Egy quebeci tévéműsor a gyerekeket propagandaeszközként használja fel az oltatlanok üldözésére

MONTREAL (LifeSiteNews) – Egy québeci tévéműsort azzal vádoltak, hogy propagandaeszközként használja a gyerekeket, mivel két gyerek is szerepelt benne, akik a kényszeroltások mellett érveltek, és arra biztatták az embereket, hogy hívják a rendőrséget az oltatlanokra.

A gyerekek, egy fiú és egy lány, a megdöbbentő megjegyzéseket egy québeci tévéműsorban, a La Semaine des 4 Julie című műsorban tették egy január 18-án sugárzott részben.
Julie Snyder műsorvezető a nyaralásról és a légi utazásról szóló beszélgetés során vetette fel a COVID vakcinák témáját. Érdeklődött a gyerekek oltási státuszáról, mire azok azt válaszolták, hogy mindketten kaptak egy-egy adagot.

Snyder ezután megkérdezte a gyerekeket, hogy támogatják-e a kötelező védőoltást, amire mindketten egy hangos “igen!” válaszoltak.

” Olyan, mintha megfúrtam volna őket” – jegyezte meg büszkén a tanárnőjük.

A legmegdöbbentőbb megjegyzések akkor hangzottak el, amikor Snyder megkérdezte a gyerekektől, hogy mit kellene tenni azokkal, akik nem akarják beoltatni magukat.

“Ki kellene hívni a rendőrséget [rájuk]” – válaszolta a kisfiú. Válaszát Snyder és a műsor többi vendége helyeselte.

A fiatal lány azzal érvelt, hogy az oltatlan emberek “sok embert veszélybe sodornak”.

“Azt kellene tennünk, amit a kormány most tesz” – mondta. “Apránként kellene mindent elvágnunk tőlük, amíg be nem adják a derekukat és be nem oltatják magukat”.

A közönség vastapsban tört ki ezekre a megjegyzésekre, és Snyder még azt is felvetette, hogy a gyerekek politikai karriert futhatnának be.

“Úgy tűnik, ma este köztünk vannak a jövő politikusai” – mondta lelkesen.
A botrányos megjegyzések nagy vitát váltottak ki Québecben. Sokan a La Semaine des 4 Julie Facebook-oldalán adtak hangot megdöbbenésüknek és dühüknek.

Egyesek azzal vádolták a műsort, hogy a gyerekeket arra használja fel, hogy kormánypropagandát terjesszen, és gyűlöletet és diszkriminációt keltsen a be nem oltottakkal szemben.
A negatív reakciók száma arra késztette a műsor házigazdáját, Julie Snydert, hogy szerda este nyilvános bocsánatkérést tegyen közzé a Facebookon.

“Múlt kedden hibát követtem el, amikor megkérdeztem a gyerekeket, hogy mit gondolnak az oltásról. Elnézést kérek azoktól, akiket ez sértett. Őszintén sajnálom” – állt a bejegyzésben.

A La Semaine des 4 Julie-nak már van múltja, ha az oltatlanok ellen tett ellentmondásos megjegyzésekről van szó, hiszen ebben a műsorban Justin Trudeau kanadai miniszterelnök tavaly szeptemberben egy interjúban “rasszistáknak”, “nőgyűlölőknek” és “szélsőségeseknek” nevezte az oltatlanokat.

A klip vírusként terjedt a közösségi médiában, és azóta erős kritikát váltott ki mind a politikusok, mind a polgárok részéről.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük