A Felhívás egy második nürnbergi perre

A Covid-19 kísérleti gyógyszeres vakcinák VESZÉLYESEK. – A Felhívás egy második nürnbergi perre

https://rumble.com/embed/vd1q5x/?pub=4

A The Professor’s Record című sorozat ezen epizódjában Dr. Richard Fleminggel készítek interjút. Dr. Fleming 52 éves tapasztalattal rendelkezik az orvosi szakmában, mint nukleáris kardiológus, és a legfőbb szaktekintélye annak, hogy a Covid-19 kísérleti gyógyszeres vakcinák nemcsak halálosak, hanem örökre megváltoztathatják az emberi szervezetet. Megvitatjuk a Covid-19 eredetét, azt, hogy célja biológiai fegyver volt-e, és hogy a világ lakosságára kényszerített három fő kísérleti gyógyszer bűntett-e az emberiség ellen.

Jogi nyilatkozat: Dr. Fleming nem mentes az ellentmondásoktól, és szeretné, ha ezt tudnák. Ha rákeresünk a nevére a Google-ben, mindenféle kellemetlen dolgok kerülnek elő. Mi a tény? Mi a fikció? Hallgatni kellene rá? Döntse el maga. Ettől függetlenül Dr. Fleming hajlandó válaszolni a kritikusainak, mert hisz abban, hogy a kutatásai most azonnal életeket menthetnek. A Professzori Felvétel hajlandó megengedni, hogy megossza a véleményét, és önnek lehetősége lesz eldönteni, hogy tanácsát követni vagy figyelmen kívül hagyni kell-e.

Dr. Fleming ellentmondásos története nem tárgya ennek az interjúnak. Azonban az alábbi linkeken megismerhetik, hogy mivel kellett szembenéznie.

Top Doc On Persecution of Truth Tellers in Medicine

“Dr. Richard Fleming elmagyarázza, hogyan került célkeresztbe az orvosi intézményeket és azok hivatalos narratíváit megkérdőjelező munkája miatt – különösen akkor, amikor ezek a narratívák a Big Pharma hatalmas profitjának egy részébe kerültek. Az FBI-tól kezdve az alkalmazottai karjának kicsavarásán át a minden bizonyítékkal szembeszegülő vádak kitalálásáig, Dr. Fleminget rendkívüli visszaéléseknek tették ki. Hogy ennek véget vessen, végül bűnösnek vallotta magát két nem bűncselekményben. Ez a történet. Leleplezi a COVID vakcinák körüli megtévesztés egy részét is, amelyeket az FDA nem hagyott jóvá, és amelyeken csak nagyon hiányos tanulmányokat végeztek. Fleming most azon dolgozik, hogy megtalálja a módját annak, hogy segítsen az oltások által károsított embereken – szerinte ez a probléma valószínűleg óriási lesz.”

https://www.flemingmethod.com/defense

Ön az esküdtszék. Ön dönt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük