Bill Gates oltási szövetsége a GAVI, diplomáciai mentességet élvez Svájcban

Bill Gates oltási szövetsége, a GAVI diplomáciai mentességet élvez Svájcban

Svájcban a GAVI Szövetség (Globális Védőoltások és Immunizációs Szövetség) bármit megtehet. Kizárt az ügyészség és képviselőik, köztük például Bill Gates letartóztatása. Indok: kiterjedt szerződéses megállapodás a Svájci Szövetségi Tanáccsal 2009-től.

A szövetséget 2000. január 29-én alapították a Davosi Világgazdasági Fórumon azzal a céllal, hogy ellensúlyozzák a világ legszegényebb országaiban a stagnáló, sőt egyes esetekben akár csökkenő oltási arányokat, amelyek az 1990-es évek óta stagnálnak. 2009. június 23-án megállapodást kötöttek a Svájci Szövetségi Tanács és a GAVI között a GAVI svájci jogállásának szabályozásáról. Visszamenőlegesen 2009. január 1-jén lépett hatályba.

… a GAVI működhet a helyiségeiben, anélkül, hogy a bűnüldöző szervek vagy más svájci hatóságok hozzáférhetnének hozzá: „A GAVI Szövetség által saját céljaikra használt épületek vagy épületrészek és a szomszédos helyiségek sérthetetlenek, függetlenül az uralkodó tulajdonjogtól . A svájci hatóságok egyetlen képviselője sem léphet be a GAVI Szövetség ügyvezető igazgatója vagy az általa kijelölt személy kifejezett beleegyezése nélkül. A GAVI Szövetség archívumai, valamint a hozzá tartozó vagy általában a birtokában lévő összes dokumentum és adathordozó bármikor és bárhol sérthetetlen. ”

A GAVI tulajdonában lévő ingatlanok érvényesítése a lehető legteljesebb: „Az épületek vagy épületrészek, a hozzájuk tartozó földterületek és a GAVI Szövetség tulajdonában lévő vagy az általa céljai érdekében használt eszközök függetlenek a helyüktől és tulajdonosuk mentesül a következők alól: a ) bármilyen igénybevétel, elkobzás vagy kisajátítás; b) bármilyen típusú kizárás, egyéb hivatalos kényszerintézkedések vagy az ítéletet megelőző intézkedések, az (1) bekezdésben előírt esetek kivételével. ”

Ezenkívül az Allianz jórészt adómentes Svájcban.

A 21. cikkben azonban a megállapodás egyértelművé teszi: „Az e megállapodásban előírt kiváltságokat és mentességeket nem azért nyújtják, hogy személyes előnyöket teremtsenek a kedvezményezettek számára. Kizárólag a GAVI Szövetség tevékenységének szabad lebonyolításának és tisztviselőinek teljes függetlenségének biztosítására szolgálnak a GAVI Szövetség számára végzett munkájuk során, minden körülmények között. ”

https://2020news.de/bill-gates-impfallianz-gavi-geniesst-diplomatische-immunitaet-in-der-schweiz/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük