SÜRGŐS FELHÍVÁS: Ezrek halnak meg a Corona oltások után!

SÜRGŐS FELHÍVÁS: Ezrek halnak meg a Corona oltások után!

1. dokumentum: A koronavakcinázást követően legalább 5 halálesetet szenvedett nyugdíjas otthonok áttekintése
PDF formátumban (kattintson ide)

2. dokumentum: A koronavakcinázás áttekintése a koronavakcinázás után legfeljebb 4 halálesetű nyugdíjasotthonokban
PDF formátumban (kattintson ide)

3. dokumentum: A koronavakcinázás utáni tragikus halálesetek áttekintése
PDF formátumban (kattintson ide)

4. dokumentum: A koronavakcinázás utáni halálesetekről szóló jelentések
letöltése PDF formátumban (kattintson ide)

1. ábra: Jelentett halálozások az oltások után a Paul Ehrlich Intézet
szerint JPG formátumban (kattintson ide)

2. ábra: Koronavakcinázás utáni halálesetek vakcinánként az Európai Gyógyszerügynökség
JPG formátumban történő letöltésével (kattintson ide)

3. ábra: Mellékhatás-jelentések letöltése COVID-19 oltások előtt és után az Európai Gyógyszerügynökség
JPG-ként (kattintson ide)

Hogyan néz ki valójában az egyenleg a Corona oltások után kb. 3 hónappal? Ez a dokumentáció azt mutatja be, hogy mi történt a német idősotthonokban a Corona-oltások után. A Paul-Ehrlich Intézet és az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) hivatalos adatai rendkívül riasztóak. Mivel ezeket a számadatokat a tömegmédia elhallgatja vagy lekicsinyli, ez a “Sürgős ébresztő” felhívás minden emberhez szól, hogy hozza napvilágra ennek a programnak a megdöbbentő tényeit!

Az olyan szalagcímek, mint “Mikor robban be az oltási turbó?”, “Az oltási arány emelkedik” vagy “A háziorvosoknak végre oltaniuk kellene” hónapok óta uralják az úgynevezett vezető médiumok címoldalait.

Angela Merkel német kancellár akarata szerint a világon minden embert mielőbb be kell oltani a Corona ellen! Szó szerint azt mondta: “A világjárványt csak akkor győzzük le, ha a világon minden ember be van oltva”.

Újszerű vakcinákat fejlesztettek ki erre a célra rekordidő, kevesebb mint 12 hónap alatt. Korábban a vakcinagyártók több mint 20 éven keresztül szerencsétlenül elbuktak az mRNS-vakcinákkal az állatkísérletekben. Ez óhatatlanul felveti a kérdést: az állatkísérleteket mostantól embereken is el fogják végezni? Végül is az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) csak egy rövidített engedélyezési eljárás keretében hagyta feltételesen jóvá ezeket a vakcinákat az emberek számára. Míg az alternatív média platformok kritikusan számoltak be ezekről az új Corona vakcinákról, az úgynevezett vezető médiában a vakcinakritikus hozzászólások keresése a híres tűt keresték a szénakazalban! Az oltásokat alternatívátlanként mutatták be, és a figyelmeztető hangokat figyelmen kívül hagyták és még mindig figyelmen kívül hagyják, rágalmazzák vagy akár cenzúrázzák. Sok más magas rangú szakértő mellett Dr. Sucharit Bhakdi is megszólalt az “alternatív médiában”. Bhakdi az orvosi mikrobiológia és immunológia emeritus professzora és a mainzi Johannes Gutenberg Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézetének korábbi vezetője. 12 másik neves tudóssal és orvossal együtt hónapokkal ezelőtt sürgős figyelmeztetést adott ki arra a veszélyre, hogy a Corona vakcinák vérrögöket okozhatnak. Ezt a figyelmeztetést a Corona oltások után bekövetkezett halálesetek mostanra bizonyítottan megerősítették a valós oltási gyakorlatban!

Ezért ebben az adásban számba vesszük a “Corona oltási gyakorlat” három hónapját. Ennek a “gyakorlati tesztnek” az alapját a napi újsághírekből származó közzétett tények és adatok képezik, amelyeket forrásként idézünk, a kiegészítő források a www.kla.tv honlapunkon dokumentumként megtalálhatók az adás szövegében.

  1. rész: A Corona-oltást követő tragikus halálesetek dokumentálása.
  2. Mi történt közvetlenül a Corona-oltások után a német öregek és idősek otthonában:

A Corona-oltást követően legalább 5 halálesetet szenvedett idősotthonok összefoglalója (2021. első negyedév) itt található: [https://www.kla.tv/_downloads/download.klagemauer.tv/2021/20210413_MK_WeckrufCoronaImpfung_DOKUMENT_1_v09_END.pdf]

Újabb megdöbbentő jelentések a német öregek és idősek otthonában történt oltások után:

Az idősek otthonaiban a Corona-oltást követően kitört, legfeljebb 4 halálesettel járó Corona-járványok áttekintése (2021. első negyedév) itt található: [https://www.kla.tv/_downloads/download.klagemauer.tv/2021/20210415_MK_WeckrufCoronaImpfung_DOKUMENT_2_v13_END.pdf]

Az idősek otthonában és az idősek otthonában folytatott “Corona-oltási gyakorlat” megdöbbentő KÖVETKEZMÉNYE:

KÖVETKEZTETÉS 1: Közvetlenül az oltások után összesen 3298 “fertőzés” történt! Ezeket csak a dokumentált sajtócikkekből vettük – a be nem jelentett esetek száma valószínűleg többszöröse. Korábban csak egyéni betegségek voltak. Objektíven szemlélve a tények csak azt a következtetést engedik meg, hogy a védőoltások nem tudták megelőzni a koronás betegségeket, sőt valószínűleg még ki is váltották azokat.

KÖVETKEZTETÉS 2: Összesen 324 haláleset történt közvetlenül az oltások után! Ezeket is csak a dokumentált sajtócikkekből vettük. Az idősek otthonának dolgozói megerősítik, hogy az idősek az oltás előtt teljesen észrevétlenek voltak, de röviddel utána váratlanul meghaltak. Az otthonokban bekövetkezett hihetetlenül sok haláleset miatt teljesen abszurd az oltások és a halálesetek közötti ok-okozati összefüggés tagadása. Ez ellentmond minden matematikai valószínűségszámításnak is.

Az idősek tömeges halálára nagyon hihető magyarázatot ad Bhakdi professzor:

“Ez az oltás bíróság elé tartozik. Ezt nem tesztelték megfelelően. A limfociták megtámadják az oltás által érintett sejteket. Fejfájás, láz, izomfájdalom stb. a következmény. Ha Ön előbeteg, akkor ez lehet a csepp a tengerben. Aztán, ha egy másik koronavírus jön, akkor már vannak előaktivált limfocitáink. Amikor ezek elárasztják a tüdőt, azt a betegségfolyamat immunrendszerrel összefüggő felerősödésének nevezzük. Ez egy ismert jelenség. Az idősotthonokból hallani, hogy emberek haltak meg a Covid 19-ben, miután beoltották őket. Véletlen egybeesés? Ez egy etikátlan emberkísérlet, amely bíróság elé tartozik.”

Ezt az “oltási katasztrófát” a Paul Ehrlich Intézet – röviden PEI – ijesztő hivatalos adatai is világossá teszik. A PEI a német Szövetségi Oltóanyag- és Biomedicinális Gyógyszerügyi Intézet, és mint felsőbb szövetségi hatóság felelős a vakcinák biztonságáért.

A Paul Ehrlich Intézet adatbázisában a 2000.1.1. és 2020.12.31. közötti időszakra vonatkozóan összesen 206 felnőtt halálesetet regisztráltak MINDEN oltás – azaz a tetanusztól a diftérián át az influenza elleni védőoltásig – kapcsán.
A Paul Ehrlich Intézet jelenlegi biztonsági jelentése már 407 halálesetet mutat csak a Corona-oltások után a Corona-oltások kezdete óta, április 2-ig bezárólag.
Összehasonlításképpen: Ha az első negyedévet a teljes 2021-es évre extrapoláljuk, akkor a Corona-oltás után 1628 haláleset következne be. Ez a grafikon a PEI hivatalosan közzétett adataiból készült. Ez félreérthetetlenül bizonyítja, hogy a Corona-oltások kezdete óta a korábbi évekhez képest több mint százszorosára nőtt az oltásokat követő halálozás.

A PEI, mint a legfőbb biztonsági hatóság, miért nem kongatta meg már régen a vészharangot e riasztó adathelyzet miatt? Boris Reitschuster oknyomozó újságíró jelentése szerint a PEI minden trükkel még a drámai helyzetet is csillapítja. A védőoltásokkal kapcsolatos haláleseteket “súlyos korábbi betegségekkel” magyarázzák. A Covid 19 halálesetének “súlyos korábbi betegségekkel” való magyarázata azonban abszolút tabu a PEI számára. Legutóbb az oltások utáni károsodásokról szóló jelentések növekvő száma miatt a Szövetségi Intézet még a súlyos gyanús eseteket is ünnepélyesen eltávolította a jelentési listáról!

A PEI ezzel egy közelgő “oltási botrányt” akar eltussolni, amelynek ma már sokkal súlyosabb következményei vannak, mint a 60-as évekbeli “thalidomid-botránynak”?

Nyilvánvaló, hogy a PEI a lakosság egészségvédelme helyett a “Big Pharma” érdekeit szolgálja ezzel a “szépítéssel”.

Az oltásokat közvetlenül követő drámai halálesetek azonban nem csak az idősek otthonában és az idősek otthonában fordultak elő:

  1. drámai halálesetek a koronaoltások után

 

A drámai halálesetek, KÖVETKEZTETÉSEK

Az orvosi intézkedések önkéntes jellegének, ahogyan azt az UNESCO Bioetikai és Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 6. cikke meghatározza, a Corona-oltásokra is vonatkoznia kell. Különösen drámai következményeik mutatják meg, hogy mennyire fontos a szabad választás. Azok, akik a nem oltottakat diszkriminációval kényszerítik az oltásra, emberi élet és testi épség elleni bűncselekményt követnek el!

III. Hírek a világ minden tájáról a Corona-oltás következményeiről

A Corona-oltást követő halálesetekről szóló globális jelentések áttekintése (2021. első negyedév) itt található:

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) adatai:

A COVID-19 “vakcinákra” vonatkozó európai mellékhatás-adatbázis nemrégiben végzett elemzése szerint a Corona vakcinázás első három hónapjára vonatkozóan összesen 272 644 hivatalosan bejelentett káreseményt regisztráltak. A grafikon a Corona-oltás kezdete óta bekövetkezett ugrásszerű növekedést mutatja.

Az EMA továbbá 5 993, a Corona vakcinákkal összefüggésbe hozható halálesetről számolt be. A beadott vakcinákhoz való hozzárendelést egy táblázat mutatja.

Miért nem reagál az EMA ezekre a riasztó adatokra? Lehet, hogy ez Emer Cooke EMA-igazgató összefonódásainak köszönhető? Sok éven át dolgozott a nagy gyógyszeripari lobbiszervezetnek, az EFPIA-nak, amelynek az AstraZeneca, a Johnson & Johnson és a Pfizer oltóanyaggyártók is tagjai. Miután 2020. november 20-án kinevezték az EMA igazgatójává, röviddel ezután ő felel ezeknek az ellentmondásos vakcináknak a jóváhagyásáért. Az EMA 2021-es, közel 385,9 millió eurós teljes költségvetéséből 330,4 millió euró a gyógyszergyártók által fizetett díjakból származik. Ez körülbelül 86%-nak felel meg.

Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjainak (CDC) számai:

Az amerikai járványügyi központok (CDC), a fertőző betegségekért felelős ügynökség a kísérleti Corona vakcinák beadásának megkezdése óta 2021. március 26-ig bezárólag jelentette:

50 861 nemkívánatos esemény. Ezek közé tartozott 8287 sürgősségi ellátás, 4824 kórházi kezelés és 911 maradandó fogyatékosság.

  1. március 29-én a CDC 2 509 halálesetet jelentett, amelyek időlegesen a Corona vakcinázáshoz kapcsolódtak. A Corona-oltások körülbelül három hónapja alatt bejelentett halálesetek száma nagyjából megegyezik az elmúlt tizenegy év összes bejelentett halálesetének összesített számával! Hihetetlen, de a CDC ennek ellenére tagadja, hogy bármi köze lenne a Corona-oltásokhoz: A CDC adatai tehát hasonló tragédiát bizonyítanak az USA-ban, mint Németországban. Ez tehát egy világméretű “oltási katasztrófa”, amelyet a tömegmédia felelőtlenül elhallgat, a hivatalosan rendelkezésre álló adatok ellenére.

ÖSSZEFOGLALÁS 3 hónapos oltási gyakorlat után:

A Corona-oltás három hónapos gyakorlatából származó megalapozott tények és számadatok értékelése megerősíti azokat a tudósokat és szakértőket, akik hónapok óta sürgősen figyelmeztetnek ettől a fel nem tárt újszerű oltástól. Ezért ezt az egész emberi fajon végzett felelőtlen kísérletet azonnal le kell állítani! A dokumentált tények és számok “sarlatánokként” ítélik el azokat a tudósokat, akik még mindig “biztonságosnak” nevezik ezeket az oltásokat!

Folytatás 2 részhez

Forrás és video link 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük