A holland oltássérülés-bejelentő központ a Nemzetközi Büntetőbírósághoz fordul

A holland oltássérülés-bejelentő központ a Nemzetközi Büntetőbírósághoz fordul
október 12. 2021

Forrás:

 

Augusztus végén Hollandiában elindult egy független jelentési központ a Covid-oltásokkal kapcsolatos oltási sérülésekkel és halálesetekkel kapcsolatban (a Report24 beszámolt róla). A cél az volt, hogy megvizsgáljuk a beérkező jelentéseket, és összehasonlítsuk azokat a Lareb adatbázis hivatalos mellékhatás-adataival. Már korán világossá vált, hogy a független jelentési központhoz sokkal több bejelentés érkezett, mint amennyit a hivatalos adatok tükröznek. De a hatóságok nem akarnak tudni róla semmit.

Augusztus 21. és október 8. között (az adatgyűjtés vége) a Covid vakcinákkal összefüggésben 2 204 halálesetet és 2 835 súlyos egészségkárosodást regisztráltak. Az értékelés után a Bizottság által felkért szakértők számára egyértelművé vált: a vakcinák nem biztonságosak. Az oltásokat ezért azonnal le kell állítani.

A holland kormány és a hatóságok azonban nem veszik tudomásul a Bizottság munkáját. A bejelentett esetek vizsgálatát az úgynevezett Lareb rendelkezésére bocsátották, amely hivatalosan felelős a védőoltások mellékhatásainak nyilvántartásáért. A bizottság szerint azonban ott sem kíváncsiak a vakcina aránytalan kockázataira utaló jelekre.

Ezért a bizottság most a Nemzetközi Büntetőbírósághoz fordult a bejelentett halálesetekkel és súlyos egészségkárosodásokkal kapcsolatos összes bizonyítékkal és vizsgálattal. A hatóságokkal és a Larebbel folytatott levelezést is elküldték. Az ICC október 4-én igazolta a kézhezvételt: most már nem tudni, hogy megindul-e a vizsgálat, vagy a bizottság szakértőinek figyelmeztetései itt is süket fülekre találnak.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük