Sucharit Bhakdi professzor videó üzenete 2021 Augusztus

“A mai jó hír az, hogy olyan tudományos publikációk jelentek meg, amelyek véget vetnek ennek az egész narratívának. Eddig elhitették az emberekkel, hogy a SARS-CoV-2 vírus annyira új, hogy az immunrendszerünk nem fogja felismerni, és ezért amikor szükség lesz rá, az immunrendszer nem fog időben reagálni az antitestek termelésével, amelyek megmenthetnék az életünket, és ezért kell beoltani magunkat. Ezért kell az egész világot beoltani.

Az elmúlt hetekben megjelent tudományos publikációk, véget vetnek ennek a narratívának, mert kiderült, hogy a SARS-CoV-2 vírus és leszármazottai nem különböznek annyira a régi, normális koronavírusoktól, hogy az immunrendszer ne ismerné fel őket.

Ezt próbálom megmagyarázni ezzel a táblázattal itt.

Ez az immunrendszer, és az immunrendszer sokféle összetevőt tud készíteni. Az egyik ezek közül az antitestek, amelyeket az immunrendszer akkor hoz létre, amikor egy új vírusellenféllel találkozik.
Attól függően, hogy az immunrendszer emlékszik-e arra, hogy már látta ezt a vírust, vagy sem, a válaszlépés lassú lesz. Az első válasz mindig lassú, körülbelül négy hétig tart, amíg az antitestek létrejönnek, és ezeket az antitesteket IgM-nek, immunglobulin M-nek nevezik. Ha azonban az immunrendszer már látta ezt a vírust korábban, és emlékszik rá, mert az immunrendszernek van memóriája, akkor gyorsan más antitesteket termel, amelyeket IgG-nek és IgA-nak neveznek. Ezek az emlékeztető antitestek.
Ezek az antitestek alapvetően két funkciót látnak el. Az egyik funkció az, hogy ha egy vírus az, ami ellen az antitesteknek küzdeniük kell, akkor az antitestek megpróbálják megakadályozni a vírus bejutását a sejtbe. Ez az, amit a korona ellenes antitesteknek kellene tenniük. Védő antitesteknek nevezik őket, mert megvédik a sejtet attól, hogy a vírus megfertőzze. Ha azonban a sejt mégis megfertőződik, akkor a háttérben ott vannak a limfociták, amelyek kijönnek, és felismerik, hogy a sejt fertőzött, és ezeknek a gyilkos limfocitáknak az a feladatuk, hogy megöljék a sejtet.
Amint a sejt elpusztul, a vírusgyár megsemmisül, a vírus nem tud többé termelődni, Ön pedig felkel és visszamegy dolgozni. Az antitestek másik funkciója, fő funkciója az, hogy ha az antitestek egy baktérium vagy egy gomba ellen irányulnak, akkor ezek az antitestek a baktériumhoz kötődnek, és ez az immunrendszer egy másik ágának aktiválódását okozza.
Ez az úgynevezett komplement, mert kiegészíti az antitestek és a leukociták hatását. A leukociták falósejtek. Ezek olyan sejtek, amelyek a vérben vannak, és állandóan keringenek, arra várva, hogy ezek a baktériumok a vérbe kerüljenek, ilyenkor az antitestek megjelölik, bevonják őket, ekkor jönnek a leukociták és megeszik azokat. Így te védve vagy az antitestek által a baktériumokkal szemben.

Az immunrendszernek tulajdonképpen két fő ága van. Az egyik a limfociták, amelyek a vírusok és a vírusfertőzött sejtek ellen irányulnak, a másik pedig a leukociták, amelyek a baktériumok ellen irányulnak. Olyan ez, mint a haditengerészet és a légierő. Légierő; haditengerészet, és mindkettő nagyon halálos. Elintézik az összes vírust, amivel szembesülsz, és az összes baktériumot normál esetben.
A kérdés most az, hogy az immunrendszerünk valóban vak-e az úgynevezett “új” SARS-CoV-2 vírus kérdésére. Erre nagyon egyszerűen lehet válaszolni. Ehhez azt kell tennünk, hogy befecskendezzük ezt a vírust vagy a vírus génjét a szervezetbe, és megnézzük, hogy az immunrendszernek mennyi időbe telik, amíg antitesteket termel a gén ellen. Ezt három független amerikai kutatócsoport végezte el az elmúlt hetekben és tette közzé. Mindenki megnézheti ezeket a kutatási papírokat, és mindenkinek meg kellene néznie ezeket a papírokat, mert két kérdés merül fel. Először is, gyors vagy lassú volt az antitestválasz.
Ez gyors lenne (IgG, IgA), ez pedig lassú (IgM). 30 nap; 10 nap, vagy akár 5 nap. Ha gyors lenne, akkor az antitestek a megfelelő címkét viselnének IgG, IgA, vagy rossz a címke? Mit gondolsz?

Az amerikaiak minden nap megmérték, a vérben az antitestek megjelenését. Azok az emberek, akik azt mondják, hogy oltassátok be magatokat, azt fogják mondani, hogy persze, hogy IgM antitestek voltak, mert ez láthatatlan volt számukra, de a tény az ellenkezője. Minden csoport megállapította, hogy mindenki, akit beoltottak, IgG és IgA antitestekkel reagált az oltást követő napokon belül, ami abszolút bizonyíték arra, hogy ez egy emlékező válasz valamire, amit az immunrendszer felismert.

“Hogyan lehetséges ez?” A válasz nagyon egyszerű. Nézd, ez a vírus megragadó keze. Ez a tüske, és a tüske azért van ott, hogy megragadja a sejtetek ajtajának kilincsét, hogy bejusson. Az antitest jön, és bepréseli magát az állkapocsba, mint a krokodil, a száj nyitva van, megakadályozza a krokodilt abban, hogy becsukja a száját. Ez persze nem teljesen helyes, de képként jó.
Ez a kulcs, ami a szájba kerül, természetesen nem tökéletesen illeszkedik, így egy-két dolgot megváltoztathatsz rajta, és még mindig be fog menni. Ez a különbség a koronavírusok és az influenzavírusok, az igazi influenza között, ami valóban világjárványokat okozott, mert az influenzavírusok teljesen meg tudják változtatni az egész kezet, hogy a kéz hirtelen így nézzen ki, és akkor az antitestek nem férnek bele.

Erre a koronavírusok soha nem képesek. Nem tudnak. Csak az ujjak alakját tudják megváltoztatni, és ez nem elég ahhoz, hogy becsapják az immunrendszert. Ez ilyen egyszerű. Ez az összes változatra vonatkozik, tehát felejtsd el, ha valaki azt mondja, hogy nem vagy immunis a változatok ellen. A helyzet persze az, hogy az immunrendszer nem pazarol. Az antitesteket egy szekrényben tartja, ahogyan neked is van pénzed a bankban. Nem dobálod ki a pénzt a zsebedből, hanem akkor veszed ki a bankból, amikor szükséged van rá. Ez történik az immunrendszerrel is.
Csodálatos módon egy másik publikáció, amely Dániából származik, kimutatta, hogy a SARS-CoV-2-vel való valódi fertőzések pontosan ugyanezt teszik.Ami azt jelenti, hogy mindenkinek, akinek volt már egy fertőzése, még akkor is, ha tünetmentes volt védett. Hogy nincs tüneted, a vírus attól még csak bejut a torkodba, egy kicsit szaporodik és újra legyőzi a szervezet, még akkor is, ha az immunrendszer IgG és IgA antitestek termelésével válaszol, ami azt jelenti, hogy a pénz a bankban van.

Ez azt jelenti, hogy a nyáj immunitás már jelen van, de kincsként zár alatt tartják, de bármikor mozgósítható, amikor csak akarják. Ez olyan, mint a kutya és a gazdája. A kutya az immunrendszer, a gazda ebben az esetben a vírus lenne. Abban a pillanatban, amikor a vírus a ház közelébe kerül, visszaér, a kutya megérzi, hogy jön a vírus, elkezdi csóválni a farkát, ugatni kezd, kibocsájtja az antitesteket, hogy köszönjön a „gazdának”.
Ez a vírus mindig először a bejárati ajtón keresztül jut be, a torkodba, és napokig tart, amíg elszaporodik, és ha a torkodban elszaporodik, az nem számít, csak akkor öl meg, ha eljut a tüdődbe. Most már tudjuk, hogy ez az idő elég neked és nekem vagy bárkinek, mert a dánok kimutatták, hogy az emberek több mint 99%-ában ez a kincs működőképes. Nekik megvolt/van ez a kincsük, és képesek voltak mozgósítani az IgG és IgA antitestek segítségével (az immunrendszert), még akkor is, ha a vírus csak a torokban volt.
Hát nem csodálatos hír ez? Azt hiszem, ez arra késztet bennünket, hogy

ismerjük fel, hogy elengedhetjük a világjárványtól való rettegést, és visszatérhetünk egy csodálatos világba, visszatérhetünk barátainkhoz, szeretteinkhez, kezet foghatunk velük és örülhetünk. A világjárvány sem létezik, mint egy halálosan veszélyes új betegség.

A második hír, amit nektek tudok mondani, az az, hogy ez nem csak azt eredményezi, hogy az oltás szükségtelenné válik, hanem azt is mondja, hogy ha az oltás bármilyen veszélyt hordoz magában, akkor le kell állítani, mert nincs haszna. Ha csak veszélyt tartalmaz, akkor az orvosok és a hatóságok kötelessége, hogy ne vállalják fel az oltást.
Hadd mondjak valami nagyon, nagyon riasztó dolgot, olyannyira riasztó, hogy ez a hír legalább olyan fontos, mint a jó hír. Ez is a most megjelent kiadványokból származik. Visszatérünk erre a grafikonra itt. Említettem,hogy a„beoltottaknál” azt találták, hogy az IgG és IgA antitestek azonnal megjelentek.Ezután vártak még két-három hetet, majd adtak egy második oltást az embereknek. És mit láttak? Azt látták, hogy az IgG és IgA szintek azonnal tovább emelkedtek, amire (egy következő) emlékeztető „oltásnak” kellene szolgálnia.
Azonban most nagyon figyeljetek, nézzétek meg ezt, ez egy érfal, ez a véretek, most már tudjuk, hogy a testetekbe befecskendezett gének bejutnak a véráramba, és most már teljesen biztos, hogy ezek a gének az érfalban lévő sejtekbe fognak bejutni, mert ezek azok a sejtek, amelyekkel érintkeznek. Mi történik, amikor az érfalakat bélelő sejtek elkezdik termelni ezeket a tüskéket? A tüskéket akkor a sejt termelni fogja, és azok a sejtfelszínről a véráramba nyúlnak.
Ezeket a sejteket fel fogják ismerni a limfociták, amelyek azért vannak, hogy megöljék azokat a sejteket, amelyek a vírust vagy a vírusfehérjét termelik. Bármilyen vírusfehérjét. Ezek a limfociták támadást indítanak az érfalak ellen. Ez az első út a vérrögképződés felé, ami, mint tudjuk, mindenhol a világon megtörténik.
Az elején, az első oltás után ez komoly veszély, és már önmagában is szörnyű, ha a gyilkos limfociták elkezdenek ölni, de ekkor, az első 7-10 napban még nincsenek ellenanyagok. Még nincsenek antitestek. Három vagy négy hét elteltével azonban már antitestek tömegei vannak mindenütt a véredben, és ha meg mered ismételni ezt az egészet, és elkezded ezeket a tüske fehérjéket ismét a véredbe juttatni, akkor Isten segíts, mert most már nemcsak a gyilkos limfociták fognak támadni, hanem az antitestek és a komplement és a leukociták is támadni fognak, azt gondolva, hogy a sejtjeid, amelyek ezeket a tüskéket termelik, baktériumok, és megpróbálják megenni az érfalsejtjeidet.
A légierő és a haditengerészet ilyen támadására egyetlen sejt ellen még sosem volt példa. Nincs ilyen helyzet (a természetben), mert vagy egy vírus vagy egy baktérium ellen harcol. A szervezeten végigvonuló vegyes fertőzések valójában gyakorlatilag ismeretlenek.

Létrejött ez az egyedülálló helyzet, amelyet az „oltás” teremtett, amely bizonyos értelemben rendkívül érdekes, mert senki sem tudja, mi lesz a végeredmény.

A jövőkép azonban lehet szörnyű, annyira borzalmas és félelmetes, hogy én magam nem igazán akarom tudni a választ, és nem akarom, hogy ez a válasz ismertté váljon. Azt akarom, hogy úgy dönts, hogy nem vállalod be a második „oltást”, és nem csak a második „oltást”, hanem minden további „oltást”, ami veszélybe sodorná az életed.
Erről most már meg vagyok győződve, különösen a most megjelent publikációk miatt.

Remélem, hogy az emberek leülnek, megnézik ezeket a publikációkat, beszélgetnek róluk, és remélem, hogy kollégáim, orvosok és tudósok ugyanezt teszik, és összeülnek, hogy megnézzék, van-e ebben egy szemernyi igazság is, mert ha igen, akkor a következmények teljesen beláthatatlanok, vagy nagyon is egyszerűek, hogy most azonnal le kell állítanunk mindent.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük