A Felhívás egy második nürnbergi perre

A Covid-19 kísérleti gyógyszeres vakcinák VESZÉLYESEK. – A Felhívás egy második nürnbergi perre

https://rumble.com/embed/vd1q5x/?pub=4

A The Professor’s Record című sorozat ezen epizódjában Dr. Richard Fleminggel készítek interjút. Dr. Fleming 52 éves tapasztalattal rendelkezik az orvosi szakmában, mint nukleáris kardiológus, és a legfőbb szaktekintélye annak, hogy a Covid-19 kísérleti gyógyszeres vakcinák nemcsak halálosak, hanem örökre megváltoztathatják az emberi szervezetet. Megvitatjuk a Covid-19 eredetét, azt, hogy célja biológiai fegyver volt-e, és hogy a világ lakosságára kényszerített három fő kísérleti gyógyszer bűntett-e az emberiség ellen.

Jogi nyilatkozat: Dr. Fleming nem mentes az ellentmondásoktól, és szeretné, ha ezt tudnák. Ha rákeresünk a nevére a Google-ben, mindenféle kellemetlen dolgok kerülnek elő. Mi a tény? Mi a fikció? Hallgatni kellene rá? Döntse el maga. Ettől függetlenül Dr. Fleming hajlandó válaszolni a kritikusainak, mert hisz abban, hogy a kutatásai most azonnal életeket menthetnek. A Professzori Felvétel hajlandó megengedni, hogy megossza a véleményét, és önnek lehetősége lesz eldönteni, hogy tanácsát követni vagy figyelmen kívül hagyni kell-e.

Dr. Fleming ellentmondásos története nem tárgya ennek az interjúnak. Azonban az alábbi linkeken megismerhetik, hogy mivel kellett szembenéznie.

https://thenewamerican.com/top-doc-on-persecution-of-truth-tellers-in-medicine/

“Dr. Richard Fleming elmagyarázza, hogyan került célkeresztbe az orvosi intézményeket és azok hivatalos narratíváit megkérdőjelező munkája miatt – különösen akkor, amikor ezek a narratívák a Big Pharma hatalmas profitjának egy részébe kerültek. Az FBI-tól kezdve az alkalmazottai karjának kicsavarásán át a minden bizonyítékkal szembeszegülő vádak kitalálásáig, Dr. Fleminget rendkívüli visszaéléseknek tették ki. Hogy ennek véget vessen, végül bűnösnek vallotta magát két nem bűncselekményben. Ez a történet. Leleplezi a COVID vakcinák körüli megtévesztés egy részét is, amelyeket az FDA nem hagyott jóvá, és amelyeken csak nagyon hiányos tanulmányokat végeztek. Fleming most azon dolgozik, hogy megtalálja a módját annak, hogy segítsen az oltások által károsított embereken – szerinte ez a probléma valószínűleg óriási lesz.”

https://www.flemingmethod.com/defense

Ön az esküdtszék. Ön dönt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük