Viganó érsek: Mi vagyunk a Fény gyermekeinek csendes serege

 

Abp. Viganó a jerichói márciusban: Imádkoznunk kell, hogy „az igazság diadalmaskodjon a hazugságokon, az igazságosság a visszaéléseken és a csalásokon”

“Mi vagyunk a Fény gyermekeinek csendes serege, azok az alázatos rangok, akik Isten megidézésével buktatják meg a gonoszt, az imádkozó sereget, amely a hazugságok és az árulás falai között jár, hogy lebuktassák őket.”
2020. december 14., hétfő, EST 10:17
Kiemelt kép

JERICHOI MÁRCIUS
„ HAGYD MEG AZ EGYHÁZAT !”
2020. december 12

Kedves testvérek,

Köszöntöm mindnyájatokat ezen a napon, amelyet imádságnak szenteltünk szeretett Nemzetünkért, az Amerikai Egyesült Államokért. Kérjük Istent, hogy az igazság és az igazság győzedelmeskedjen! Kérjük meg, hogy oszlassa el a sötétség gyermekeinek hazugságait és csalásait!

Ön Amerika számos városában szervezte ezeket a meneteket, és egy bibliai eseményről nevezte el őket: Jericho ostroma. Jericho volt az első város, ahová Izrael népe eljutott, miután átkeltek a Jordán folyón és beléptek az Ígéret földjére. Az az út, ahogyan Isten megparancsolta a héber népnek, hogy meghódítsa Jerikót, megmutatja nekünk az Úr csodálatos útjait, amelyek annyira különböznek a mi útjainktól! Joshua könyve azt mondja nekünk, hogy Jerichót befalazták és teljesen bezárták – bevehetetlen erődnek tűnt! Úgy tűnt, hogy hosszú ostromra lesz szükség az éhség meghódításához, különben hatalmas harci fegyverekre lesz szükség a falak lebontásához. És az egyetlen dolog, amit Isten parancsolt, az volt, hogy az emberek a frigyládával körbejárják a várost, fújva a jubileumi trombitákat, miközben a katonák és az emberek tökéletes csendben követték,

Isten nem akarta Jericho városát azonnal elesni, hogy kegyelmet mutasson lakói számára, és vezeklésre hívja őket. Ahogy Szent János Krizosztom mondja: „Az Úrnak, akinek hat napra volt szüksége az egek és a föld megteremtésére, hét napra volt szüksége egy bűnös város elpusztítására.” A város körül megszólalt jubileumi trombitákat a zsidók kegyelem és megbocsátás bejelentésére használták fel. Isten nem adta volna hangzásra őket egy jósággal teli befejezés nélkül. Ugyanígy egy jósággal teli befejezés inspirálja ma imádságunkat, hazánkért és elnökünkért!

Mi is, a Nemzetünk iránti nagy nyomorúság ezen órájában azért imádkozunk, hogy az igazság diadalmaskodjon a hazugságokon, az igazságosság a bántalmazáson és a csaláson, az őszinteség a korrupció felett, a becsület a gyalázat felett, a hűség az árulás felett, és ez a rend győzedelmeskedjen a pusztulás felett.

Mi vagyunk a Fény gyermekeinek csendes serege, azok az alázatos rangok, akik Isten megidézésével megdöntik a gonoszt, az imádkozó sereget, amely a hazugság és az árulás falain jár körbe, hogy lebuktassa őket.

Hittel és bátran vívjuk az Úr csatáit, a szívünkben hordozzuk a szövetség ládáját, hűek maradva Urunk evangéliumának tanításaihoz! Nincs szükségünk anyagi erőre a küzdelemhez, mert mellettünk van a Hadseregek Ura! Semmi sem állhat ellen az ima erejének. A Mély Állam falai, amelyek mögött a gonosz el van akadályozva, összeomlanak!

Jericho volt az a hely is, ahol Jézus Krisztus megtért a vámszedő Zákeusba (Lukács 19: 1-10). Imádkozunk azoknak a köztisztviselőknek a megtéréséért, akik bűnrészessé váltak a nyilvános csalásokban, és elárulták esküjüket a Nemzetünk szolgálatára.

A Jeruzsálemből Jerikóba vezető út mentén a jó szamaritánus megállt, hogy segítsen és gondoskodjon az utazóról, akit rablók megtámadtak (Lukács 10: 25-37). Legyen testvéri jótékonysági példája azoknak a hazafiaknak, akik hazánk szolgálatára hivatottak, amelyet belső és külső ellenségek egyaránt megtámadtak és megsebesítettek.

Jerichóban az Úr is meggyógyította vakságából Bartimeust (Márk 10: 46-53). A vak ember hite sarkalljon minket a megtérésre, hogy ismét bizalmat merítsünk Istenben, és meghallgassa imádságunk kiáltását szeretett Nemzetünkért.

A Mennyország polgárai vagyunk: ez a haza vár ránk az örökkévalóságig. Ezen a földön mi is egy olyan haza gyermekei vagyunk, amely nekünk szült, és amelyben felnevelkedtünk és tanultunk, egy olyan hazának, amelyet odaadással és bátran szolgáltunk. Légy büszke keresztényként és hazafiaként, hogy ma tanúbizonyságot tehet Isten iránti hitéről, az Egyesült Államok iránti szeretetéről, az Alkotmányról és Donald J. Trump elnökéről.

Imádkozzunk…

Uram, mindenható Isten, dőlj el előtted, a hatalmas zűrzavar ezen órájában, amikor a sötétség elterjedni látszik szeretett Nemzetünk felett, meghívjuk hatalmas védelmedet.

Hiábavalóvá teszik azok támadását, akik elvakítva a helyettesektől és a tőled való gyűlölettől, nemzetünket és az egész világot a bűn és a lázadás zsarnokságának akarják alávetni. Adj bölcsességet és bátorságot azoknak, akik hivatottak eldönteni az Amerikai Egyesült Államok sorsát, és azoknak, akik hűséggel és becsülettel szolgálják hazájukat.

Uram, áldja meg elnökünket és köztisztviselőinket. Azok számára, akik felülrõl gyakorolják a rájuk bízott hatalmat, szerezzék meg a kötelességeik tisztességes és igazságos ellátásához szükséges kegyelmeket.

Ó, mindenható Isten, aki sokszor megmutatta jobb kezed erejét a keresztény seregek oldalán, helyezd magad gyermekeid e seregének élére. Engedje, hogy az imádság, amelyet Guadalupe-i Miasszonyunk, az Amerika védőszentnője közbenjárására hívunk fel hozzád, felemelkedjen Hozzád, hogy el tudjuk érni azt a szabadságot és békét, amelyet neked ígértél.

És ahogyan Józsué idején szent hősöket és bátor tanúkat neveltetek fel, úgy hallgassátok meg ma is az imádságot, amelyet nekünk adunk, és letörjük a sötétség városának falait, győzelmet nyújtva azoknak, akik a tiétek alatt szolgálnak. szent transzparens. Ámen.

ISTEN ÁLDJA ELNÖKÖNKET

ISTEN ÁLDJA AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKAT

EGY NEMZET ISTEN ALATT

+ Carlo Maria Viganò, érsek,
volt apostoli nuncius az Amerikai Egyesült Államokban

Forrás: lifesitenews

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük