WHO belső tényfeltárói információt szivárogtattak ki

WHO belső tényfeltárói információt szivárogtatnak ki Bill Gates, a GAVI és a Globális Vakcina Szövetség érinthetetlenségéről.
A videoban (lásd lent) Dr Füllmich és más jogászok beszélgetőpartnere Dr. Astrid Stückelberger. A tudós hölgy sok éven át kutatásokat folytatott, képzéseket tartott. Pályája kezdetén, az MA fokozat megszerzésekor a WHO-nál tevékenykedett. PhD fokozatot szerzett a lakosság idősödésének, egészségének kérdésében. Foglalkozott többek között mentális egészséggel, diagnózisokkal. Svájcba, Genfbe került a WHO kutatások keretén belül. Arra döbbent rá az évek folyamán, hogy a kutatások egyre inkább politikai célokat szolgálnak. Az 1990-es évektől egy svájci nemzeti programban vett részt, amely az idősödéssel foglalkozott. Tudományt kellett gyártani a politikusok részére megrendelésre. Tevékenysége során folyamatos kapcsolatban állt a WHO-val. Egyre inkább megvilágosodott a számára, hogyan működik a WHO. Kapcsolatba került politikusokkal, akik felkérésére részt vet az ENSZ nyílt napjainak szervezésében. Ez töltötte ki pályáját az 1990-es években. A 2000-es évektől a népegészségügy területén tevékenykedett. Pályája továbbra is összefonódott a WHO-val. Népegészségügyi tanfolyamokat tartott. Nemzetközi egészségügyi szabályozások témájában 2009-ben a Genfi Egyetem kérte fel, hogy a WHO keretein belül dolgozzon. Ez a dátum, 2009., egy nagyon fontos dátum lesz még a későbbiekben. A Nemzetközi Egészségügyi Szabályozás arról szólt, hogyan készítsük fel a nemzeteket egy nagy nemzetközi járványra. Ezen megbízán során egyre inkább azt vette észre, hogy nincsen meg a szándék arra, hogy az embereket magas szinten képezzék a készenléti tervek témájában arra, hogyan lehet elkerülni egy járványt és hogyan kellene hatékonyan, gyorsan cselekedni. Ez egy nagyon nemes, jó cél lehetne. A munka a WHO keretein belül éveken keresztül folytatódott szoros együttműködésben hires egyetemekkel és más szervezetekkel. 2013-ban a program további hosszabbításra került. Ekkor azonban a WHO bejelentette, hogy nincsen fedezete a programnak, Japán nem fizetett érte. Ekkor már egyre világosabb volt, hogy valami nincs rendben. Igaz, hogy Japánban ezek a programok nem futottak, de nem is az volt a lényeg, hogy minden országot érintsenek. Pályafutása során a Genfi Egyetem nyári tanfolyamain Dr Stückelberger a világ egészségügyi problémáival és az emberi jogokkal foglalkozott, különös tekintettel a nemzetközi egészségügyi szabályozásokra. A WHO egy jogásza ekkor arról tájékoztatta, hogy ilyen témában nem tarthat képzést. Teljesen érthetetlen volt Dr Stückelberger számára, hogy milyen alapon ad ilyen utasítást egy oktatónak, aki nem a WHO keretein belül végezte ezt a tevékenységét.
A nemzetközi egészségügyi szabályozásokat a WHO 2005-ben fogadta el és 2008-ban léptek hatályba. 2008-tól kezdve a WHO-nak az volt a célja, hogy ezek a szabályozások bevezetésre kerüljenek minden tagországban és ehhez képzésekre volt szükség. Svájc egy korrupcióval teli ország. Van egy nagyon fontos NEM kormányzati szervezet, a GAVI, oltások terjesztésével foglalkozó világszervezet, amelyet 1999-ben hoztak létre Bill & Melinda Gates alapítvány anyagi támogatásával. Teljes mentességet élvez minden területen. Ha a rendőrség kiszállna ellenőrzésre, nem nyúlhatnának a számítógépeikhez. Érinthetetlenek. Amikor elkezdődött a “járvány”, Dr Stückelberger Dél Koreában volt éppen. Már a bejelentéskor világos volt számára, hogy itt valami nincs rendben, az intézkedések nem felelnek meg a nemzetközi egészségügyi szabályozásoknak. Az elmúlt egy év során nem történik semmi más, mint ezen nemzetközi szabályozások megsértése. Dr Stückelberger most nemzetközi jogászokkal dolgozik együtt, mivel a segítségük nélkül esély sincsen rendet tenni.

A kötelezettségeket 194 tagállam írta alá. A WHO alkotmánya szerint, amint egy kötelezettség életbe lép, az jogilag kötelező. Ez automatikus. Nem kell külön elfogadni. Tehát a nemzetközi egészségügyi szabályozások jogilag kötelezőek a tagállamokra. Ezt nagyon sokan nem tudják. 2008-ban két ország, az USA és Irán fejezti ki fenntartását ezzel a helyzettel kapcsolatban. De ha jobban tanulmányozná bárki a dolgokat, rájönne, hogy a WHO mint egy társaság, egy ügynökség irányítja a tagállamokat. A nemzetközi egészségügyi szabályozás címén pedig jönnek a módosítások. A legutóbbit 2014-ben fogadták el és 2016-ban lépett életbe. Ezek a változtatások lehetővé teszik, hogy egészségügyi diktatúra alakuljon ki. Ezt tette lehetővé, hogy a WHO főtitkára saját maga hozzon döntéseket és a tagállamoknak pedig engedelmeskednie kell a törvény értelmében. Döntések születnek arról, hogy vakcinákat kell eladni, PCR teszteket kell eladni. Pedig nagyon sok egyéb megoldás is lehetne, amelyről nem hallani. Bill Gates már régóta a háttérben láthatatlanul irányította a dolgokat, de 2017-ben nyíltan is színre lépett. Kérvényezte, hogy a WHO Végrehajtó Testületének tagja legyen tagállamként. Ez egyszerűen döbbenetes, teljesen precedens nélküli. A Végrehajtó Testület még szavazott is róla. Hivatalosan nem szavazták meg. Nem hivatalosan azonban nem ez a helyzet. Bill Gates teljes érinthetetlenséget élvez. Ez is arra utal, hogy “tagállamként” tekintenek rá. Óriási vagyonnal támogatja a WHO működését. Dr Stückelberger feltételezi, hogy Bill Gates minden tagállamot megpróbált megvesztegetni, nagy a gyanú, hogy minden tagállammal ugyanazt a szerződést meg is kötötte saját maga, mivel hivatalosan a WHO nem szavazta meg Bill Gateset, mint tagállamot. Erre utal az is, hogy a SwissMedic, Svájc gyógyszerészeti felügyelete külön szerződést írt alá Bill Gates-szel és a WHO-val is. Ez teljesen abnormális. Belobbizta magát a WHO-ba, mint tagállam. Tehát ez az egy ember egy ország. Egy diktátor lehet, mivel hatni tud a többi országra. Mi is történik? A WHO, Bill Gates és egy adott ország az orvosi kezelések, vakcinációk témájában szerződéseket írnak alá. Már az alapvetően megkérdőjelezhető, hogy egy országnak miért kell szerződést aláírnia a WHO-val kezelések, oltások témájában. Ez is arra utal, hogy a WHO egy társaság, egy ügynökség. De hogy egy ilyen szerződést az országok még Bill Gates-szel is alárírjanak? Pont azzal, aki árulja is ezeket a termékeket? A WHO tehát elfogadja, hogy saját keretein belül van egy magáncég, amely egészségügyi termékeket árul, megmondja, hogy milyen kezelést kell adni az egyes országokban. Mivel a SwissMedic ezeket a szerződéseket aláírta és honlapjára fel is tette, feltételezhető, hogy az összes többi tagország is így járt el. Hiszen mindenki ugyanazokat a lépéseket teszi egy év óta heti szinten.
A GAVI-ra, Bill Gates-re teljes érinthetetlenség vonatkozik Svájcban. Nem kell adót fizetnie, bármilyen tevékenységet folytathat, bármilyen pénzügyi manővereket végezhet. Semmilyen bűnügyben nem lehet ellene nyomozást indítani. Még csak meg sem fosztható ettől a státusztól. Emögött a demokráciának a legcsekélyebb jele sincsen. Ilyen státusz 2009. óta létezik Svájcban. Ezek döbbenetes dolgok. Bárki nem kaphat ilyen lehetőséget. Nagyon magas szinten sem. Visszatérve a 2009-es dátumra. Amikor a módosítások kezdődtek a WHO-nál. Bill Gates ekkortól tevékenykedik aktívan a háttérben.
Hogyan lehet az embereknek, az országoknak ilyen óriási hatalommal bárkit is felruházni? Ennek nincsen legitimitása. Ha valaki óriási hatalomhoz jut, azzal automatikusan visszaél. Ez teljesen egyértelmű. Megvan az oka annak, hogy miért is van szüksége bárkinek óriási hatalomra.
Ezek az állomokon felül álló társaságok, személyek megkaparintották a hatalmat. Ugyanakkor semmilyen felelősségre vonási lehetőség, elszámoltathatóság vagy bármi más nem vonatkozik rájuk. Ezt a folyamatot meg kell állítani!
A járványhelyzetet mghatározza a halálozási arány és a betegek száma.

Világosan kell látni két dolgot, amely teljes mértékben meghatározza a jelen helyzetet. 2009. óta a WHO megváltoztatta a “járvány” fogalmát. Korábban akkor volt járvány, ha a halottak száma rendkívülien magas a betegek számához képest és ez az egész világra kiterjedt. Most gyakrolatilag semmi más követelmény nincsen a világjárvány bejelentéséhez, minthogy legyen egy egész világon elterjedt betegségünk. Gyakorlatilag bármilyen influenza, megfázás, nátha rögtön világjárványt jelenthet a vele járó intézkedésekkel együtt. Mindez a WHO kezdeményezésére történik. Ez a deffinició változás Bill Gates megjelenése után történt.
Egy másik jelentős változás az, hogy az immunitás is őj meghatározást kapott. Most az egyetlen immunitást adó valami az nem más, mint a vakcina!
Érdemes megjegyezni, hogy újabban a WHO 2 alkalommal is “Figyelem” címen felhívást adott ki 2020. December 7-én és 2021. Január 20-án. “Figyelemfelhívás PCR orvosi termékkel kapcsolatban”. Apró betűkkel leírják, hogy a PCR nem működik megfelelően a hevítési ciklusok miatt. Ugyanakkor nem állítják le a PCR-t. Egyrészt elismerik, hogy a PCR nem mutatja ki a fertőzést, ugyanakkor mégis erőltetik a használatát, mint egyetlen lehetőséget a fertőzés kimutatására. Az embereknek pedig el kellene kérni a laboroktól a hevítési fordulatszámot. Ez szándékos. Ha nem így lenne, akkor nem apró betűkkel említenék meg. Húzzák az időt, nem állítják le.
Jó lenne tudni, hogy mi a szerepe az ENSZ Főtitkárának és az Emberi Jogi Bizottságnak ebben az egészben. Lehet attól tartani, hogy az ENSZ részt vesz ebben az egész folyamatban. Ha nem így lenne, akkor miért nem léptek fel eddig egy alkalommal sem a Covid témában? Hallgatnak az egyházak, senki nem mondja, hogy másként is lehetne, álljunk már meg! Meg kell állítani ezeket a bűnözőket. Teljesen világos a kép.

El lehet gondolkozni, hogy milyen szinten függnek össze a dolgok. Egy teljesen világos, hogy nem Magyarország szintjén csupán. Dr Füllmichnek is fejtörést okoz a videoban, hogyan lehet ebből kimászni.

Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük