraindítás új áldozatait, a Rendszer új rabszolgáit, sok kisvállalkozóval, üzletek, bárok és éttermek tulajdonosaival együtt, akiket abszurd, törvénytelen és kontraproduktív szabályok miatt csődbe kényszerítettek.
Nem is beszélve arról a lelki összeomlásról, amely sokunkat érintett, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig: egyeseket megfosztottak minden társadalmi kapcsolattól, a többieket kezelés nélkül bezárták az RSA-ba, és egy miniszteri protokoll alapján halálra ítélték őket. Lépésről lépésre hozzászoktunk a gondolathoz, hogy egy műszaki-tudományos bizottság dönthet – legalábbis nekünk azt mondták -, hogy a vírus csak este 6 óra után terjed, vagy hogy a bárokban álló és nem ülő vendégeket is érint, hogy a templomokban vagy múzeumokban fertőz, de nem az ingázó vonatokon vagy a diákokkal teli buszokon.
Lépésről lépésre elhitették velünk, hogy egy szezonális influenza, mint bármely más koronavírus, emberek ezreit ölheti meg, anélkül azonban, hogy elmondták volna, hogy a háziorvosoknak és a kórházi osztályoknak megtiltották a kezelést, várva, hogy a betegség súlyosbodjon. Nem mondták el nekünk, hogy a COVID-ot az egészségügyi hatóság ajánlása alapján tüdőbetegségként kellett kezelni, miközben keringési eredetű volt; nem mondták el, hogy a boncolásokat betiltották, és a holttesteket elhamvasztották, hogy megakadályozzák a betegség okainak feltárását és a gyógyítás módjának megértését.
De közben megmutatták nekünk Figliuolo tábornok katonai teherautóit, megrakodva holttestekkel; és vigyáztak arra, hogy ne magyarázzák el, hogy ezek a teherautók néhány koporsót tartalmaztak, amelyeket Bergamóban halmoztak fel egy olyan időszak után, amikor a temetkezési vállalatot megakadályozták a holttestek összegyűjtésében és a temetésük megszervezésében. De micsoda hatással volt az egész lakosságra, amely otthon, a televízió előtt ült, hipnotizálva a médiaterrorizmustól, amelyet a propaganda legcinikusabb elvei szerint tudományosan megterveztek!
Gondoljunk az idősekre, akik távol vannak szeretteiktől, megfosztva minden vigasztalástól, még a lelki vigasztalástól is – még a papoknak is megtiltották, hogy belépjenek, hogy elvégezhessék az extrém kenetet! – kénytelenek elszenvedni ezt a mindennapos kalapálást, látni ágyszomszédjukat meghalni, szemtanúi lenni a náluk is magányosabb emberek kétségbeesésének. Ma már kiderült, hogy a propofol, a farmakológiai kóma előidézésére használt altatószer beadását nemcsak az önkéntes gyilkosságért letartóztatott Montichiari Primarius alkalmazta, hanem az összes kórházban bevett gyakorlat volt, amint azt a Primarius elnöke egy interjúban megerősítette, és mint dr. Rock.
A gyakorlatban a legnagyobb nyugalommal közlik velünk, hogy tavaly a Covid súlyos betegeit, mielőtt intubálták volna őket, Propofollal nyugtatták, annak tudatában, hogy ez a halálukat okozta volna. És azért mondják ezt ilyen szemtelenül, mert nyilvánvalóan meg vannak győződve arról, hogy egyikünknek sem lesz kifogásolni valója, hogy egyetlen bíró sem fog aktát nyitni, hogy egyetlen újságíró sem fogja feljelenteni ezt a legújabb botrányt, hogy egyetlen politikus sem meri majd kritizálni a miniszterelnököt vagy az egészségügyi minisztert.
Lépésről lépésre eljutottunk oda, hogy kénytelenek vagyunk – hogy ne veszítsük el a munkánkat, és hogy normális tevékenységet végezhessünk – bemutatni egy olyan dokumentumot – a zöld igazolványt -, amely igazolja a fertőző és fertőző oltásokkal és lényegében megbízhatatlan maszekok egészségi állapotát. Mert mint tudjuk, a vakcina nem véd a fertőzés ellen, és a maszkok nem garantálják, hogy az eredmény megfelel a valóságnak. Miért? Egy olyan influenzára, amely gyógyítható lenne – és amelyet sok esetben dokumentált sikerrel gyógyítottak is, ahol hagyták -, de amelynek gyógyíthatatlannak kellett lennie, hogy legitimálják a vakcinák tesztelését a hétköznapi szabályoktól eltérően.
És mindig ezekben a napokban – amikor az igazság egyre inkább napvilágra kerülni látszik – megtudjuk néhány orvos nyilatkozataiból, hogy a tamponok, amelyek alapján a házba zártak minket, vagy nevetséges és kimerítő karanténra kényszerítettek; a tamponok, amelyeket ránk kényszerítettek, hogy kimutassák a pozitív eseteket, hogy felhasználhassák a híres szakértői statisztikákhoz, megbízhatatlanok. És ma büntetlenül mondják nekünk, miután tönkretették egy egész nemzet gazdaságát, társadalmi szerkezetét, pszichofizikai egyensúlyát. De ha ezekre a tamponokra ma nincs szükség, akkor tegnap sem volt rájuk szükség; és ezt nemcsak az “összeesküvés-elméletek” mondták, hanem saját feltalálóik is, azt állítva, hogy nincs diagnosztikai hasznuk. De mivel ma a maszkokat azért kell delegitimálni, mert ezek jelentik az egyetlen – bár drága – alternatívát a kísérleti génszérum beoltásával szemben, mágikus módon már nem megbízhatóak, míg korábban törvény szerint azok voltak. Kicsit olyan, mint a COVID este 6 után.
Nemrég említettem a labirintust, amelybe beléptünk. Pontosabban: Egy labirintus, amelyben azok nyomában találtuk magunkat, akik azt ígérték, hogy kijutunk, jól tudva, hogy nincs kijárata. Minden egyes lépéssel, amit megtettünk, belépve ennek a labirintusnak az útvesztőjébe, eltévedtünk és eltévedtünk.
Mert ez egy labirintus. Az áltudományos állítások, a logikai ellentmondások, az apodiktikus kijelentések, az új COVID papok, a pandémiás Szanhedrin által hirdetett dogmák kusza szövevénye.
Semmi következetes és racionális nincs abban, amit mondanak nekünk, és éppen azáltal, hogy elhisszük, hogy amit mondanak nekünk, annak van értelme, egyre beljebb és beljebb megyünk a labirintusba. “Oltassuk be magunkat, hogy megmentsük a gyengéket és az időseket, akiket nem lehet beoltani” – mondták nekünk, miközben beoltották a gyengéket és az időseket. “Oltassuk be magunkat, hogy levehessük a maszkot, és újra elkezdhessünk élni”, és nem sokkal később rájöttünk, hogy nemcsak a maszkot kell viselnünk, hanem hogy egy adag szérum már nem elég, de még kettő sem, sőt talán három sem.
Eközben a gyengék és az idősek még a dupla adag után is belehalnak a COVID-ba, és ha túlélik, az azért van, mert a kórházakban – tagadjátok meg, ha tudjátok – egy ideje a COVID-betegeknek az azitromicint adják, amit a bélparaziták elleni gyógymódnak állítanak be, de nagyon jól tudják, hogy a vírus ellen használják. Azért, hogy ne ássák alá a vakcinák hitelességét, és természetesen nem a betegek egészségének érdekében.
Ki kell jutnunk ebből az útvesztőből, kedves barátaim. De nem juthatunk ki belőle azzal, hogy egyszerűen csak tiltakozunk a zöld útlevél ellen, amely csak az elnyomás legújabb eszköze, és bizonyára nem az utolsó. Természetesen: A zöld útlevél egy jogi tévedés, egy gyűlöletes zsarolás, a világjárványriadó ürügyének bizonyítéka; de ha a zöld útlevelet is visszavonjuk, akkor maradna az az abszurditás, hogy egy gyógyítható vírust halálosnak tartunk, amely nem okozott több halálesetet, mint az elmúlt néhány évben; az az abszurditás, hogy olyan maszkokat viselünk, amelyek nem csak haszontalanok – a “szakértők” saját bevallása szerint -, hanem éppen ellenkezőleg, súlyos tüdőbetegségeket és agyi patológiákat okoznak; az abszurditás, hogy egy “vakcinát” olyan gyógyszernek tekintsünk, amely nem a védettséget szolgálja, és amelyről bebizonyosodik, hogy olyan súlyos mellékhatásai vannak, hogy az elmúlt tíz év összes vakcinájának halálos áldozatát az alkalmazás néhány hónapja alatt meghaladja; az abszurditás, hogy hagyjuk beoltani magunkat egy olyan kísérleti gyógyszerrel, amely a DNS-ünkre hat, és genetikailag módosított organizmusokká tesz minket; az abszurditás, hogy olyan utasításokat és protokollokat követünk, amelyeket mintha varázslók és nem lelkiismeretes orvosok írtak volna, tekintettel az ellenutasítások sorozatára, amelyek mostanra szánalmasak lettek.
Az abszurditás komolyan és higgadtan cáfolni olyan botrányos és hamis állításokat, amelyek nem érdemelnek választ. Draghié: “Aki beoltatja magát, az megmenekül, aki nem oltatja be magát, az meghal” hazugság; azt mondani, hogy “A beoltottak nem halnak bele a Covidba” hamis, mint ahogy az is hamis, hogy a COVID halálos betegség, hiszen csak akkor válik azzá, ha nem kezelik. És hamis az is, hogy nincs kezelés, mert ezeket a sokat hangoztatott kezeléseket az európai hatóságok most megelőző céllal alkalmazzák az afgán menekülteken, akiket néhány hete fogadtunk be.
Ez mind hamis. Hamis adatok a COVID halálesetekről. A tamponok hamis megbízhatósága. A vakcinák hamis hatékonysága és veszélytelensége. Hamis felvételek az intenzív osztályon. Az oltottakat érintő “hirtelen megbetegedések” hamis “nem korrelációja”. Hamis híradások, hamis szórakoztató műsorok hamis szolgáltatásai, amelyekben a szokásos “szakértők” és virostarok közreműködnek, hamisak a statisztikusok előrejelzései. Lépjünk ki a labirintusból!
Elutasítjuk a média narratíváját, talán úgy döntünk, hogy kikapcsoljuk a televíziót, amely mára pokoli tabernákulummá változott. Szakítsuk meg azoknak a logikai rövidzárlatát, akik még akkor is a beleegyezésünket követelik, amikor szemérmetlenül hazudnak. És ahhoz, hogy kijussunk a labirintusból, kedves barátaim, olyan szemmel kell nézni a dolgokat, amely nem korlátozódik egyetlen tényre, hanem mindezt egy tágabb keretben látja, amelyben a járvány egy olyan társadalmi mérnöki eszköz, amelyet művészien provokáltak azzal a céllal, hogy elvezessenek minket a zöld hágóhoz, a teljes ellenőrzéshez, a természetes és alkotmányos szabadságjogok korlátozásához egy olyan Nagy Újraindítás nevében, amelyet egyikünk sem akar, amelyet soha senki nem kért meg minket arra, hogy megszavazzuk, amely a hatalmat és a vagyont egy elit – a Gateshez és Soroshoz hasonló “filantrokapitalisták” – kezében összpontosítja, akik az emberiség többi részét rabszolgák és vásárlók tárházának tekintik, akiknek oda kell adniuk azt a minimális – a semmiből létrehozott és adósságként rájuk nehezedő – pénzt, amely arra szolgál, hogy megvásárolhassák az elit által előállított árukat; természetesen olcsó munkaerővel előállított árukat, akiket arra kényszerítenek, hogy mindent megtegyenek a túlélésért. Miközben arra készül, hogy eladja nekünk a levegőt, a vizet és a napfényt, talán a zöld vészhelyzet ürügyén és Greta Thunberg nevetséges Fridays for Future-jének nyomására.
Kilépünk a labirintusból, felismerve, hogy a hatalommal van probléma: a polgári hatalom, amely nem törekszik a polgárok közjójára, és a vallási hatalom, amely nemcsak hogy nem törődik már a hívek örök üdvösségével, hanem egy pokoli sárkány torkába szolgáltatja őket. Úgy jutunk ki a labirintusból, hogy megtanulunk kritikusan ítélkezni, nem hagyjuk magunkat megtéveszteni azoktól, akiknek ilyen visszaélések, hazugságok és bűnök vannak a tarsolyában, hogy ne feltételezzük, hogy velünk szemben másként fognak viselkedni. A labirintusból annak tudatában lépünk ki, hogy egy világháború van folyamatban, amelyet nem valódi fegyverekkel, hanem nem hagyományos fegyverekkel vívnak, mint például az információ cenzúrázása, az orvosok rabszolgasorba taszítása, a politikusok, a bírák és a bűnüldöző szervek cinkossága; egy olyan háború, amely ártatlan áldozatokat hagy maga után, amely tönkreteszi a társadalmat, amely az embereket még a testük előtt a lelkükben érinti, amely mindaz ellen lett meghirdetve, ami civilizációnkra, kultúránkra, hitünkre, értékeinkre emlékeztet. Egy háború a fény és a sötétség, a jó és a rossz között. Fel kell ismernünk, hogy ha idáig jutottunk, azt nagyrészt a hitetlenségünknek köszönhetjük, annak, hogy hagytuk, hogy mások döntsék el Isten helyett, mi a helyes és mi nem, hogy a tolerancia nevében megengedtük, hogy a természetjog megsértését és a keresztény erkölcs elfajulását, a gyermekek méhen belüli meggyilkolását, a betegek és idősek megölését, a gyermekek és fiatalok megrontását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük