Eugenika a vakcinák és a “szép új világ”

AZ EUGENIKA, A VAKCINÁK ÉS A  „SZÉP ÚJ VILÁG „ – rend…….

  1. júliusában Németországban hoztak egy törvényt az egészségügyi rendszer egyszerűsítéséről. Ennek keretében genetikai és „fajhigiéniai” információs központokat és egészségügyi irodákat hoztak létre. A törvény leírta az emberek bejelentésének, értékelésének a folyamatát is,  akiket aztán a „Genetikai  egészségügyi bíróság”-ra  küldtek,  ahol a sterilizálásról született döntés.

Azt az információt,  hogy valaki genetikailag beteg-e ,  rutin információszerzés keretében gyűjtötték az orvosi rendelőkben és a jóléti hivatalokban. Standard kérdőíveket készítettek a tisztviselők a „Dehomag” segítségével,  amely az 1930-as években az IBM leányvállalata volt.

Hamburgban az orvosok a Központi Egészségügyi Útlevél Archivumnak adták tovább az adatokat az emberekről  “Az élet egészséggel kapcsolatos teljes megfigyelése” keretében . A megfigyelés során  információt gyűjtöttek az orvosoktól,  bíróságoktól ,  biztosító társaságoktól,  sport kluboktól,   a katonaságtól,  laboratóriumoktól,  iskoláktól stb. Az információkért cserébe előnyökhöz juthattak szolgáltatók . A hitleri Németországban így kezdődött a válogatás , az „ egészségjavítás”  álarca mögé bújtatva , és lettek a kezdeti próbálkozásoknak később súlyos következményei , ahogy azt a történelemből már ismerjük , – ha másról  nem, – de Mengele doktor gyermekeken és felnőtteken végzett kísérleteiről mindenki hallott !

Ugyanebben az időszakban egy orvos, és egy pszichiáter : Kraepelin és Rüdin mindketten lelkesen támogatták azt az elméletet,  miszerint a német faj túlságosan „háziasodottá” vált,  és ezáltal a mentális betegségek és más állapotok magasabb szintjévé fajult.  A degeneráltságtól való félelmek akkoriban nemzetközileg kissé elterjedtek voltak,  de Rüdin mértéke egyedülálló lehet,  és karrierje kezdetétől fogva folyamatos erőfeszítéseket tett annak érdekében,  hogy kutatása politikai cselekvéssé váljon. Ismételten felhívta a figyelmet a betegek és a fogyatékkal élők pénzügyi terheire.

Rüdin kidolgozta a mentális rendellenességek “empirikus genetikai prognózisának” koncepcióját . Ő tette közzé a genetika és a skizofrénia összefüggésének kezdeti, meghatározó eredményeit.

Rüdinre nagy hatással volt  sógora,  és hosszú ideig barátja és kollégája,  Alfred Ploetz ,  akit a „faji higiénia atyjának „ tartottak , melynek alapjait már 1895 –ben megalkotta .Ez volt  az eugenika ,  amelyet a társadalmi darwinizmus ihletett és amely nemzetközi viszonylatban is népszerűvé vált,  csakúgy,  mint a pszichiátriai betegek önkéntes vagy kötelező sterilizálása, a kezdetekben, még Amerikában . Rüdin később külön épületet és kibővített tanszéki költségvetést kapott , elsősorban az amerikai Rockefeller Intézet finanszírozásával

Az intézete hamarosan nemzetközi hírnévre tett szert vezető pszichiátriai kutatásokként,  ideértve az örökletes genetikát is.

Amit Németországban elkezdtek abban az időkben,  nem volt más, mint az „eugenikai” kísérletezések kezdete !

Ez maga  a  fajnemesítés elmélete ! Kezdetei az ókori Görög Birodalomban,  Spártáig vezetnek vissza, amikor is a beteg, életképtelennek minősített csecsemőket ledobták a Taigetos-ról a mélybe .Hogy tudatában voltak-e vagy sem, mit csinálnak,  azt nem tudhatjuk,  de az oka a közösség gyengítésének megakadályozása  volt, amit a harcos nép nem engedhetett meg magának . Ezt az ókori népi szokást vette elő a modern korban néhány ember, -köztük Claus Schwab, és Bill Gates,  és “eugenika elmélet” néven került be a köztudatba,  azt hirdetve,  hogy védeni kell az emberi fajt az elkorcsosulástól , a “fajnemesítés” segítségével, ami jelenti a “vérfrissítés” módszerét , a tudatos szelekciót, és a genetikai hibák kijavításával az élő szervezet tökéletesebbé tételét is !

Ezt az elméletet alkalmazták az említett időben több helyen, és módon is, eleinte csak a fogamzóképesség blokkolásával, akár műtéti úton is, sokszor az alanyok tudta és beleegyezése nélkül,  de bizonyos “gyógyszerek ” használatával is végeztek végleges meddővé tételt . A rendszerváltás előtt nálunk is alkalmazták bizonyos esetekben, majd az “élethez való jog” erősödésével a kibukott botrányok után megtiltották a beavatkozást , és komoly büntetést, szankciókat szabtak ki rá a törvények szigorításával .

A modernkori “eugenika” újbóli felbukkanása a rohamosan fejlődő gyógyszerészeti,  genetikai és technikai kutatásoknak,  és ezek eredményének köszönhető . Hirdetői a génkezelések,  génmanipulációk segítségével ígérnek hosszabb,  egészségesebb életet az embereknek , és a gyógyíthatatlan,  genetikailag öröklődő, de mára már a szerzett , nem genetikai okokra visszavezethető betegségek gyógyítása is ígéreteik közé került . A kezelések kísérleti alapon, egyedi engedélyezéssel folynak alig 20 éve, ez idő alatt a hatékonyság javult ugyan, de még csak 40 % körüli az esélye a végleges, teljes gyógyulásnak .Az eddigi adatok azt jelzik,  hogy több volt a kudarc, mint a siker,  a génkezelések csak kb 3%-a kapott szélesebb körben alkalmazási engedélyt,  több kutatás el se jutott a kísérletek 3. fázisáig , mert már az állatkísérletek során kiderült,  hogy súlyos mellékhatásai vannak:  hirtelen halálok,  meddőség,  tartós, károsító  genetikai , és rákos elváltozások, különböző szervi károsodások , vagy súlyos allergiás reakciók  alakultak ki

Az emberi genom módosítása jelenleg orvos-etikai okból szigorúan korlátozva , de leginkább tiltva van ! A mai “eugenikusok” ezt a szabályozást megkerülve , és kihasználva a “járvány ” okozta “egészségügyi veszélyhelyzetet”, – ügyesen előhúzták ezeket a kísérleti technológiákat , mert a sürgősségi eljárás most lehetőséget adott nekik a gyorsított engedélyezésre , – és védőoltásnak álcázott “vakcinák” formájában lehetőséget szereztek kísérleteik több millió emberre való kiterjesztésére, amitől nem kevés profitot , és az új  kezelések széles körű engedélyezését remélik . Ennek vagyunk most az elszenvedői, valójában egy nagy , és etikátlan,  alapból tiltott “emberkísérlet” közepébe kerültünk az “mRns,  “vírus-vektor” és GMO -sejteket tartalmazó vakcinák felbukkanásával,  amiket ráadásul mindenféle aljas trükközéssel,  rémisztgetéssel és bujtatott kényszerítéssel akarnak ránk erőszakolni Bill Gates és társai , akiknek már a szülei is a fajnemesítést szorgalmazták ! Jelen pillanatban ott tartunk,  hogy már csecsemőkön,  gyermekeken is elkezdték a kísérleteket , aljas módon kihasználva a családok rossz anyagi helyzetét …..

A sok millió kísérleti alany nagyon is jól jön nekik a génmódosító technikák további tökéletesítésére,  a tapasztalatszerzés milliárdos haszonnal kecsegtet, és a “fajnemesítés” is képbe kerül,  mert hitük szerint egy végleges génmódosító vakcina létrehozásával örökre kiküszöbölhető minden, vírusok okozta járvány . Az már mellékes,  hogy mennyien fognak belehalni,  azonnal,  vagy csak évek múlva,  a hangsúly egy erős és ellenálló “emberfajta”  / GMO / létrehozásán van , minden egyéb csak járulékos veszteség !

A tiltott emberi génmódosításban jelenleg Kína jár elöl,  a hírek szerint már megszülettek az első GMO-csecsemők, akik immunisak a HIV-vírusra, de “szuperkatonák” létrehozásáról is olvashattunk már, akik erősebbek,  ellenállóbbak,  kitartóbbak és gyorsabbak az átlagembereknél ! Ha nem tudjuk megállítani az “eugenikusok” törekvését , hamarosan egy lecsökkentett létszámmal,  egy “Szép Új Világ”- ban találhatjuk magunkat,  ahol az abnormális lesz a normális, az emberek életfunkcióit chipek és nanobotok figyelik és szabályozzák,  a megfigyelésünk megszokott és természetes dolog lesz, része a mindennapjainknak , a házassághoz , gyermekszüléshez a “társadalmi pontjaink” alapján kaphatunk engedélyt , nem lesz magántulajdonunk,  de mindent megkapunk a “szuperállamtól” , amire szükségünk van , hogy életünk során a hasznára lehessünk ,  az irányítás és  törvénykezés a “Világkormány” feladata lenne , az élelmezést, árutermelést, egészségügyet hatalmas állami monopóliumok uralnák,  az éghajlatra a “geomérnökség” figyelne,  megszűnnének a vallások, és a nemzetállamok a “nagy egyenlőség és egyformaság” uralkodna minden területen , a gépek és a “dolgok internetje” gondolkodna helyettünk az “okos dolgok” segítségével , – és lenne mindez a “fenntartható fejlődés” jegyében !

Őrült pszichopaták bújtak elő rejtekükből , hogy a gyógyítás álcázó leplét húzzák gyilkosságaikra ?

Vagy csak folytatják, amit elkezdtek, – de most már nagyban ?

„ A történelem ismétli önmagát”?

ENGEDJÜK,   HOGY ÍGY LEGYEN ???

/ A Korona Igazsága /

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük