Vírusok, minden idők legjövedelmezőbb találmánya

Forrás https://germangyogytudomany.hu/2020/05/05

nevem professzor Dr. Johannes Menser. Tagja vagyok a Medical Association nemzetközi kutatócsoportjának, a Nemzetközi Szabad Orvosok csoportjának és a Viribus Klinika gyakorló orvosa vagyok. Speciális területem az immunológia, a sejtbiológia. Több, mint 30 éve kezelek betegeket, és már több, mint 20 éve kutatással foglalkozom. Manapság már alig létezik szabad kutatás. Különböző érdekcsoportok diktálnak, bizonyos eredményeket elvárva. Ennek már természetesen semmi köze nincs a korrekt kutatáshoz.

Jelenleg az embereket nemzetközi szinten nagyon irritálja ez a kikiáltott ún. koronavírus és egyéb elnevezésű világjárvány.

Először is tisztázzuk, mi az a vírus, illetve, hogy mi nem az? Mert nagyon különböznek a vélemények. Ezt Luis Pasteur találta ki, aki annak idején feltételezte, hogy van egy kórokozó, amelynek kimutatása azonban a fejletlen mikroszkopikus technika miatt nem volt lehetséges. Ezért elnevezte ezt a kórokozót méregnek (latinul: virus), és ez a mai napig pontosan így is maradt. Ezt az állítólagos vírust a mai napig nem találták még meg. Senki nem volt képes izolálni és felmutatni egy fertőző vírust.

Mégis hogy lehet az, hogy egy be nem bizonyított elmélet tényként ennyire átmenjen a gyakorlatba? Ezt talán egy példával lehet a legjobban bemutatni: a legtöbb ember hisz Istenben. Tegyük fel, hogy ez az Isten megmutatkozna emberi alakban és azt állítaná magáról, hogy ő az Isten. Ki hinné el neki? Senki. Egészen biztosan senki. Bizonyítékokat követelnének tőle.

„Mutasd meg, hogy te vagy az Isten! Repüljön el egy ház vagy csapjon bele a villám!”

És ha még meg is történne a csoda, akkor is feltételezné mindenki, hogy az egy trükk volt. Az emberek nagyon szkeptikusak, ha ilyen dolgokról van szó.

Ellenben tényként elfogadnak egy olyan vírust, amit még soha senki, de valóban, még soha senki nem bizonyított be. Hogy lehet ez?

Hogy lehet az, hogy minden ember, illetve majdnem minden ember elhiszi ezt a vírusmesét?

Ennek megvan a konkrét háttere, hiszen egy vírus több célt szolgál. Egy bizonyos érdekcsoport céljait szolgálja, és ez a titok nyitja. Először is majdnem 100 éve intenzíven oltják az embereket az ún. vírusok ellen, ami az utóbbi 20 évben még nagyobb intenzitással zajlik. Elképzelhetetlen, hihetetlen méretű profitra tesznek szert ezekkel az oltásokkal. Érdek fűződik tehát hozzá, és itt súlyos milliárdokról van szó, nemzetközi szinten. Ez az iparág természetesen ragaszkodik hozzá. Ki irányítja akkor a világot? Ki kormányozza? Tulajdonképpen mindenki tudja, csak néhányan nem akarják tudomásul venni. Inkább nem gondolnak rá, inkább szebbé gondolják a világot. Sajnos ez nem így van. A világot az ipari nagyhatalmak és a pénzügyi rendszer irányítja. Ez tény és ezt nem is lehet vitatni. Ez a világ profitorientált. Csak és kizárólag az ipari nagyhatalmak érdekeiről van szó. Ez már az egészségügyben kezdődik, ami úgy van felépítve, hogy csak profitot termeljen. Nem az emberek jóléte a cél, és nem is arról van szó, hogy az emberek egészségesek legyenek. Képzeljék csak el, mi lenne, ha az emberek egyre egészségesebbek lennének, és nem lenne már több beteg, sőt, csak kevesebb! Mi történne ezzel az iparággal? Ez olyan egyszerű, mint az egyszeregy. Ez nem olyan nehéz, csak a legtöbben megpróbálják elhessegetni ezt a gondolatot. Egy szép világot próbálnak elképzelni, olyannak látják, amilyen nem létezik. Ez úgy nevezik, hogy kognitív disszonancia. És ettől szenved a világ, és nem az ipari nagyhatalmaktól. Az a hibás, aki ezt elfogadja. Ezt végre meg kellene érteni. Az ipari nagyhatalmak természetesen kezükben tartják a médiát is, hiszen a média belőlük él a reklámokból. A cikkekből és a reklámokból, mert a média nem húz másból hasznot. Semmilyen bevételük nincs, profitot kell termelniük. Az ipar és ezek a nagyhatalmak gondoskodnak a bevételről. Hiszen egy nagy reklámfelületért százezreket fizetnek, és ezzel keresik a pénzüket. Csak természetes, hogy ezek után nem írnak negatív cikkeket róluk! Ez olyan egyszerű, mint az egyszeregy, igazán nem lehet nehéz.

 

Mi történik tehát ezen a világon? Manipulálás, tények csúsztatása, sőt, hivatalosan hazugságok terjesztése azért, hogy manipulálhassák az embereket. Lassan 60 éve azt hisszük, hogy tabletták nélkül már nem is lehet élni! A gyógyszerek – pontosabban a vegyszerek – még soha nem gyógyítottak meg egyetlen betegséget sem. Erre nem is képesek. Egyetlen okot nem képesek megszüntetni, legjobb esetben egy tünetet képes rövid ideig enyhíteni. Többre nem képes egy tabletta. Viszont az emberek már nem tudnak gyógyszerek nélkül élni, legalábbis ezt hiszik. Újra és újra ezt tapasztaljuk. Én több, mint 30 éve praktizálok. Az a helyzet, hogyha nem írok fel valamilyen tablettát, furcsán néznek rám a betegek és kérdezik, hogy most akkor hogy van ez?

„Szükségem van egy gyógyszerre, ez nem lehet igaz!”

Láthatjuk, hogy így manipulálják az embereket. És ez remekül működik! És az úgynevezett vírus úgyszintén profitérdekeltségű. Ez is teljesen egyértelmű.

Mit csinál egy ilyen vírus? Semmit. Egy semmi nem tud csinálni semmit. Ez a paradoxon. De ezt propagálják. Ha mindenhonnan ezt halljuk, ha mindenki ezt mondja, ha még a kormányok is, akik egyébként nem függetlenek, mert az ENSZ, közvetve a WHO fennhatósága alá tartoznak, amely szervezet a WHO „gyermeke” – tehát minden ENSZ tagállam kénytelen elfogadni az ENSZ által meghozott döntéseket. A WHO ráadásul törvényen kívül áll, döntéseket hozhat, senki nem vonhatja felelősségre. Felelős lehet akár 6 millió ember életéért. Nem lehet felelősségre vonni. Ezt képzeljük csak el. Ha a WHO arra utasítja az ENSZ tagállamait, hogy el kell fogadniuk, hogy létezik a vírus – úgy, ahogy ők mondják, bár mutatni nem tudják, csak el tudják mondani -, és hogy tegyék tönkre a gazdaságukat – nem a nagyvállalatokat, hanem a kicsiket, a középvállalkozásokat – ez elképesztő. Nem lehet ellenőrizni. Ezek a cégek valóban mind tönkre is mennek, mi meg hagyjuk megtörténni! Elképzelhetetlen! Miért történnek ezek a korlátozások?

Minek ez az idióta maszkviselés?

Ha létezne vírus, úgy, ahogy mondják, csak néhány atomból állna. Ez úgy átmenne ezeken a maszkokon, mintha óriási kapuk állnának tárva nyitva előttük, vagy még nagyobbak, ha viszonyítanánk. Semmi értelme tehát. De akkor miért csinálják? Azért, hogy félelmet keltsenek. Ez tökéletesen megfelel erre a célra. A félelemmel nagyon sok mindent el lehet érni. A maszk a félelem megtestesítője. Ha látunk valakit maszkban, azonnal félelmet kelt bennünk, úristen, itt van valami, itt van egy vírus! Mi még egyet sem találtunk, de mindegy is.

Amúgy mi egészségesek vagyunk, a mi családunkban senki nem kapott semmilyen oltást, nincs sem nekünk, sem a gyermekeinknek, sem az unokáinknak. Mindannyian a legjobb egészségnek örvendünk. Ez persze egy másik dolog.

De mint már említettem, a félelem a tökéletes manipulátor. És itt jön a beavatkozás. Az embereket sokkolják, és a kisvállalkozások, a kisiparosok szenvednek. Ezzel azt akarják elérni, hogy azt mondhassák az embereknek, hogy valamit világszerte tenni kell, hogy ez ne ismétlődhessen meg. Hogy ne kelljen újra olyan intézkedéseket hozniuk, amitől ennyit kell szenvedni, ami miatt komoly forgalomkiesés keletkezik és ami miatt ekkora félelemben kell élni.

„Itt a megoldás, világszerte bevezetjük a kötelező oltást, aztán soha nem lesz többé ilyen.”

És ezzel a súlyos milliárdokat még jobban megfejelik, és minden tervüket meg tudják majd valósítani. Ez áll a történet hátterében.

Lassan az orvostudomány néhány tagja, köztük több professzor világszerte elkezdett beszélni. Kezdetben ugyan óvatosan, de elkezdődött. Ez reményteli, mert talán egyszer mégis eljön az ideje annak, hogy kiderüljön a teljes igazság. Egyedül nem sikerülhet.

Íme  egy példa egy úrról, aki a fősodrású médiában adott interjút, ebből egy részletet mutatunk be:

Riporter:

  • Látogassunk el Dr. Stefan Homburghoz, a leibnitzi egyetem orvosához. Köszönjük, hogy időt szán ránk.

Dr. Homburg:

  • A legtöbb szám arra utal, és ez nem az én véleményem, ezt az orvosok mondják, csak nem jutnak szóhoz. A legtöbb szám arra utal, hogy ez a koronavírus ugyanúgy fog lezajlani, mint egy súlyos influenza, sőt, Németországban még annál is enyhébben. Ezért semmi nem indokolja ezt a kijárási korlátozást. Minden szám arra utal, hogy nincs robbanás, az egészségügy nincs túlterhelve, ezért azt követelem, hogy szüntessék be ezt a lockdown-állapotot és ne tegyék kötelezővé az oltást vagy a többi tervezett korlátozást.

Riporter:

  • Azonban a tudósok, köztük a kancellár asszonyunk is, aki egy tudós, a parlamentben ma azt mondta, hogy a könnyítések túl koraiak. Akkor most kinek van igaza?

Dr. Homburg:

  • Ezt a következőképpen fogom megválaszolni, mert a legtöbb állampolgár nem látja át a helyzetet. Március végén a kancellár asszony podcastján hallhatták, hogy azt mondta, döntő a megduplázódási idő, tehát amikor majd az esetek megkétszereződnek. Majd azt mondta, hogyha ez a megduplázódási idő tíz nap körüli lesz, akkor megszünteti a kijárási korlátozást.

Röviddel ezután letelt ez az idő, és Elke Braun miniszter asszony közölte, hogy nem, inkább tartson
14 napig. Aztán elérkeztünk ide is, és elfelejtettük ezt a vizsgálatot, ezután következett egy teljesen
másik nézőpont, egy reprodukciós szám. És a botrány az, hogy a legutolsó határozatnál, amikor
meghosszabbították a kijárási korlátozásokat, minden miniszter és maga a kancellár asszony is
látta, hogy már a kijárási korlátozás kihirdetése előtt 1 alatti volt ez a reprodukciós szám, tehát
egyértelműen visszafelé haladt a dolog és így van ez a mai napig is. Kész őrület akármilyen, 81 éves
átlagéletkor körüli elhalálozások miatt a teljes gazdaságot leállítani, és a jogállamiságot
felfüggeszteni.

Riporter:

  • A kancellár asszony adatokra támaszkodik, az adatok a Robert Koch Intézetből származnak. Gondolja, hogy a Robert Koch Intézet az oka annak, hogy pánikkeltés folyik Németországban?

Dr. Homburg:

  • Ez az intézet súlyos hibákat követett el. Elsősorban abban hibázott, hogy ezeknek az embereknek klinikailag egyáltalán nem kell betegnek lenniük, csak egyszerűen fertőzöttnek. Ez azt jelenti, hogyha egy végstádiumban lévő rákos beteg meghal, egy-két órával a halála előtt megállapítanak nála egy koronavírus fertőzöttséget, így bekerül a koronavírussal fertőzöttek statisztikájába és ezzel feljavítják a statisztikát. Mindemellett a R. Koch Intézet nem javasolta a halottak boncolását, így utólag nem lehetett megállapítani a halál pontos okát. Lényegében azt kell figyelembe venni, hogy a német kancellár asszony számokat határozott meg, majd amikor elértük vagy túlléptük azokat a számokat, megváltoztatta őket. Legutóbb azt mondta, hogy a reprodukciós szám ugyan 1 alatt van, mégpedig elég régóta, azonban bármikor túllépheti azt. És erre azt kell hogy mondjam, ez nem tudományos. Ilyen alapon mondhatjuk, hogy holnap jöhet talán egy másik vírus, vagy hogy becsapódik majd egy meteorit vagy bármi történhet és ezért félelmünkben mindannyian öngyilkosságot fogunk elkövetni. Ilyennek látom az ő politikáját.

Riporter:

  • Nagyon köszönöm önnek, Stefan Homburg úr ezt a nagyon intenzív beszélgetést.

Látják, hogy mi történik itt. Minden szinten manipuláció. Ő egy professzor a sok közül, aki beszélt a tényekről. Természetesen nem mondta, hogy nem léteznek vírusok. Ezt nem teheti meg, mert egészen biztos, hogy elvesztené az állását. Azonban nagyon az ügy mellé állt és ez elismerésre méltó. Nemzetközi szinten nagyon pontosan utánajártunk, hogy nem haltak meg többen az idén, mint tavaly vagy tavalyelőtt ilyenkor. Az is tény, hogy nem betegedtek meg többen sem. További nemzetközi tény, hogy az oltások következtében minden évben kb. 20 millió gyermek hal meg. Beszél erről valaki? A WHO biztosan nem, hiszen ő védi a gyógyszeripart.

Térjünk vissza röviden a vírustanhoz.

Louis Pasteur, aki kitalálta a vírust, nagyon fontos tudni, hogy nem fel-, hanem „ki”találta, azt gondolta, hogy kell léteznie egy olyan kórokozónak, amit az akkori mikroszkóppal nem lehetett látni. Azóta természetesen fejlődött a mikroszkóptechnika, mégis találni kellett egy kifogást arra, hogy a vírus ennek ellenére olyan kicsi, hogy még az új gépekkel sem lehet megtalálni. Pech, hogy manapság már az atomokat láthatóvá lehet tenni. Eddig az volt a kifogás, hogy a vírus mérete csak néhány atomnyi. Régen 100 körülire tették a számukat, most már lementek 20-ra. Sajnos azonban egy atom már látható a mikroszkóp alatt, de a vírust még mindig nem tudják bemutatni. Problémát okoz most a bizonyítás, mert meg kell tudni magyarázni, hogy miért nem lehet megtalálni egy ilyen apró vírust. Fenn kell valahogy tartani azt az állítást, hogy léteznek vírusok. Keletkezett tehát egy paradoxon.

A gyógyszergyártó nagyhatalmaknak, akik a vírus létezését továbbra is fenn akarják tartani, az a nagy szerencséjük, hogy az emberek nem gondolkodnak el ezen. Ez a szerencséjük, pedig fizikai szinten nagyon egyszerűen visszaellenőrizhető lenne. Hiszen amennyiben a vírus valóban csak néhány atomból állna, 100 és 800 között, nem lehet kiigazodni a különböző kijelentéseken, mert már 20-at is mondtak -, csak nézzék meg azt az ábrát, amellyel illusztrálják a vírust! Körös-körül tapadókorongjai vannak, de ez is csak egy teória. Egyetlen tapadókorongjának már 100.000 atomból kellene állnia! A teljes vírusnak több millió atomból kellene állnia! De azt mondják, hogy csak néhány atomnyi a szerkezetük. Ez az állítás tehát már a fizikai szinten megdől.

Vizsgáljuk meg ezt a vírust a biológia szemszögéből. Ez még inkább paradoxon. Azt állítják, hogy egy ilyen vírus magával hozza a saját génjeit sejtmag nélkül, ami egy kicsit furcsa és biológiailag nagyon szokatlan, mert ilyen máshol nem fordul elő, de már önmagában ezek a gének az atomok számát tekintve már sokkal nagyobbak lennének, mint amekkorának beállítják a vírust, tehát ilyen formában teljes képtelenség lenne. Azt is állítják, hogy egy fehérjét is hoz magával a sejtjeinkbe, amibe a saját génjeit már előre beviszi, és ezzel a fehérjével átprogramozza a mi sejtjeinket. Nos, ez már annyira erőltetett, hogy ezt már szinte lehetetlen elképzelni. Ez hülyeség. A fehérjemolekula egy makromolekula. Nem mikro, és nem is olyan kicsi, mint egy vírus, tehát nem atomméretű. Makró. Ez olyan, mintha egy ember megpróbálna felfújni egy ballont akkorára, mint a Hold. Ez is lehetetlen lenne. Csak senki nem gondolja végig! Teljes képtelenség biológiailag, fizikailag és kémiailag egyaránt. Ilyesmi nem működhet, ez bődületes marhaság. Ilyesmi nem lehet! Csak nem gondoljuk végig, mert vakon hiszünk abban, amit a többség mond. Ez nagy hiba.

De ott van ez a sok gyermekbetegség. Kanyaró, bárányhimlő stb. Azok micsodák, mert hiszen azokat vírusok okozták? Akkor csak létezniük kell a vírusoknak! Képzeljék csak el a következőt: vannak tehát olyan vírusok, amelyek felelősek ezekért a gyermekbetegségekért. Hogy csinálják ezt a vírusok? Megbeszélik egymás között, hogy elindulnak szerte a világba és megkeresik a gyerekeket? Hiszen a gyerekeket kell megfertőzniük, nem a felnőtteket. Csak a gyerekeket! Honnan jönnek ezek a vírusok? Hol bújnak meg időközben? Hogy viszik véghez azt, hogy időről időre meglátogatják a gyerekeket és kizárólag csak őket, persze mindig külön-külön, hiszen állítólag több fajta létezik belőlük, ugye a kanyaró, a bárányhimlő stb. Ezeknek pontosan kell tudniuk, hogy hol vannak a gyerekek! Majd utána el kell valahová tűnniük és keresnek másik gyerekeket. Ez vajon hogy működhet? Gondolják végig logikusan. Azt is, hogy hogy keletkeznek a gyermekbetegségek. Hogy annak mi az oka? Ezekről kutatásokat végeztünk. Ha érdekli Önöket, szívesen elküldjük a részleteket.

„De hát oltást adnak a gyerekeknek a gyermekbetegségek ellen, hiszen akkor kell, hogy létezzenek vírusok!”

Intenzív vizsgálatokat folytattunk az összes nemzetközi cég által gyártott oltásszérumokról, de vírust egyikben sem találtunk. Ellenben nagyon sok mérget találtunk bennük, nagyon mérgezőket és nagyon veszélyeseket is, sőt, állati sejtmaradványokat és hasonlókat.

Természetesen a baktériumok ellen és egyéb mikrobák ellen is vannak oltások. Ez korrekt, az ellen nincs kifogásunk. De az sem működik! Évtizedek óta ismert, hogy az immunrendszerünk a halott mikrobát nem annak ismeri fel, ami egykoron volt. Egyszerűen csak egy idegentestnek érzékeli, ami nem a szervezethez tartozik, megköti a vérben és a veséken keresztül kiválasztja. Tehát ha a vírusok léteznének is, eleve értelmetlen lenne az oltás, és ez közismert, csak elhallgatják, mert óriási nyereséget termel. Az oltóanyagot előállító cégek természetesen ismerik ezeket a tényeket. Azért rakják bele ezeket a mérgező anyagokat, hogy oltási reakció látszatát keltsenek, hiszen az immunrendszert nem érdekli a halott mikroba, minek következtében nem is lesz reakció. És ezek a mérgező anyagok gondoskodnak arról, hogy legyen reakció. Ez nagyon veszélyes a gyerekek esetében, hiszen az immunrendszerük még nincs kifejlődve teljesen. Ezek a mérgek gyakran oly mértékben megterhelik a fejlődésben lévő kis szervezetüket, hogy tartós idegi, sejt- és egyéb károsodást szenvednek. Mindez bele van kalkulálva a nyereség érdekében. A szülők azt hiszik, hogy ha a gyerek lázas, a szervezet éppen a halott mikrobák ellen küzd. Ez azonban tévedés és természetesen nagyon veszélyes. Sok gyermek szenved az oltások következményeitől, mint például idegi károsodás, az allergia, spasztikus bénulás, és sok egyéb betegségben évente világszerte több, mint 20 millió gyermek hal bele az oltások következményeibe. Ez köztudott, de senki nem beszél róla. Kérem, gondolják végig! Nagyon szívesen küldünk még több információt.

A világ néhány pontján, például Afrikában, Dél-Amerikában és Ázsiában nem léteznek ezek a gyermekbetegségek. Ott ezeket nem ismerik.

A vadon élő állatokat kevésbé érdekli az ilyen világjárvány. Nem hordanak maszkot, nem tartanak másfél méter távolságot egymástól, nincs is kijárási tilalmuk és mégsem szenvednek ettől a vírustól. Ez hogy lehet? Gondolják végig! Nem furcsa, hogy állítólag az állatoktól ered, de aztán a vírus úgy dönt, hogy:

„Nem, mégsem megyek vissza az állatokhoz, csak és kizárólag embereket fogok megfertőzni és az állatokat teljesen elkerülöm.”

Régebben is ugyanezt a forgatókönyvet használták. Volt már madár- és sertésinfluenza, milliárdokat költöttek oltásokra. Majd a madarak elrepültek, a vírusok elbúcsúztak tőlük, csak az embereket támadták. Annyira valószínűtlen és furcsa, és tulajdonképpen teljesen nyilvánvaló ez az évtizedes hazudozás! És mégis elhiszik az emberek, csak mert a fősodrású média ezt propagálja. Mert elhiszik, hogy a kormányok elsődleges célja az emberek jóléte. Hihetetlen, hogy ezt propagálva még ilyen intézkedéseket is hozhatnak. Milyen titok rejlik e mögött, hogy az emberek mindezt elhiszik? Az önrendelkezési jogról van szó, az életüket, a felelősséget az emberek már rég átadták az államnak, a hivataloknak stb. Az emberek nem gondolkodnak el ezen. Nem is akarnak.

„Majd mások gondoskodnak rólam, majd ők elintézik, nem is kell annyit gondolkodnom, hiszen mások megteszik, nem foglalkozom vele.”

Ez jelenleg a legfőbb probléma. Hogy nem gondolkodunk egyénileg, legfőképpen nem kritikusan. A legtöbb ember már nem is képes erre, de nem is törekednek rá. A nevezetes kognitív disszonancia már olyan mélyen gyökeret vert az emberekben, hogy nem akarnak mást, csak a maguk szent világát, amiben hisznek, minden jó úgy, ahogy van, nem szeretik hallani, hogy veszélyeztetve vannak. És az fáj, ha azon kell gondolkodni, hogy minden csak hazugság és hogy manipulálva vannak, ezt nem akarják. Megvan a saját kis világuk, a sörük a hűtőben, minden, amire szükségük van, autó áll a garázsban, van egy kis kertjük és ez elég nekik.

Hát nekünk ennyi nem elég. Ezt biztosíthatom önöknek. Miért elég ez önöknek? Az ipar örül annak, hogy az emberek úgy viselkednek, mint a tenyészállatok, ők fogyasztani akarnak:

„Csak vásárolják meg azt a sok vacakot, amit előállít az ipar és ne gondolkodjanak!”

Teljesen érdektelen számukra, hogy az emberek egészségesek-e vagy sem. Láttak-e már olyan hivatalt, amely a szupermarketek előtt áll és figyelmezteti az embereket arra, hogy melyik élelmiszer hat károsan az egészségére? Még a WHO-t sem érdekli, hogy valakinek veszélyben van az élete. Teljesen rendben van az, hogy az ipari nagyvállalatok kezében van a hatalom, és azokhoz nem nyúlunk. Az viszont már más, hogy megrendezzenek egy világjárványt azért, hogy még több járvány elleni szert lehessen eladni és hogy egyéb politikai célokat szolgáljanak. Felfoghatatlan, hogy ezt hagyják megtörténni. Bizonyára még sokan emlékeznek az ózon-történetre. Folyamatosan figyelmeztettek mindenkit, hogy nem szabad kimenni. Most az hová tűnt? Feloldódott, vagy mi? Hová tűnt a sertésinfluenza, az ebola, ami olyan nagyon veszélyes volt, hogy az egész világot elpusztítja? Aztán egyszer csak eltűnt. Oltás nélkül, amiről amúgy is tudjuk, hogy semmi haszna.

Tehát mi folyik itt tulajdonképpen? Megmondom önöknek, totális kollektív kognitív disszonancia van világszerte, mert az emberek egyszerűen már nem gondolkodnak logikusan. Ez is egy olyan tény, amely egy kutatás során került megállapításra. Mert az IQ az elmúlt 40 év alatt 20 ponttal csökkent. Vagyis hülyül a világ, és miért van ez így? Mert már senki sem akar gondolkodni. Az emberi agyat nem használjuk ki. Hagyják az emberek azt tenni magukkal, amit csak akarnak, mindent elhisznek, bárminek alávetik magukat, hagyják, hogy mások gondolkodjanak helyettük, idegen kézbe adják az életüket. És így természetes, hogy az agyi idegpályák elcsökevényesednek vagy megszűnnek, ha az agyi kapacitás nincs kihasználva.

Ezen sürgősen változtatni kell. Kezdjenek el gondolkodni! Kezdjenek el függetlenül gondolkodni! Éljék önállóan az életüket, saját magukért a felelősséget vállalva! Ha az emberek nem ébrednek fel és nem fordulnak 180 fokot, akkor az utódainkat néhány érdekcsoport már csak buta haszonállatként fogja tartani.

Prof. h.c. Dr. murt. Johannes Menser

www.international-medical-association.com

www.viribus-klinik.com

Forrás: “Viren, die profitabelste Erfindung aller Zeiten” c. videó    
Fordította: Kelemenné Dévényi Julianna/

Forrás:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük