Vírusszkeptikus konferencia elleni lépéseket kér Káslertől és Pintértől az orvosi kamara

 

A Magyar Orvosi Kamara elnöksége levelet küldött az egészségügyért felelős miniszternek és a belügyminiszternek, amelyben felhívják a figyelmet a lazuló járványvédelmi szabályokra (kiemelten a maszkviselési fegyelem csökkenésére), valamint az elharapózó vírusszkeptikus hangokra, amelyek érdemben képesek hátráltatni a járvány elleni védekezést.

2020 legerősebb szimbóluma: a nem hordott maszk

Nyilvános IQ-teszt, vagy az önként vállalt rabszolgaság bélyege? Hogyan lett a járvány elleni védekezés legolcsóbb és leghatékonyabb eszközéből politikai ügy és a rendszer elleni lázadás jelképe?

Kásler Miklóstól és Pintér Sándortól kifejezetten kérik, hogy vizsgálják meg a „jogi és hatósági eszközöket” azzal kapcsolatban, hogy péntekre nemzetközi círuszkeptikus konferenciát szerveznek Budapesten.

A MOK szerint az ilyen rendezvények, illetve az ott előadók egyéb megszólalásai „aláássák a kormányzati és tudományos törekvéseket a járvány visszaszorítására”.

A konferenciát a Magyarok Házában szervezik, annak fővédnöke a Magyarok Világszövetségének elnöke, Patrubány Miklós. A konferencia szervezői között feltűnik Gődény György, aki a „Normális élethez ragaszkodók” Facebook-csoport létrehozója, vírusszkeptikus patikus, aki a közösségi médiában rendre felszólal a szerinte túlzó intézkedések ellen. Gődény csoportjában már a saját leírásban rögzítik, hogy a Covid-19 „egy szezonális influenzánál is jelentéktelenebb”, hogy „tévedésen és szándékos hazugságokon alapul minden koronavírussal kapcsolatos médiahíresztelés”, és hogy „a halandóság nagy részét nem a vírus, hanem az ellenintézkedések okozzák”.

Illetve Tamasi József belgyógyász, alternatív gyógyász is, aki ellen a kamara már etikai vizsgálatot kezdeményezett áprilisban, mert szerintük álhíreket terjesztett. Tamasi például olyasmiket állít, hogy Németországban a félelemtől haltak meg idősek, nem a koronavírustól.

A MOK a levélhez hozzáfűzte, hogy határozottan kiállnak a tudományosan igazolt eredmények és konszenzus mellett, a WHO, a CDC, az ECDC és egyéb vezető egészségügyi szervezetek állásfoglalásai és javasolt intézkedései mellett.

Forrás: 24.hu

A levélre válaszolva:

Jogi lépéseket ez ellen nem lehet tenni, ugyanis a szabad véleménynyilvánítás joga megengedi, hogy beszéljünk az igazságokról. Még akkor is, ha egyeseknek ez fáj.

Tehát igazság szerint  jogi lépéseket ez ügyben nem lehet tenni, csak jogtalan diktatórikus cselekedeteket.

 

Oltásmentes Reménysugár Dr. Pócs Alfréd
Oltásmentes Reménysugár Dr. Pócs Alfréd

Oltásmentes reménysugár - Dr. Pócs Alfréd, Jakab István Nagy a bizonytalanság a koronavírus elleni oltás tekintetében. Mindenkinek magának kell dönteni Read more

A Hős Útja film – A Lélek Bátorsága
A Hős Útja film – A Lélek Bátorsága

[automatic_youtube_gallery type="video" video="k5-hXJkg0sY"] „A Hős Útja – A Lélek Bátorsága” egy olyan inspiráló film, ami elvezet minket a végső Hős Read more

VESZÉLYES GÉNTERÁPIA
VESZÉLYES GÉNTERÁPIA

ABSZOLÚT VESZÉLYES GÉNTERÁPIA  GÉNTERÁPIA Figyelmeztető szakmai vélemény. Minimum megfontolandó. -Miksa- Átvéve az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége - Vaccine Critics Life Protection Read more

Íme az Antikrisztus eljött
Íme az Antikrisztus eljött

Bill Gates például a vagyonát a járvány okozta válság alatt is több mint húsz százalékkal növelte tudta és hát természetesen Read more