Vigano Érsek üzenete: Great Reset

Vigandó érsek: a nagy újraindítás elnevezésű globális terv folyamatban van

Vigandó érsek Úr, újabb levelet írt Donald Trumpnak, ebből közlünk most részleteket a teljes levél angol nyelven itt olvasható. https://lifesitenews,com

A Nagy újraindítás elnevezésű globális terv folyamatban van. Építésze egy globális elit, amely az egész emberiséget le akarja gyűrni, kényszerítő intézkedéseket vezet be az egyéni és a teljes népesség szabadság jogainak drasztikus korlátozására.

Több országban ezt a tervet már jóváhagyták és finanszírozzák; máshol még korai stádiumban van. A világvezetők mögött, akik ennek az pokoli projektnek a bűntársai és végrehajtói, gátlástalan szereplők állnak, akik finanszírozzák a Világgazdasági Fórumot és a 201-es eseményt , előmozdítva napirendjüket.

A nagy újraindítás célja egy olyan egészségügyi diktatúra bevezetése, amelynek célja a liberticid intézkedések bevezetése, kezdve a feltétel nélküli alapjövedelem biztosításának és az egyéni adósság eltörlésének csábító ígéretei mögött.

A Nemzetközi Valutaalap terve szerint engedményeinek ára a magántulajdonról való lemondás, valamint a Covid-19 és Covid-21 elleni oltási programban való részvétel lesz, amelyet Bill Gates támogat a fő gyógyszeripari csoportok együttműködésével.

Túl azon hatalmas gazdasági érdekeken, amelyek motiválják a Nagy újjraindítás hirdetőit, az oltás elrendelését egészségügyi útlevél és digitális személyi igazolvány fogja kíséri, aminek az a következményeként az egész világ lakosságát megfigyelhetik.

Azokat, akik nem fogadják el ezeket az intézkedéseket, zárt táborokba zárják vagy házi őrizetbe veszik, és minden vagyonukat elkobozzák.

Elnök úr, azt képzelem, hogy Ön már tisztában van azzal, hogy egyes országokban a Nagy újraindítás ez év vége és 2021 első trimesztere között aktiválódik.

Erre a célra további lezárásokat terveznek, amelyeket hivatalosan igazol egy a járvány feltételezett második és harmadik hulláma. Jól ismeri azokat az eszközöket, amelyeket a pánikkeltésre és az egyéni szabadságjogok drákói korlátozásának legitimálására alkalmaztak, művészien kiváltva a világméretű gazdasági válságot.

A tervek szerint az előttünk álló pénzügyi válság arra fog szolgálni, hogy a nemzetek kérjék a Nagy újraindítási tervben való részvétüket visszafordíthatatlan, ezáltal a végső csapást mérve egy olyan világra, amelynek létét és emlékét is teljesen meg akarják szüntetni.

De ez a világ, elnök úr, magában foglalja az embereket, az intézményeket, a hitet, a kultúrát, a hagyományokat és az eszméket: olyan embereket és értékeket, amelyek nem úgy működnek, mint az automaták, akik nem engedelmeskednek, mint a gépek, mert lélekkel és szívvel rendelkeznek, egy olyan spirituális kötelék köti össze őket, amely felülről meríti erejét, abból az Istenből, amelyet ellenfeleink meg akarnak támadni, mintahogy Lucifer az idők elején tette „ non serviam-jával ” . ”

Néhány hónappal ezelőttig könnyű volt „összeesküvés-elméleti szakembernek” tartani azokat, akik elítélték ezeket a szörnyű terveket, amelyeket most a legapróbb részletekig látunk megvalósítani.

Tavaly februárig senki sem gondolta volna, hogy valamennyi városunkban letartóztatják az állampolgárokat egyszerűen azért, mert sétálni akarnak az utcán, lélegezni, üzletüket nyitva tartani, templomba menni. vasárnap.

Mégis, ez az egész világon megtörténik, még Olaszország képeslapjain is, amelyeket sok amerikai kis elvarázsolt országnak tart, ősi műemlékeivel, templomaival, bájos városaival, jellegzetes falvakkal.

És miközben a politikusokat olyan rendeleteket hirdetnek, mint a perzsa szatrapok, a vállalkozások kudarcot vallanak, az üzletek bezárnak, és az embereket megakadályozzák, hogy éljenek, utazzanak, dolgozhassanak, és imádkozni mehessenek. Arra kényszerítik az embereket, hogy otthon üljenek egyedül a számítógép előtt.

Mint most világos, az, aki Péter székét foglalja el, eleve elárulta szerepét annak érdekében, hogy megvédje és elősegítse a globalista ideológiát, támogatva a mély egyház napirendjét, aki őt választotta soraiból.

Isten áldja az Amerikai Egyesült Államokat!

+ Carlo Maria Viganò

Forrás: https://hu.endoftimenews.com/catholic-news/vigando-erseka-nagy-ujrainditas-elnevezesu-globalis-terv-folyamatban-van

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük