Sokkoló hírek az mRNS oltásokkal kapcsolatban a Sloan Kettering Intézettől

Tudósok arra jutottak, hogy a mRNS aktiválja a tumor kialakulását megakadályozó proteineket, vagyis hogy értehető legyen, elősegíti a daganatos betegségek kialakulását
A korábban ismeretlen, daganatot elősegítő messenger hírvivők nem a DNS-ben, hanem az RNS-ben találhatóak
Ennek a hírnek minden media felületen szerepelnie kellene, újságokban, TV-ben. De sajnos nem ez a valóság. A Big Pharma és az oltásban érdekeltek ezt megakadályozzák.
Valójában mi a helyzet az mRNS oltásokkal?
Az információt hordozó molekula, a messenger RNS, ugyanolyan módon tudja utasítani az emberi sejteket, mint a daganatot kiváltók, amelyek jelentős szerepet játszanak abban, hogy kialakuljon a rákos megbetegedés. Elfojtásra kerülnek azok a proteinek, amelyek az emberi testet megvédik a rákos betegségtől. Az információ, amelyet a CDC és a gyógyszergyártók adnak a Covid vakcinával kapcsolatban, pontosan az ellenkezőjét mondja.
Még a DNS szekventálása a daganatos sejtekben sem mutatja meg ezeket az elváltozásokat. Ebből is látszik, hogy mennyire alattomosak az oltások. Mint a trójai faló. Utasítja a sejtjeidet, hogy engedélyezzenek változtatást, mivel az biztonságos. De valójában egyáltalán nem az. Ez a kutatás 180 fokos fordulatot jelent. Az mRNS-sel kapcsolatos feltételezés, hogy biztonságos lenne az alkalmazása, egyáltalán nem így van. Ha még nem oltattad be magad mRNS oltóanyaggal, állj meg és gondolkozz!

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük