Byram Bridle: Hibát követtünk el. Maga a tüskefehérje toxikus és veszélyes az emberekre

Byram Bridle a kanadai Guelph Egyetem virológia és immunológia szaktekintélye néhány nappal ezelőtt komoly figyelmeztetéssel fordult Alex Pierson rádió-műsorvezetőhöz a géntechnológiával módosított Covid oltásokkal kapcsolatban.

 

Byram Bridle a kanadai Guelphi Egyetem virológia és immunológia professzora. Néhány nappal ezelőtt Bridal megszólalt Alex Pierson rádiós műsorvezetőnek, aki komolyan figyelmeztetett a genetikailag módosított Covid vakcinákkal kapcsolatban. Bridle más japán kollégákkal együtt az információszabadságról szóló törvény iránti kérelmet nyújtott be az ottani szabályozó hatósághoz – és a Pfizer és a Biontech által az mRNS-vakcinára vonatkozó állatkísérleti adatokról kapott információkat, amelyek addig nem voltak nyilvánosan hozzáférhetők. A japán nyelven benyújtott fájlokat a Google automatikus angol fordításában dokumentáljuk, mivel azokat a Bridle professzorral közvetlen kapcsolatban álló tudósok bocsátották rendelkezésünkre.

Az adatok, különösen a farmakokinetikai összefoglaló táblázatok azt mutatják, hogy az mRNS nanorészecskék nem maradnak helyileg az injekció beadásának helyén, az izomszövetben, ahogy azt a gyártók feltételezik és állítják, hanem néha drámai koncentrációban eljutnak a szervekbe, ahol fokozatosan felveszik őket az ottani sejtek. Bridle szerint ezek az állatkísérletekből származó megállapítások megmagyarázhatják, hogy miért fordultak elő súlyos szövődmények (beleértve a szívizomgyulladást és a trombózist) és vérrögök okozta halálesetek embereknél is, miután az embereket beoltották.

Bridle figyelmeztetett: “Hibát követtünk el. A tüskés fehérje maga is mérgező és veszélyes az emberre.” Hozzátette, hogy az anyatejen keresztül még a szoptatott csecsemőkre is átterjed.
Bridle professzor interjúját lefordították német nyelvre is.

„Hibát követtünk el. Maga a tüskefehérje toxikus és veszélyes az emberekre. És ez akár az anyatejen keresztül is átvihető a szoptatott gyermekekre.”

Az interjúban szereplő Dr. Byram Bridle PhD Egyetemi Docens, vírusimmunológus aki szenvedélyesen törekszik az élet javítására a kutatásai révén. Ha valaki azt hinné valami kamu orvos, itt olvashat róla.

Az interjú:

Byram Bridle: amit el fogok mesélni, kissé megdöbbentő. 

Műsorvezető:

Alex Pierson: Manapság sokat beszélünk a tudományról. Rohamtempóban jelennek meg a cikkek. És sokan sok jó kérdést tesznek fel. Ilyen kérdés: biztonságosak-e a vakcinák a gyerekeknek? Nagy a nyomás, hogy a 12 éves gyerekeket minél hamarabb be kell oltani, de nem mindenki van meggyőződve róla. Még ha nem is vagy oltásellenes, sok szülő van, aki ideges, ha valamit a gyerekébe kell tenni. Aztán olvastam, hogy több tucatnyi esetben fordult elő szívprobléma tizenéveseknél és fiatal felnőtteknél, amit Izrael most vizsgál. Miért főleg a férfiak, nem kizárólag, de 22 éves és fiatalabb koruk körül alakul ki szívizomgyulladás. Tehát 1-4 nappal az injekció beadása után légszomj és fáradtság, valamint nagyon specifikus mellkasi fájdalom jelentkezik. Ez enyhe. Szóval, senki sem lett beteg vagy halt meg, de tudni akarod, mi van, ha beadsz valamit a gyerekeidnek.

Ő Dr. Byram Bridel, a Guelphi Egyetem vírusimmunológia professzora. Doktor úr. Ön nagyon nyíltan beszélt ebben a kérdésben, és semmiképpen sem oltásellenes, de mit gondol erről a szívgyulladásról? Mennyire rossz a helyzet?

Dr. Bridle:

Köszönöm szépen a meghívást, Alex. Mint mondta, én nagyon is támogatom a védőoltásokat, de mindig meg akarok győződni arról, hogy a tudományt megfelelően alkalmazzák, és hogy gondosan követjük a kutatásokat, mielőtt elkezdjük bevezetni a vakcinákat a nyilvánosság számára. Remélem, megengeded, hogy ezt egy kicsit kifejtsem, Alex. Felhívom a figyelmét önnek és a hallgatóinak. A történet, amit most el fogok mesélni, egy kicsit rémítő.

De ez élvonalbeli tudomány. Van néhány nagyon fontos tudományos információ, amely az elmúlt néhány napban látott napvilágot, és amely a végső összefüggést megteremtette. Most már értjük, én magam és néhány kiváló nemzetközi kollégám, most már pontosan értjük, hogy miért fordulnak elő ezek a problémák és sok más, ezekkel a vakcinákkal kapcsolatos probléma. És a történet valójában kissé hátborzongató.

Ezért egy rövid időre kézen fogom önöket, hogy felkészüljenek erre. Most a tudományról fogok beszélni, nincs időm arra, hogy belemerüljek a tudományos részletekbe, de biztosíthatom Önöket, hogy minden, amit itt elő fogok adni, teljes mértékben alátámasztott tudományos publikációkkal rendelkezik, amelyek jól ismert és elismert tudományos folyóiratokban jelentek meg. Mindezek az információk a kezemben vannak. Jelenleg azon vagyok, hogy mindezeket egy dokumentumba öntsem, amelyet remélem, hogy széles körben terjeszteni fogok. Tehát az önök hallgatói lesznek az elsők, akik ezt a következtetést nyilvánosan megtudják. Mindegyiket tudományos tényekkel tudom alátámasztani.

Szóval a következő a helyzet. A SARS 2-es koronavírus felszínén egy spike fehérje található. Ez a tüskefehérje teszi lehetővé, hogy megfertőzze a szervezetünket. Ezért használtuk a vakcinákban a tüskefehérjét. A vakcinák arra szolgálnak, hogy a testünk sejtjeit rávegyük, hogy ezt a fehérjét termeljék.Ha immunválaszt tudunk létrehozni ezzel a fehérjével szemben, akkor elméletileg megakadályozzuk, hogy a vírus megfertőzze a szervezetet. Ez az elmélet áll a vakcina mögött.

De ha tanulmányozza a súlyos covid-19 betegséget, mindaz, amit az előbb leírt, szívproblémák, sok szív- és érrendszeri probléma, vérzés és vérrögök, mindezek a súlyos covid-19-hez társulnak. A tudomány megállapította, hogy maga a tüskés fehérje, amikor a véráramba kerül, szinte teljesen magától okozza a szív- és érrendszeri károsodást. Valójában, amikor a tisztított spike fehérjét kísérleti állatok vérébe fecskendezzük, mindenféle károkat okoz a szív- és érrendszerben, és átjuthat a vér-agy gáton, és károsíthatja az agyat.

Első pillantásra ez nem tűnik aggályosnak, mivel ezeket a vakcinákat a vállizomba fecskendezzük. Eddig azt feltételeztük, hogy ezek a vakcinák ugyanúgy viselkednek, mint a hagyományos vakcinák, hogy az injekció beadásának helyén kívül máshová nem jutnak be. Tehát marad a vállban. A fehérje egy része a helyi nyirokcsomókba jut, hogy aktiválja az immunrendszert.

És ez az a pont, ahol a legújabb tudományos felfedezések szerepet kapnak. Itt lesz ijesztő a dolog. Én és néhány nemzetközi kolléga a japán regisztrációs hatósághoz intézett megkeresés útján megkaptunk egy úgynevezett biodisztribúciós tanulmányt. Ez az első alkalom, hogy a tudósok betekintést kaptak a mRNS vakcinák hollétéről az oltás után. Tehát valószínű, hogy az oltás a vállizomban marad?
A rövid válasz: semmi esetre! És ez nagyon nyugtalanító. A tüskefehérje a vérbe kerül, az oltás után több napig kering a vérben.

Amint a vérbe kerül, felhalmozódik, és felhalmozódik számos szövetben, például lépben, csontvelőben, májban, mellékvesékben és ami számomra a legaggasztóbb, meglehetősen nagy koncentrációban halmozódik fel a petefészkekben.

Itt jönnek azonban a képbe a legújabb tudományos eredmények. És itt kezd ijesztővé válni a dolog: a japán szabályozó hatóságnál folytatott vizsgálat révén nekem és néhány nemzetközi kollégámnak sikerült hozzáférést szereznünk egy úgynevezett biodisztribúciós tanulmányhoz. Ez az első alkalom, hogy a tudósok bepillantást nyertek abba, hogy az oltás után hol vannak ezek a hírvivő RNS-vakcinák. Tehát valószínű, hogy a vakcina beadása a vállizomban marad?

A rövid válasz: egyáltalán nem! És ez nagyon aggasztó. A tüskés fehérje a vérbe kerül, és az oltás után még néhány napig kering a vérben. A vérbe kerülve felhalmozódik, és számos szövetben, például a lépben, a csontvelőben, a májban, a mellékvesékben, és ami számomra különösen fontos, a petefészkekben meglehetősen magas koncentrációban halmozódik fel.

Ezt egy most elfogadott tudományos cikk is megerősíti. Megvizsgáltak 13 fiatal egészségügyi dolgozót, akik megkapták a Moderna vakcinát, a másik hírvivő RNS-alapú vakcinát, amelyet Kanadában használunk, és megerősítették ezt. Megtalálták a tüskés fehérjét a vérkeringésben, tehát a 13 egészségügyi dolgozó közül 11-nek a vérében, akik megkapták a vakcinát. Ez azt jelenti, hogy már régóta tudjuk, hogy a spike fehérje egy patogén fehérje. Ez egy méreg. Kárt okozhat a szervezetünkben, ha bekerül a keringésbe.

Most már egyértelmű bizonyítékunk van arra, hogy a vakcinák, amelyeknek arra kellene serkenteniük a testünket, az izmokat vagy a deltaizomzatunk sejtjeit, hogy ezt a fehérjét termeljék, hogy ez a fehérje bekerül a véráramba. A véráramba kerülve a tüskefehérje képes kötődni a vérlemezkéken és az ereket bélelő sejteken található receptorokhoz. Amikor ez megtörténik, kétféleképpen történhet. Ez vagy a vérlemezkék összecsomósodását okozhatja, ami vérrögök kialakulásához vezethet. Pontosan ezért láttunk véralvadási problémákat ezekkel a vakcinákkal kapcsolatban. Vérzéshez is vezethet. És persze a szív is benne van. A szív- és érrendszer fontos része. Ezért látunk szívproblémákat. A fehérje átjuthat a vér-agy gáton is, és neurológiai károsodást okozhat. Ezért gyakran látjuk az agyban a halálos kimenetelű vérrögök esetében.

Szintén aggályos egy olyan tanulmányból származó bizonyíték, amelyet még nem fogadtak el publikálásra. Ebben kísérletet tettek annak kimutatására, hogy a vakcinából származó antitestek az anyatejjel átadódnak. Az volt a gondolat, hogy ez jó dolog lehet, mert így a baba passzív védelmet kap. Véletlenül azonban azt találták, hogy a vakcinák, a hírvivő RNS vakcinák valójában az anyatejen keresztül jutnak el a vakcina vektorához a szoptatott csecsemőkhöz.

Szóval, mit jelent ez? Nos, tudjuk, hogy a spike fehérje a véráramba kerül. A vérben lévő összes fehérje koncentrálódik az anyatejben. Ha megnézzük az Egyesült Államokban a mellékhatások adatbázisát, bizonyítékot találunk arra, hogy a szoptatott csecsemőknél gyomor-bélrendszeri vérzés jelentkezik …

Moderátor: Oké, hadd szakítsam félbe. Már csak 45 másodpercünk van hátra, úgy értem, a lényeg, hogy ez ijesztő.

Dr. Bridle: Ó, igen, ez érinti a vérbankot is. Jelenleg a Kanadai Vérbank szerint a beoltott emberek adhatnak vért. De nem engedhetjük meg, hogy ezek a patogén tüskefehérjék átkerüljenek a fogékony betegekre, akiket ezzel a vérrel transzfundálnak. Ez a szoptatott csecsemőkre is hatással van. És ez komoly következményekkel jár azokra az emberekre nézve, akik számára a SARS coronavírus 2 nem számít magas kockázatú kórokozónak, és ebbe beletartozik valamennyi gyermekünk.

Röviden, a következtetés az, hogy nagy hibát követtünk el. Eddig nem is tudtuk, hogy a tüskefehérje nagyszerű célantigén. Nem tudtuk, hogy maga a tüskefehérje egy toxin, és egy patogén fehérje. Amikor tehát beoltjuk az embereket, akaratlanul is beoltjuk őket egy méreganyaggal. Néhány embernél ez bekerül a véráramba, és amikor ez megtörténik, károsíthatja, különösen a szív- és érrendszert. És sok más aggályom is van, nincs rá időm, de sok más jogos kérdésem van a vakcina hosszú távú biztonságosságával kapcsolatban. Ha például felhalmozódik a petefészkekben, az egyik kérdésem az, hogy a fiatalokat terméketlenekké tesszük-e? …

Moderátor: Szóval, itt megszakítom az interjút. Órákig tudnék veled beszélgetni, mert annyi információval rendelkezel. Természetesen az ön véleménye csak egy a sok közül. De tudod, ez érdekes, mert neked más a véleményed erről… az idő majd eldönti. De vissza fogunk hívni, mert tőled mindig érdekes és más nézőpontot kapunk, doktor úr. Köszönöm. Örömömre szolgált!

Dr. Bridle: Örömömre szolgált. Vigyázzon magára.

Forrás:

»Spike Protein in der Muttermilch ist toxisch«

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük