Itt az ideje, hogy leszámoljunk a gyerekek és a felnőttek maszkoltatásával

Valóban itt az ideje, hogy leszámoljunk a gyerekek és a felnőttek maszkoltatásával.
Egy gyűjtemény, közel sem teljes, hogy első perctől kezdve tudták, hogy csak és kizárólag a pszichoterror része, vírus ügyben többet árt, mint használ.

2020 MÁJUSI PUBLIKÁVIÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WHO – CDC KOPRODUKCIÓ

This study was conducted in preparation for the development of guidelines by the World Health Organization on the use of nonpharmaceutical interventions for pandemic influenza in nonmedical settings.

This study was supported by the World Health Organization. J.X. and M.W.F. were supported by the Collaborative Research Fund from the University Grants Committee of Hong Kong (project no. C7025-16G).

“Although mechanistic studies support the potential effect of hand hygiene or face masks, evidence from 14 randomized controlled trials of these measures did not support a substantial effect on transmission of laboratory-confirmed influenza. We similarly found limited evidence on the effectiveness of improved hygiene and environmental cleaning. We identified several major knowledge gaps requiring further research, most fundamentally an improved characterization of the modes of person-to-person transmission.”

MAGYARUL: TUDJUK SEMMIT NEM ÉR!!!!!!!!!!!

+++

Csatolok egy káprázatos összeállítást az 1980-as évektől napjainkig, amelyben egyebek között bemutatják, hogy SEBÉSZETEN KEVESEBB A FERTŐZÉS, HA A SEBÉSZ MASZK NÉLKÜL MŰT!!!!!!!!!!!!!

Pam Popper on masks in Operation Rooms and on the street

Pam Popper egy külön cikket szentelt a gyerekeknek okozott kárról, azt is csatolom

+++

Ez egy vezető angol ügyvéd nyílt levele Trump elnöknek 2020 nyarán. Sok izgalmas kérdést tárgyal, egyebek között a maszkok szépségeit.

https://theplantstrongclub.files.wordpress.com/2020/08/sheridan-fauci-review-7-21-20.pdf

Ugyancsak tőle a frissítés 2021 áprilisából: nagyon kimerítő munka, van benne a maszkokról is szó, felsorolja, mely amerikai törvényeket sértik meg a hatóságok a maszk mandátumokkal:

https://www.researchgate.net/publication/350873659_Letter_to_Anthony_Fauci_of_12_April_2021_-_Connection_to_Nursing_Homes_Deaths

·        April 2021 DOI:10.13140/RG.2.2.18427.23847              Project: “COVID-19 Pandemic”

++++

Weimari bíróság ítélete

Szenzációs ítélet Weimarban

– németül – a vonatkozó részek 

https://jdfor2024.com/2021/04/reasonable-fact-based-verdict-from-weimar-germany-no-masks-no-distance-no-more-tests-for-students/

 

+++

https://theplantstrongclub.org/2021/08/09/dr-dan-stocks-presentation-to-the-mt-vernon-school-board-in-indiana-over-the-futility-of-mask-mandates-and-covid-19-protocols-hancock-county-patriots-indiana/ és a cikket követi egy csomó más referencia is

+++

https://www.rt.com/news/507157-danish-study-coronavirus-mask-sudy/

és benne a cikkhez a link: https://www.acpjournals.org/doi/10.7326/M20-6817

+++

Dél Dakota SEMMIT nem tett a „plandémia” megfékezésére, még annyit sem, mint a svédek. Íme a szomszédos Észak Dakotával az összehasonlító adatok:

+++

Ha rákeresünk ezekre a szavakra, a duckduckgo tengernyi cikket feldob.

childrens iq change in covid restrictions

Egyik szörnyűbb, mint a másik. Egy példa: https://www.theguardian.com/world/2021/aug/12/children-born-during-pandemic-have-lower-iqs-us-study-finds 

Van ahol 20 pontos csökkenésről számolnak be!

+++

Itt már arról olvashatsz, hogy több USA állam megtiltotta a kötelező maszkoltatást az iskolákban:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük