Wuhani Virológiai Intézetben végzett kutatás „megerősíthette a vírust a globális járványt kiváltó verzióig

Grassley szenátor: “Nekünk, az embereknek abszolút jogunk van tudni mindent, amit az amerikai kormány tud a vírus eredetéről”

Chuck Grassley, az iowa-i szenátor szerint a koronavírusokkal kapcsolatos, a Wuhani Virológiai Intézetben végzett kutatás „megerősíthette a vírust a globális járványt kiváltó verzióig”.

 

Chuck Grassley szenátor (R-Iowa) a szenátusban kritizálta Dr. Anthony Fauci-t, amiért rosszul kezelte az adófizetők pénzét, amelyet a kínai Wuhan Virológiai Intézet “kockázatos és halálos víruskutatásának” finanszírozására használt fel, amint az az alábbi videón látható.

Grassley szerint a hangsúlyt jogosan helyezték át a vírus eredetének megértésére.

Azt mondta:
” Az emberek, akiket az Egyesült Államokba küldtek, nem tudják, hogy mi a helyzet:

“Nekünk, az embereknek abszolút jogunk van tudni mindent, amit az amerikai kormány a vírus eredetéről tud”.

Grassley május 8-án levélben fordult a Nemzeti Hírszerzés igazgatójához és Xavier Becerrához, az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériumának miniszteréhez, amelyben tájékoztatást kért azzal kapcsolatban, hogy a kormány mit tudott a COVID-19 eredetéről.

Grassley elmondta, hogy olyan értesüléseket kapott, amelyek “nagyon komoly aggodalmat” keltettek, ami tovább erősíti meggyőződését, hogy a COVID eredetével kapcsolatos vizsgálatok “nem hagyhatnak hátra egyetlen követ sem”.

A levélre válaszul Grassley azt mondta, hogy a Nemzeti Egészségügyi Intézetek azt állították, hogy nem finanszírozták a koronavírusokkal kapcsolatos gain-of-function kutatást. Az új bizonyítékok azonban kétségbe vonják ezeket az állításokat, mondta Grassley.

Fauci és egysége 3,4 millió dollárt biztosított az EcoHealth Alliance-nek, amely 600 000 és 826 000 dollár közötti összegű szubtámogatásokat adott ki a Wuhan Labnak a denevérkoronavírusokkal kapcsolatos kutatások finanszírozására, mondta Grassley.

“Ez a kutatás megerősíthette volna a vírusnak azt a változatát, amely a globális világjárványt okozta” – mondta Grassley.

Grassley szerint Fauci állítása, miszerint nem tudta bizonyossággal garantálni, hogy milyen kutatások folytak Wuhanban, “teljes képtelenség”.

Grassley szerint:

“Az adófizetők elvárják a szövetségi kormánytól, hogy tudja, mit vesznek meg a pénzükből. A kongresszus elvárja, hogy a szövetségi kormány szigorú felügyeletet gyakoroljon, különösen akkor, amikor a finanszírozott kutatások rendkívül fertőző és halálos vírusokkal kapcsolatosak”.”

Forrás: https://childrenshealthdefense.org/defender/senator-chuck-grassley-absolute-right-know-origin-covid-virus/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük